Onderhoudswerkzaamheden aan rotonde

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle gaat aannemingsbedrijf KWS van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de rotonde Wijheseweg. De activiteiten veroorzaken geluidsoverlast en verkeersomleidingen.

Tijdens de werkzaamheden worden de bestaande asfaltlagen gefreesd en de betonverharding in het midden van de rotonde vervangen met nieuwe betonelementen. De rijbaan op de rotonde wordt vervolgens opnieuw geasfalteerd en de aannemer brengt vervolgens de nieuwe markering aan. Om alle werkzaamheden in één week uit te kunnen voeren, werkt de aannemer van 07.00 uur tot 19.00 uur. De duur van de werkzaamheden is overigens onder voorbehoud.

Tijdens de werkzaamheden van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober is de rotonde en daarmee de Wijheseweg – tussen de Oldeneelallee en de Hollewandsweg – afgesloten voor al het verkeer. Daarnaast is de Cameraarlaan gedurende deze periode afgesloten voor alle verkeer. Verkeersborden ter plaatste geven de omleidingsroutes aan.

Artikel delen:

Reageer