Lego World Zwolle 2010

Zwolle – Woensdagmorgen vond de start plaats van het grootste evenement dat in de IJsselhallen van Zwolle plaatsvindt: Lego World. Lego World is het allergrootste Lego evenement van de wereld en wordt in 2010 al weer voor de 10e keer georganiseerd! Lego World vindt ieder jaar plaats in de herfstvakantie. Zo’n 70.000 liefhebbers van Lego zullen de komende week de toegangspoorten van de IJsselhallen passeren.

lego_2-1.jpg

Tijdens Lego World kun je levensgrote Lego bouwwerken bekijken, waaronder de Peperbus uit Zwolle en het Rijksmuseum. Je vindt alle Lego thema’s in het groot terug en natuurlijk kun je ook zelf met Lego bouwen. Laat zien hoe goed jij bent met Lego, lever je bouwwerk in en wie weet win jij één van de Lego prijzen! Het spectaculaire entertainment zorgt voor een nog groter feestje! Ook kun je bouwtips vragen aan vrijwilligers van Lego vereniging De Bouwsteen en hun eigen creaties van Lego bekijken.

lego_4-1.jpg
Lange rij voor de ingang van de IJsselhallen…

lego_7-1.jpg
De Peperbus uit Zwolle

lego_3-1.jpg 

lego_1-1.jpg

lego_5-1.jpg

lego_6-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
  1. welke creatieveling heeft de Peperbus met rood gele steentjes opgebouwd, de kleuren van onze aartsrivaal? waarom niet de originele kleuren?


    ⚠️ Meld

  2. Knap gemaakt idd de Peperbus-kerk. Klopt al heb je met beide simbolen weinig tot nixxx, dan nog valt deze vuurrode gigant op, als zou het een baken zijn voor alles wat zich in de lucht afspeelt. Mooie beeldspraak, dat de blauwe engel steevast op de aarde staat en van glas is.


    ⚠️ Meld

Reageer