Ontdek de leukste plekjes van Zwolle

Zwolle – In de herfstvakantie ontdekt u de leukste plekjes van Zwolle, tijdens de historische stadswandeling ‘Tour de Hanze’. Te voet onder verhalende begeleiding van een gids, ontdekt u de bijzondere historische binnenstad van Zwolle. Tijdens de wandeling van ongeveer twee uur loopt u langs de leuke straatjes, verstopte binnentuinen en diverse gebouwen en monumenten.

201020stadswandeling20herfstvakantie.jpg

De ‘Tour de Hanze’ brengt u bij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour voert u onder andere langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort, waar pek en veren naar beneden kwamen. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bijzondere bouwstijlen. Tevens kunt u de Schepenzaal bezichtigen.

In de herfstvakantie kunt u dagelijks deelnemen aan de wandeling, in de periode van 26 oktober t/m 29 oktober. De wandeling start om 14:00 uur. Voor slechts € 6,- per persoon loopt u de wandeling, inclusief entree monumenten en VVV stadsgids. Geef u nu op voor een wandeling bij de VVV Zwolle, Grote Markt 20, tel. (038) 4216198. Reserveren is verplicht. Kijk voor meer inspirerende ideeën over wat u kunt doen in Zwolle op de website www.overijsseltrips.nl .

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer