Zwolle Smaakt Lekker

Zwolle – Het is begin oktober. Menigeen begint te gruwelen van het ruim aanwezige herfstweer. De koks van vele restaurants uit Zwolle en omgeving maken zich op voor een grote uitdaging. Zwolle Culinair is weer in aantocht! Kom nu proeven wat de verschillende Zwolse restaurants aan (herfst)specialiteiten te bieden hebben op 29, 30 en 31 oktober.

bord20culinair20zwolle.jpg

Dit jaar zijn er vijf extra deelnemende restaurants bijgekomen, waardoor de teller nu op 25 staat. Al deze restaurants zullen hun eigen specialiteiten laten zien en proeven. Ook zijn er zeven horeca gerelateerde bedrijven te denken valt aan wijnleveranciers, kaasspecialisten, keukeninrichters en koffieproducenten. Naast Zwolse Algra Mocca d’Or, zal dit jaar ook Illy het evenement komen opvullen met de beste koffie, espresso en cappuccino. Deze horeca gerelateerde bedrijven kunnen de vele bezoekers meer informatie verschaffen over hun eigen producten.

Betalen met Blauwvingers is verleden tijd, bij alle deelnemers kan vanaf heden betaald worden met de Zwolse Proefpas. Tijdens het afrekenen is ook te zien hoeveel saldo er nog op de pas staat. De Zwolse Proefpas is handig, veilig en snel.

Om het publiek nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn de openingstijden dit jaar verlengd. Zwolle Culinair is voor publiek geopend op vrijdag 29 oktober van 19.00uur tot 00.00uur, zaterdag 30 oktober van 14.00uur tot 00.00uur en zondag 31 oktober van 14.00uur tot 23.00uur. Zwolle Culinair zal, net als vorig jaar, plaats vinden in het Deltion College.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Ach er is niks meer over van Zwolle Culinair van wat het vroeger was. Sfeerloze locatie daar bij Deltion en het riekt naar commercie als zelfs La Cucaracha en Las Rosas daar staan terwijl het eten daar nou niet echt culinair te noemen is. Geen wonder dat de Librije en Xander’s Bazaar afhaken dit jaar terwijl die misschien wel de beste stands van vorig jaar waren.


    ⚠️ Meld

Reageer