Zonder rijbewijs in onverzekerde auto

Zwolle – Op de Zwartewaterallee werd op maandagmiddag 18 oktober een 28-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden. De man reed in de auto die niet verzekerd was.

Daarnaast bleek het rijbewijs van de man ingevorderd te zijn. Ook bleek de man nog zo’n € 5000,- aan openstaande boetes te hebben. De man werd ingesloten, de auto werd op het bureau gestald en tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. weet je hoe je volgens mij kan voorkomen dat dit gebeurt , iedereen een persoonlijk auto nummer, ben je je rijbewijs kwijt wordt ook je nummer ingetroken, en de verzekering automatische betalen, zal een boel ellende voorkomen


  ⚠️ Meld

 2. Ben ik wel met je eens Ans. Echter, om dat te regelen moeten er allerlei systemen en databases aan elkaar gekoppeld worden. En er zijn altijd mensen die dan beginnen te piepen.

  Dit soort tuig moeten ze in ieder geval nauw volgen en zorgen, dat ze nooit meer in een auto stappen!

  Waar zijn trouwens nu de ga-toch-boeven-vangen-mensen?


  ⚠️ Meld

 3. Wat gebeurt er eigenlijk als diegene iemand aanrijdt (of nog erger) of schade veroorzaakt?

  Van een kale kip kun je nl. niet plukken.


  ⚠️ Meld

 4. Iemand aanrijden lijkt me zelfs nog erger dan schade veroorzaken.

  Dat is namelijk schade die NOOIT vergoed kan worden!

  Maar inderdaad…zo’n kl**tz*k wordt dan vermanend toegesproken en het slachtoffer zit er maar mooi mee. Kan fluiten naar zijn/haar geld.


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Derk, op 20 oktober 2010 om 16:36
  Niet plukken Stefan maar wel heel dunnetjes en heel lang schillen.

  Bij deze mensen valt er niets te schillen. Leven precies zo als ze zelf willen en hebben maling aan het wetboek van strafrecht.


  ⚠️ Meld

 6. @Tobias ben ik het er niet mee eens, weet uit gevalen van internetoplichting (via marktplaats) mensen met een uitkering weldegelijk 3 jaar een beslag hadden oke niet zo groot maar toch 180 euro per maand


  ⚠️ Meld

Reageer