Algemeen Log 189

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 190 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 245
 1. Krachteloos; pff wist niet hoe hard ik moest rennen om “em” op 2 te ploffen.
  Het gefrustreerde hoofd van Vleeschboompje was er al op op 3….gelukkig
  net voor Ruktor “hockeyhoofd”, waar ging het ook alweer over?

  Heb eigenlijk niet zoveel zin meer. RJC kijken ff.


  ⚠️ Meld

 2. Gerechtigheid! NAC verliest met 1-2 maar owwwwwwwww Penders, nog aanvoerdert ook volgens mij: wat dom hands!
  Was volgens mij een Pengel geweest en rood natuurlijk….nu nixxx.

  Roda is medekoploper 😀


  ⚠️ Meld

 3. Is gedaan Dame wacht nog op bevestigings mail

  Mooi Derk, hoop dat je veel navolging vind. Ik heb al gestemd met familiemail, mijn hotmail, mijn werkmail en mijn zoons ook via hotmail. Toch mooi 5 stemmen, maar dat doen ze in Rotterdam vast ook.


  ⚠️ Meld

 4. Oh gaat het niet op ipnr?

  Nee, dom he? Het gaat alleen op mailadres. Je kunt niet tweemaal met hetzelfde mailadres stemmen, maar wel meermalen met een IP-adres.


  ⚠️ Meld

 5. @Ingrid. Ik ook. Vandaar dat ik het af en toe maar in herinnering breng. Helaas ligt Boymans wel een eindje voor nu. Rotterdam is ook beetje grotere stad dan Zwolle.


  ⚠️ Meld

 6. Ok, had nog niet naar de stand gekeken. Misschien dat ze hier op het log er nog weer een herinneringsitem aan kunnen wijden. Wanneer is de sluiting van de stemming.


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door Dame, op 22 oktober 2010 om 23:26
  Oh gaat het niet op ipnr?

  Nee, dom he? Het gaat alleen op mailadres. Je kunt niet tweemaal met hetzelfde mailadres stemmen, maar wel meermalen met een IP-adres.

  Hmmmm kijk er zij mogelijkheden zoals een tijdelijk emailadres klik[/url] onbeperkt!


  ⚠️ Meld

 8. Kan ieman ff helpen met favo top 3?
  Moest afgelopen zaterdag maar 1 nummer invullen nu
  3 voor volgende week zaterdag.

  Ligt aan de tijdsperiode Dick


  ⚠️ Meld

 9. Tim doet niets die is druk aan het schilderen moeten een hoop vierkante meters gedaan worden in dat ruim hoor.

  @Ingrid truste was leuk je te ontmoeten samen met je zoon.


  ⚠️ Meld

 10. @ Derk, was ons ook een aangenaam genoegen. Vooral de binnenkomer toen Sjoerd zij tegen Sander he ik ken jou. Dat gezicht alleen al was een foto waard.:)


  ⚠️ Meld

 11. Ow wel gezellig bij OverWinnenIsOnsStreven…mooie concurrenten van VSCO (waar mijn zwager net gestopt is) gaat fel tussen die 2!!!

  Op ’t Loo daar vlakbij wonen nog wat toppers die daar speelden. Misschien moet je tegen hun kids, maar dit eindigt in gewauwel: veel plezier! (bij die boer’n ;)) Oh ja, bedank ze nog ff voor Marc Sloots 😀


  ⚠️ Meld

 12. Bericht door dick, op 23 oktober 2010 om 00:14
  Eva & MarKel hebben al een tijd een onverklaarbare BAN

  Is dat zo? Ze waren er vanavond nog dus denk eerder dat ze boven een onverklaarbare BANG hebben 😀


  ⚠️ Meld

 13. Eva & MarKel hebben al een tijd een onverklaarbare BAN

  Hoe weet je dat? Ze hebben toch niets geks gepost, tenminste niet dat ik weet. Misschien dat Eva’s open sollicitatie naar moderator bij WLZ niet goed viel.;)
  PS, als jullie mij voorlopig niet zien, heb ik misschien ook een ban, hahaha.


