Politie intensiveert onderzoek naar vermissing

Zwolle – De politie Zwolle intensiveert het onderzoek naar de vermissing van de 29-jarige Annie Hinderiks. Annie, een moeder van drie jonge kinderen, werd voor het laatst gezien op donderdag 7 oktober. Nadat Annie haar dochter op school had afgezet is ze naar huis teruggefietst, hierna is er niets meer van haar vernomen. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, zwarte laarzen, beige/witte trui en een bruine jas met bontkraag. Annie is ca. 1.60 m lang, heeft donkerblond lang haar (wat zij meestal in een staart draagt) en grijsgroene ogen.

De vermissing van Annie Hinderiks is inmiddels ook op de Hyvespagina van de politie www.depolitiezoekt.hyves.nl  geplaatst in de hoop ook via deze weg tips of informatie over de verblijfplaats van Annie te ontvangen. Mensen die informatie over Annie of haar huidige verblijfplaats hebben, worden verzocht zich te melden via het gratis telefoonnummer 0800-6070 of anoniem via Bel-M, 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. De politie mag de algemene tekst op haar Hyves wel even aanpassen: De personen die op deze Hyvespagina zijn afgebeeld, worden gezocht omdat zij verdacht worden van het plegen van een of meerdere misdrijven.
  Het wekt nu de suggestie dat Annie een verdacht persoon is, en dat lees ik verder nergens.


  ⚠️ Meld

 2. @JB: Je hebt helemaal gelijk, maar heb je hierover al contact opgenomen met de politie?
  @Weblog: misschien is het goed om bij dit bericht nogmaals de foto te plaatsen?


  ⚠️ Meld

 3. @JB dat ze gevonden word lijkt me een stuk belangrijker. En als je kunt lezen begrijp je wel dat dat de zaak is en niet dat ze een misdaad heeft gepleegd.


  ⚠️ Meld

Reageer