Lisa Loïs verplaatst optreden Hedon

Zwolle – Lisa Lois moet helaas op het laatste moment haar optreden van aanstaande vrijdag in het Zwolse poppodium Hedon annuleren. Lisa kampt met een keelontsteking en kan daardoor onmogelijk optreden. Het optreden zal daarom worden verplaatst naar donderdag 2 december.

lisa_persfoto_klein.jpg

Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Voor de nieuwe datum zijn nog gewoon kaarten verkrijgbaar via de gebruikelijke voorverkooppunten. Ben je helaas verhinderd op de nieuwe datum en wil je je geld terug? Dan kan dat uiteraard. Je kan je kaarten tot 1 november terugbrengen naar het voorverkooppunt waar je ze gekocht hebt. Heb je online je ticket(s) gekocht stuur dan even een mailtje naar pr@hedon-zwolle.nl  met daarin je naam en transactienummer. Je geld wordt dan teruggestort. Excuses voor het ongemak. LISA LOÏS (Check This)
support: AÏRTO

Locatie                 : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer              : Donderdag 2 december
Open                   : 19:30 uur
Aanvang               : 20:00 uur
Entree                  : € 5,00
Minimum Leeftijd   : 14+

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Lisa Lois heeft de ziekte van Pfeiffer. Gisteren kreeg de winnares van X-factor de uitslag van haar dokter. Hij bevestigde het vermoeden dat de zangeres lijdt aan de ‘moeheidsziekte’. Welke gevolgen dit nieuws voor Lisa’s komende optredens zal hebben in nog niet bekend. Eerder moest ze al een show in Poptempel Hedon in Zwolle afzeggen. Toen dacht ze nog dat ze alleen een keelontsteking had.

    “En het is officieel! Net de dokter gebeld en ik heb de ziekte van pfeiffer. #balen”, zegt de zangeres gisterenavond op Twitter. Naast haar carri?re, heeft ook Lisa’s privéleven eronder te lijden. Ze vertelt dat ze al een paar dagen alleen moet slapen, omdat ze door de ziekte zo diep slaap dat ze snurkt en haar vriend wakker houdt.

    Lisa heeft al van verschillende collega’s uit het vak steun gekregen. De 3J’s hebben een grote bos bloemen laten bezorgen en Ali B belde haar zelfs even persoonlijk op.

    (BRUNOPRESS)


    Maak melding

Reageer