  ⚠️ Meld

 14. @ Dick

  Dame: Vader uit Oosterwolde? Moeder uit de gemeente De Walden?

  Sorry, maar nee, wrong person. Blijf raden, er zijn maar enkele honderden plaatsen in Gelderland en Friesland.;)


  ⚠️ Meld

 15. @Dick Stadshagenees heeft wel een punt. Soms heb ik niet echt in de gaten dat ik in verkeerde log zit te posten. De ene opmerking lokt de andere uit. Admin heeft ons daar een tijdje terug ook op gewezen. In dit log mag alles (binnen het betamelijke uiteraard) gelukkig.


  ⚠️ Meld

 16. Derk, ken schippersvolk heel goed. Jammer dat je niet kunt lezen dat het een geintje was…..tuurlijk betaal je niet zoveel voor een heul ruim als zoonlief het ook kan doen.


  ⚠️ Meld

 17. Admin & Ingrid…Van Eva over de mail:

  @ ADMIN: Het probleem is nog steeds niet gefixt…
  Wil je me even excuseren op het log??? Ik heb deze keer verschrikkelijk gebaald dat ik niet mee kon doen in de race om de eerste plek op 189!!!

  @ Ingrid, de droom is zeer serieus is, maar we moeten daarvoor even wachten totdat ons meissie alle dagen naar school gaat 😉

  ============

  Het is raadzaam ons te informeren en een email te sturen.
  Meestal komen we dan wel uit. Nu ook 😉
  Een dergelijke discussie op dit podium gaan we niet doen, omdat niet direct duidelijk is wat er aan de hand is.  ⚠️ Meld

 18. Dick,een dagsluiter was er niet,maar een dagopener schiet mij nu te binnen.

  Echt belangrijke zaken werden vaak bereikt door mensen die
  het bleven proberen.
  Zelfs als er geen hoop meer bleek te zijn.

  Een stelling van Dale Carnegie.


  ⚠️ Meld

 19. Goedemorgen allemaal!!!!
  MarKel en ik mogen weer posten, ons IP-adres is weer bekend.
  Man, man, wat een gedoe was dat. De Admins hebben flink gepuzzeld wat er nou aan de hand kon zijn… blijkbaar is het zo gelukt. Waarvoor dank!!!


  ⚠️ Meld

 20. en nu lijkt het erop dat alleen WIJ mogen posten en dat de rest een BAN heeft gekregen 😀

  misschien moet Eva maar even helpen …..


  ⚠️ Meld

 21. @Derk
  Nu heb ik de hele tijd het lied Picknick van Boudewijn de Groot in mijn hoofd met de onvergetelijke zin ‘Daar zijn Tony Vos en Lennaert Nijgh van wie ik nog een tientje krijg’.


  ⚠️ Meld

 22. Wow Zwolse, die bewaar ik hier….wordt de eerste (ik fl*kker alles helaas weg wat nu in Steenwijk hangt) op mijn muur in Meppel….1e kwartaal 2011:

  Echt belangrijke zaken werden vaak bereikt door mensen die
  het bleven proberen.
  Zelfs als er geen hoop meer bleek te zijn.

  Een stelling van Dale Carnegie.

  Grote dank!


  ⚠️ Meld

 23. Bedankt Dame, was net met de top 3 voor Hans Stroeve tbv de reunie zaterdag bezig….Wilde 1 NL-groep is De Dijk de worden maar twijfelde beste lang over Boudewijn de Groot

  Picknick van Boudewijn de Groot

  Picknick is ook zo lekker subtiel….
  Nu kijken ze hier 1 of andere show….iemand doet “What if God was one of us……we zongen dat ook alweer??????????????????


  ⚠️ Meld

 24. Jurylid-Angela: ik twijfelde even…maar opeens voelde ik een snik (oid)van binnen, je kwam ineens in mijn ziel: Goed gedaan Yvette :D8):D

  Vond het ook geweldig!


