Wecovi en Wezo intensiveren hun samenwerking

Zwolle – Wecovi en Wezo werken al jaren samen, o.a. in de vestiging aan de Curieweg. Wezo stelt welkomstsets en servicesets samen voor vakantieparken en verpakt deze. Door het succes van Wecovi in de markt en de goede samenwerking met Wezo is er een sterke behoefte aan capaciteitsuitbreiding.

image001.png

Deze uitbreiding heeft beide partners doen beslissen om de werkzaamheden voort te zetten aan de Lingenstraat. Niet alleen wordt de productiecapaciteit bij Wezo vergroot van 25 naar 50 mensen, maar ook wordt een productiehal speciaal als ‘Wecovi-hal’ ingericht. Wezo gaat het proces volgens de lean-principes inrichten, waardoor niet alleen de output, maar ook de kwaliteit onverkort gegarandeerd wordt. Beide organisaties bespreken in de komende weken of een nog verdergaande samenwerking mogelijk is.

Algemeen Directeur Paul Visscher van Wecovi: “Op de eerste plaats moeten wij natuurlijk onze producten goed en tijdig beschikbaar hebben. Wanneer wij dit kunnen bereiken door samen te werken met een lokaal gevestigd werkvoorzieningschap zijn er meerdere belangen gediend. Daarmee dragen wij ook bij aan de lokale maatschappelijke verantwoordelijkheid. Verdere uitbreiding van samenwerking in de nabije toekomst is wat ons betreft zeker wenselijk”.

Algemeen Directeur Anky Griekspoor van Wezo over deze ontwikkeling: “Ik ben erg blij dat we nu voor zo’n grote groep mensen het hele jaar continuïteit hebben in de werkvoorraad. Het is een mooi project dat prima past bij onze mensen”.

Artikel delen:

Reageer