Festival voor aandachtswijken in Zwolle

Zwolle – Op 27 november komen bewoners uit aandachtswijken samen in Zwolle.  ‘Je Zal Er Maar Wonen’ is een festival vol debat, sport, kunst en discussie. Een dag waar jong oud ontmoet, waar je kunt netwerken, jezelf kunt presenteren en (af) kunt kijken bij andere clubs en projecten.

Met onder meer: Valerio als host, heftige debatten met Coolpolitics, optredens en workshops van Rico en Muppetstuff, speeddaten met agenten, sneltrainingen, wijktheater enzovoort. Het festival vindt plaats in het Delion College op zaterdag 27 november van 10.30 tot 16.00 uur. Je bent welkom, wel even aanmelden via: www.jezalermaarwonen.nl.

Kenniscentrum Movisie komt ook op JZEMW. Zij organiseren een methoderuilbeurs. Aan een grote tafel presenteren zij nationale en internationale methodes om jongeren bij hun wijk te betrekken. Er zijn veel verschillende methodieken om jongeren actief te maken. Van het Braziliaanse Oasis Game tot het Utrechtse Critical Mass en van Buurtreminiscentie tot Woonateliers. Wat doen ze allemaal en werkt het? En hoe wordt er in jouw wijk gewerkt? Gaat dat goed? Leer en geef door. Ook laat Movisie films zien waarin methodes worden uitgelegd om er daarna over te discussiëren.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer