Danstalent uit heel Overijssel in dansvoorstelling NOT SHY

Zwolle – Op 29, 30 en 31 oktober dansen twintig meisjes uit heel Overijssel in de voorstelling Not Shy. De meisjes zijn voor de zomervakantie tijdens audities geselecteerd door Kunst & Cultuur Overijssel (KCO) en ISH. Onder leiding van ISH zetten zij nu een ontroerende voorstelling neer.  

 notshy_a2poster_470.jpg

 
Not Shy gaat over jezelf uiten, in welke vorm dan ook. Vragen zoals: Wie ben je echt? Wat gaat er in je om? Durf jij jezelf te zijn, of ben je teveel bezig met wat anderen van je denken? Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Ben je tevreden? Of laat  jij je teveel beïnvloeden door de media? staan centraal in de voorstelling. Not Shy is een dansvoorstelling die je meeneemt door de gedachten van jonge dames in de bloei van hun leven. Een voorstelling waarvan je kippenvel krijgt en die je niet in de koude kleren gaat zitten. ISH is in Nederland dé specialist op gebied van street skills, urban stijlen en moderne dans.  

Voorstellingen
Vrijdag 29 oktober                   20:00 uur
Zaterdag 30 oktober                20:00 uur
Zondag 31 oktober                  15:00 uur  

Locatie BMA Ergonomics, Schoenerweg 4, 8042 PJ Zwolle  

Kaarten reserveren www.notshy.nl/, een uur voor aanvang aan de kassa of telefonisch: 06-41035549.

Prijs € 7,50.    

Not Shy is een productie van Kunst & Cultuur Overijssel (KCO) in samenwerking met ISH en wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Overijssel, Prins Bernard Cultuurfonds Overijssel, VSB fonds en het  Fonds voor Cultuurparticipatie.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Dag,

  Ik heb gisteren genoten van de dans en de inhoud. Ik dacht dat het een kant en klare voorstelling was, maar nu blijken de meiden zelf een groot deel van de teksten te hebben geschreven. Verbazingwekkend goed.
  Dit is Kultuur en die mag niet weg.

  Ik werk op een grote school voor Speciaal Onderwijs. Kunnen jullie daar niet een keer optreden of….kunnen jillie vanuit de organisatie wellicht met die kinderen eens kijken hoever jullie daarmee komen. Ik weet dat de meiden graag en goed dansen, maar of ze de drempel over durven is zeer de vraag.

  Nogmaals dank voor de fijne avond gisteren.

  Vr. gr. Tom


  Maak melding

Reageer