Verkeersstremmingen Middelweg en Oldeneelallee

Zwolle – Wegens reconstructie- en onderhoudswerkzaamheden ondervinden automobilisten in de Middelweg en Oldeneelallee in de herfstvakantie verkeershinder. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingen aan.

Middelweg. In het kader van project ‘Veilig op Weg in het Verkeer’ voert een aannemersbedrijf in opdracht van de gemeente Zwolle wegwerkzaamheden uit van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober aan de Middelweg. Het betreft gedeelte tussen de Esdoornstraat en de Dennenstraat. In de genoemde periode worden er een middengeleider en verkeersplateau ter hoogte van de K. Schilderschool aangebracht. Al het verkeer is gestremd en wordt omgeleid via de Rijnlaan/Hogenkampsweg.

Oldeneelallee. In opdracht van de gemeente Zwolle voert een aannemersbedrijf nachtelijke onderhoudswerkzaamheden uit van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 oktober aan de Oldeneelallee, steeds tussen 19.00 en 06.00 uur. Het betreft het gedeelte tussen de Patriottenlaan en de Gedeputeerdenlaan/Commissarislaan. Tevens vinden er al werkzaamheden plaats waardoor de Burg. de Vos van Steenwijklaan ter hoogte van de Oldeneelallee afgesloten is. De omleiding loopt via: de Commissarislaan, IJsselcentraleweg, Hollewandsweg (hier komt het verkeer ook over dat omgeleid wordt vanwege werkzaamheden aan rotonde Wijheseweg), Nieuwe Deventerweg, Ittersumallee, Burg. de Vos van Steenwijklaan, Stadhouderlaan, Provincieroute, Gedeputeerdenlaan.

Artikel delen:

Reageer