Popstad Zwolle centraal bij Jonge Socialisten

Zwolle – Op dinsdag 26 oktober aanstaande organiseren de Jonge Socialisten Zwolle, in samenwerking met de Zwolse afdeling van de Partij van de Arbeid, een bijeenkomst over Zwolle als Popstad.

guido_huige.jpg
Guido Huige

In Café de Living Room aan het Gasthuisplein 23 in Zwolle zullen Fer Abrahams, initiatiefnemer van de Grote Prijs van Nederland, Martijn Kramers, Manager van GRAP, Organisatie voor Amsterdamse popmuziek, en tevens  secretariaat van POPNL  ,Corne Borgers,  oud medewerker van 013, het Tilburgse poppodium en Pieter Holkenborg,muzikant en  medeorganisator van de Zwarte Cross met elkaar en met het publiek in discussie gaan over Zwolle als popstad. De avond zal muzikaal worden begeleid door Guido Huige, finalist van het programma “Wie is Di-Rect”. Iedereen is van harte welkom, de bijeenkomst vindt plaats in Café the Living Room aan het Gasthuisplein 23 in Zwolle. De zaal in open om half acht ’s avonds en om acht uur zal de bijeenkomst aanvangen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Wowww ‘Popstad Zwolle centraal bij Jonge Socialisten’ Wat een thema: succes mensen! Elke organisatie/vereniging/partijd etc zit te wachten op een strak, warmlopend, ervaringsdeskundig stel troonopvolgers.

  Guido bezit een markante kop. Durft Guido ook PvdA-er te zijn?


  ⚠️ Meld

 2. Staat overigens genoteerd:
  ————————————————–vraagje—————–
  * Is er echter een minimum leeftijd waarop je niet
  Socialistisch-jong
  meer bent?
  —————————————————————————
  Dus dinsdag dd 26/10
  Livingroom

  De zaal in open om half acht ??s avonds
  en om acht uur zal de bijeenkomst aanvangen.

  Fer Abrahams, initiatiefnemer van de Grote Prijs van Nederland, Martijn Kramers, Manager van GRAP, Organisatie voor Amsterdamse popmuziek, en tevens secretariaat van POPNL ,Corne Borgers, oud medewerker van 013, het Tilburgse poppodium en Pieter Holkenborg,muzikant en medeorganisator van de Zwarte Cross met elkaar en met het publiek in discussie gaan over Zwolle als popstad. De avond zal muzikaal worden begeleid door Guido Huige, finalist van het programma ⤽Wie is Di-Rect⤝.


  ⚠️ Meld

 3. @ Zwolse, ok da’s dan duidelijk “regels zijn regels”. VVD wil ze wel versoepelen maar ik heb geen zin om daar voor ouwe l*l te worden neergezet. Programma ziet er uitstekend uit! Ben je gister nog geweest?


  ⚠️ Meld

 4. Dick.

  Nee voetbal heeft gewonnen hier.:'( volgende keer maar weer.

  Gaan wel 6 nov. naar Den-Haag naar het binnenhof,dan ledendag van de PVDA.:D


  ⚠️ Meld

Reageer