Break met The Partysquad in Hedon

Zwolle – Dinsdag 26 oktober opent Hedon haar deuren in de herfstvakantie voor een bruisend feest speciaal voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Onder het motto 0% alcohol, 100% feest valt er tussen 19:30 en 23:30 uur zoveel te beleven in het Zwolse poppodium dat je bijna zou vergeten dat er ook nog een spectaculair optreden van The Partysquad op het programma staat! In de tijd van onbeperkt internet, online communities en een mobiele telefoon die 24 uur per dag binnen handbereik is, is contact onderhouden met vrienden nog nooit zo makkelijk geweest. Een vervelende bijkomstigheid is echter het feit dat tieners steeds minder in omgevingen komen waar ze op een veilige manier, een interactieve, gezellige en vooral leuke avond kunnen beleven om zo naast alle spektakel ook nieuwe mensen te ontmoeten.

Sinds kort bestaat er een nieuw concept dat zich volledig richt op deze groep tieners en hen naast een avond vol muziek, coole optredens en fotoshoots ook een veilige omgeving biedt, die ervoor zorgt dat ouders zich absoluut geen zorgen hoeven te maken over zaken als alcohol, roken en agressie. Dit concept dat door heel Nederland georganiseerd wordt vindt plaats in alle schoolvakanties en heeft mede daarom ook de naam “Break”.

Wat is Break?
Break is een nieuw concept dat zich uitsluitend richt op jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Voor deze groep is Break een feest dat garant staat voor de beste muziek in combinatie met geweldige videoclips en spectaculaire showeffecten. Daarnaast gaat Break veel verder: bezoekers kunnen zich verkleden en door middel van speciale technieken worden foto’s gemaakt waarbij het lijkt alsof men zich ten tijde van de shoot in New York, Parijs, Rome en ga zo maar door bevindt. Verder ga je bij Break nooit met lege handen naar huis, want gedurende de avond worden allerlei presentjes uitgedeeld. Denk daarbij aan sleutelhangers, lichtgevende kettingen en snoep, kortom bij Break is het altijd feest. Naast alle festiviteiten hanteert Break wel een aantal kernwaarden die erg belangrijk zijn. De slogan luidt veelzeggend: 100% feest, 0% alcohol. Dit houdt in dat de organisatie van Break er op toeziet dat bezoekers geen alcohol hebben genuttigd en er ook geen mogelijkheid bestaat dat ze dit tijdens de avond kunnen doen. Daarnaast worden er op Break avonden geen rookwaren verkocht en zorgt de organisatie dat iedereen bijdraagt aan het 100% partygevoel. Break vind altijd plaats op dezelfde dag in de schoolvakanties en begint dan om 19:00 uur. De laatste klanken verlaten de speakers om 23:00 uur waarna het uitkijken naar de volgende Break begint.

Break Zwolle
Met de zomer achter ons en het nieuwe schooljaar voor ons leven wij alvast toe naar de volgende vakantie. Voor het eerst in haar bestaan zal BREAK de stad Zwolle aandoen.  Een goed evenement wordt natuurlijk mede bepaald door een goede locatie en daarom is gekozen voor Poppodium Hedon als decor voor dit dynamische en bruisende concept vol show, actie en niet te vergeten entertainment met dit keer: The Partysquad! Deze jongens vormen samen al jaren een ijzersterk duo, met hits als “Wat wil je doen”, “Rampeneren” en “Non Stop” zijn dit de echte bazen van de club! Maak je dus klaar voor een spetterende aftrap deze herfst. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.needabreak.nl

BREAK met THE PARTYSQUAD
0% Alcohol, 100% feest

Locatie:         Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer:      Dinsdag 26 oktober
Open:           19:30 uur
Eind:             23:30 uur
Entree:          € 6,00 (vvk) – € 7,50 (deur)
Leeftijd:        12 t/m 15 jaar

Kaarten voor Break zijn alleen te koop bij de VVV in Zwolle en tijdens de avond zelf aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer