Karper vissen voor Kika

Zwolle – Sjoerd van Karperen en zijn vrouw zijn maandag een opmerkelijke actie voor Kika begonnen. Het stel gaat 5 dagen en 4 nachten vissen op karper. De actie is maandagmiddag 18 oktober om 12.00 uur gestart en eindigt op vrijdag 22 oktober om 18.00 uur. Het vissen vindt plaats aan de Oldeneelallee in de Marslanden.

De stichting Kika (Kinderen kankervrij) heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Meer specifiek streeft KiKa naar: 1. Verhoging van de genezingskans. 2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk). 3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd). Loopt, fietst of rijdt u langs Sjoerd, laat dan van u horen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Karper vissen voor Kika”

  1. hallo sjoerd
    ik vindt het een hele prestaie wat je doet voor kika
    en dan ook nog vijf dagen in de kou en in weer en wind
    ik doe het niet na mij te koud maar ik vindt het super
    dat je dit er voor over hebt ik hoop dat je veel ophaald
    en wie langs je rijd mag wel een een keer toeteren want ze doen het niet naar wij liggen allemaal lekker in onz bed en jij zit daar maar in de kou
    nou de groetjes dan maar en zet hem op

    hendrien

Reacties zijn gesloten.