Echtpaar Balk-Westenberg 60 jaar getrouwd

Zwolle – Wethouder Gerrit Piek bracht zondagmiddag een bezoek aan de heer en mevrouw Balk-Westenberg om hen te feliciteren, met het feit dat ze 60-jaar getrouwd waren. Het gelukkige stel kreeg als cadeua een aantal VVV-bonnen. Mevrouw D. (Bets) Balk-Westenberg is op 15 december 1929 geboren in Zwolle.

De heer A.J.E. (Ab) Balk werd op 12 juli 1929 geboren in Rotterdam. De heer en mevrouw Balk hebben elkaar ontmoet in de Diezerstraat en zijn later in het stadhuis van Zwolle getrouwd. Ze kregen drie dochters en een zoon. Hebben negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. De heer en mevrouw Balk hebben vijf jaar in de Ferdinand Bolstraat gewoond, zes jaar in de Rembrandtlaan en 48 jaar in de Frobergerstraat, daar wonen ze nu nog. De heer Balk was werkzaam als kraanmachinist later in de fabriek van DKE, tot zijn pensioen. Mevrouw Balk heeft vanaf haar trouwen 21 jaar bij de Hema gewerkt, daarvoor heeft zij van alles gedaan.

Hobby’s van het echtpaar zijn lezen en puzzelen en op de kleinkinderen passen, zij doen veel met elkaar samen. In de herfstvakantie gaat de hele familie, 24 personen, met elkaar op reis naar het Harz-gebergte. Dat is heel gezellig, men kan goed met elkaar opschieten.

De gezondheid van de heer en mevrouw Balk is nog wel redelijk, ze doen nog van alles mee.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Jammer dat ook hier, net als het vorige bericht over een jubilerend bruidspaar, er geen foto bij staat. Zeldzaamheden verdienen een plaatje.


    Maak melding

Reageer