Het weer: later regen

Zwolle – Maandag start de dag fris met vooral in het oosten lokaal een graadje vorst. Ook kan er in de oostelijke helft van het land plaatselijk mist voorkomen. In het westen van het land staat er meer wind en neemt al snel de bewolking toe. Het blijft in de ochtend nog overal droog.

17-10-2010_weerfoto_station_bij_avond.jpg
Omgeving station Zwolle bij schemer…

Maandagmiddag gaat het vanuit het noordwesten regenen. De naar het zuidwesten gedraaide wind trekt flink aan wordt matig boven land tot krachtig aan zee, windkracht 6. De middagtemperatuur ligt tussen 10 graden in Groningen en 13 graden in Zeeland. In de avond blijft het bewolkt en vanuit het westen trekken er buien over het land. De minima liggen rond 7 graden. Dinsdag is het bewolkt en buiig. Een stevige westenwind maakt het herfstbeeld compleet. De temperatuur ligt tussen 10 en 13 graden.

Woensdag is de wind noordwestelijk en kan vooral in de kustprovincies flink uitpakken. Er wordt koelere lucht aangevoerd, waardoor de temperatuur blijft steken rond 9 graden. Er zijn wolken en er komen ook enkele buien voor.

De dagen daarna blijft het herfstachtig met af en toe veel wind en geregeld buien. De middagtemperatuur ligt rond 10 graden en de minima komen uit tussen 3 en 7 graden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer