Open Huis FC Zwolle Vrouwen

Zwolle – Altijd al in een stadion willen voetballen, eens kennis willen maken en op de foto gaan met de speelsters van FC Zwolle Vrouwen en daarna in het FC Zwolle stadion de wedstrijd FC Zwolle-ADO Den Haag bekijken? Het kan allemaal! FC Zwolle Vrouwen houdt in de herfstvakantie, op donderdag 28 oktober open huis.

nadja_olthuis_fc_zwolle.jpeg

FC Zwolle nodigt basisscholen en omliggende verenigingen bij deze uit om naar het stadion te komen. Ze zullen ook nog apart een uitnodiging ontvangen voor deze gratis happening, maar uiteraard is iedereen welkom. Om half vier is de ontvangst in het spelershome, waarna de activiteiten op het veld beginnen, onder leiding van de trainers en speelsters van FC Zwolle Vrouwen. Om half vijf is er een wereldrecordpoging hooghouden voor Pink Ribbon. Dat is de organisatie die zich bezighoudt met de strijd tegen borstkanker. Keepster Nadja Olthuis is ambassadrice van deze stichting. De wedstrijd staat dan ook in het teken van dit goede doel, er wordt gecollecteerd en iedereen wordt dan ook opgeroepen om in het roze te komen.

Vervolgens is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het stadion en kan iedereen op de foto met speelsters en de mascotte van FC Zwolle. Daarna begint om 19.00 uur de wedstrijd tegen ADO Den Haag. In de rust is er een zumba demonstratie van Achmea health Center. Ook is er een prijsuitreiking van een spandoekenwedstrijd, de beste speelster of speler en wordt de opbrengst van de collecte voor Pink Ribbon bekend gemaakt. Houd de website van FC Zwolle in de gaten voor meer informatie over deze unieke gebeurtenis in de herfstvakantie, die je niet mag missen. Zorg dat je er bent, oftewel FC Zwolle Vrouwen be there!

Artikel delen:

Reageer