Studenten Deltion College ontvangen laptops

Zwolle – 24 studenten van het 2de leerjaar BOL 4 opleidingen Elektro, Installatie- en Automatiseringstechniek van het Deltion College, ontvangen op woensdag 20 oktober a.s. een laptop uit handen van het bestuur van de Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek Zwolle e.o.

De bestuursleden Jan Mijnheer (voorzitter) en Aris Weterings (secretaris) van de Vrienden overhandigen de laptops, voorzien van een ingegraveerd logo van de stichting. De stichting vertegenwoordigt veel bedrijven en scholen in de elektro- en installatiebranche in de regio Zwolle. Het Deltion College onderhoudt, voor het aanbieden van middelbaar beroepsonderwijs, nauwe banden met deze stichting en daarmee met de bedrijfstak.

Om de kwaliteit van stageprocessen in het mbo te waarborgen, hebben het Deltion College en de Vrienden van Elektro- & Installatietechniek Zwolle e.o. (VvE&I) de ‘InstalPush-regeling’ in het leven geroepen. Bedrijven die deelnemen aan deze regeling sluiten een samenwerkingsovereenkomst met Deltion, waarin onder meer afspraken worden gemaakt over de invulling van de stage, de begeleiding van de student en de stagebeloning. Bovendien wordt iedere student bij aanvang van de opleiding voorzien van werkkleding, werkschoenen en een laptop.

De InstalPush regeling is voor de branche een geweldige stimulans om studenten voor de techniek te interesseren en de verwachting is dat het aantal deelnemende bedrijven groeit.

Meer informatie over de InstalPush-regeling is te vinden op http://www.vvei.nl/installpush.php

Artikel delen:

Reageer