Dipje of depri?

Zwolle – Iedere jongere zit van tijd tot tijd in een dipje. Meestal gaat dat vanzelf wel weer over. Als dat niet zo is, dan is de kans aanwezig dat een dipje overgaat in een depressie. Om dit te voorkomen is het goed om in een vroeg stadium hulp te zoeken. Dat kan in de cursus ‘Grip op je dip’ georganiseerd door Dimence, sector Preventie.

In november start er een cursus in Zwolle voor jongeren van 18 tot en met 23 jaar. ‘Grip op je dip’ is een leuke cursus om aan mee te doen, hoewel er over moeilijke onderwerpen gesproken wordt. Contact met andere leeftijdgenoten die dezelfde problemen hebben geeft herkenning en onderlinge steun. In de cursus leren jongeren hoe ze om kunnen gaan met hun sombere buien en hoe ze weer plezier in het leven kunnen krijgen. Jongeren kunnen zichzelf aanmelden of worden aangemeld door iemand uit hun omgeving.
Voor meer informatie of aanmelding neemt u contact op met het cursuscentrum Preventie, (038) 426 95 22. Meer informatie is ook te vinden op www.gripopjedip.nl en www.dimence.nl

Artikel delen:

Reageer