Studenten Deltion beveiligen Lego World

Zwolle – In de Zwolse IJsselhallen vindt van 20 t/m 27 oktober LEGO WORLD 2010 plaats. De beveiliging van dit grootse evenement wordt verzorgd door Deltion-studenten van het team Uniformberoepen. Een verantwoordelijke taak, want tijdens het evenement worden ruim 70.000 bezoekers verwacht.

Het beveiligen van het grootste LEGO evenement ter wereld is een prachtige kans om te leren in de praktijk. Gemiddeld zijn er per dag zo’n 50 Deltion-studenten aanwezig, afkomstig van de opleidingen Particulier Beveiliger en Coördinator Beveiliging. De studenten krijgen te maken met aspecten als dienstverlening, communiceren, conflicthantering en sociale vaardigheden. Ze dienen verder als ondersteuners en aanspreekpunt voor de bezoekers. Deltion werkt in de beveiliging samen met Bloemink Security, zoals vaker gebeurd tijdens evenementen in de regio. 

Deltion heeft het opdoen van deze diverse praktijkervaringen hoog in het vaandel staan. Frank Klaasen, Instructeur team Orde & Veiligheid: ‘We willen uiteindelijk beveiligers afleveren die niet alleen ervaring hebben in het vak, maar ook bekend zijn met de grote verscheidenheid van dit beroep’.

De tiende editie van LEGO WORLD is geopend van woensdag 20 tot en met woensdag 27 oktober.

Kaarten kosten € 18,50 en zijn bij de IJsselhallen en via internet verkrijgbaar.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zolang het toezichthouders zijn met een normaal kapsel – dus geen kale kop – met een normale vriendelijke gezichtsuitdrukking , dus niet van die onbeschofte klerekasten die je vaak tegenkomt en die gefrusteerd zijn omdat ze nog niet eens zijn toegelaten als stadtoezichthouder vind ik het toffe kerels en dames.


    ⚠️ Meld

  2. @Albert: Het zijn eerder wat schuchtere jongeren. Onlangs nog in de IJsselhallen geweest, waar deze studenten werkzaam zijn. Ze moeten nog veel leren. Een van de leerdoelen moet zijn: duidelijk aanwezig zijn en zelfverzekerd overkomen. Dus niet in een hoekje wegduiken of naar de grond lopen staren. Dat zal bij het merendeel vanzelf komen, bij sommigen heb ik daar een hard hoofd in.


    ⚠️ Meld

Reageer