  ⚠️ Meld

 25. @ Plantje en andere ID-vreters…goed stuk vind ik

  ‘Overheid moet identiteitsfraude strafbaar stellen’
  Hoogleraar Corien Prins meent dat jaarlijks 160 duizend Nederlanders slachtoffer worden van identiteitsfraude
  De overheid moet identiteitsfraude expliciet strafbaar stellen. Dat maakt het voor politie en justitie makkelijker om dit probleem aan te pakken. Dat bepleit Corien Prins, hoogleraar recht en informatisering aan de Universiteit van Tilburg, vrijdag in het VARA-programma ??De Ombudsman??. Nu is het voor de wet niet strafbaar om je voor iemand anders uit te geven. En dat terwijl volgens Prins jaarlijks tienduizenden Nederlanders slachtoffer worden van identiteitsfraude.

  Corien Prins reageert in ‘De Ombudsman’ op een geval van identiteitsfraude in Rotterdam. Brahmanand Sewlal kreeg jarenlang boetes voor overtredingen die niet hij, maar zijn stiefbroer gepleegd had. Die gaf zich steeds voor hem uit als hij aangehouden werd door de politie, vermoedelijk met behulp van een kopie van Sewlals rijbewijs. In ‘De Ombudsman’ erkent de politie dat Sewlal slachtoffer is van identiteitsfraude.

  “Sewlal is geen uniek geval” aldus Prins. “We weten het van Nederland niet exact, maar we weten dat in de VS 2 miljoen mensen per jaar slachtoffer worden van identiteitsfraude. Als je dat doorrekent naar Nederland, dan zou dat betekenen dat we hier ieder jaar 160.000 mensen hebben die slachtoffer worden van enige vorm van identiteitsfraude. Dan hebben we het over allerlei vormen van fraude: online bankieren, skimmen, mensen die ?? zoals in dit geval – een strafdossier opbouwen op iemands anders naam of fraude in de zorg, dus mensen die in een ziekenhuis zorg krijgen op iemands anders naam.”

  Volgens Prins moeten mensen zelf alerter zijn om identiteitsfraude te voorkomen en “niet zo maar kopietjes van paspoorten afgeven.” Maar de hoogleraar vindt dat vooral de overheid meer kan doen. Sinds 2009 is er weliswaar een Centraal Meld- en Informatiepunt Identiteitsfraude en -fouten (CMI), maar volgens Prins is dat niet genoeg. Zolang identiteitsfraude niet strafbaar is, heeft het bij de politie geen hoge prioriteit, stelt de Tilburgse hoogleraar.

  “De overheid zou in het wetboek van strafrecht een expliciete bepaling moeten opnemen dat identiteitsfraude een afzonderlijk delict is”, aldus Prins in ‘De Ombudsman’. “Nu is het verspreid over heel veel verschillende delictsomschrijvingen, wat betekent dat de gemiddelde politieagent daar natuurlijk heel moeilijk mee uit de voeten kan. Terwijl als er een concrete strafbepaling zou zijn het heel helder is voor de politie om te zeggen: er is hier sprake van identiteitsfraude en daar acteren we op.”

  .Hoop dat ik de goede uitzending gelinkt heb. verder zoeken duurde te lang omdat joop hier niet rechtstreeks gelinkt mag worden

  Kijk anders ff op de site. Pieter Hillhorst schreef ook heel goed opVK-Opinie:

  http://omroep.vara.nl/Uitzending-gemist


  ⚠️ Meld

 26. Hotnews van de stijlloze buren

  De deelnemers van het NK frikandellen eten in het Brabantse Riethoven zijn er niet in geslaagd om het record te breken. Daardoor blijft Ad de Jong uit Luyksgestel Neerlands frikandellenkoning. Hij schranste ooit 25 stuks naar binnen.

  Van de veertig deelnemers gisteravond bleef de beste eter op achttien frikandellen steken, aldus Omroep Brabant. Recordhouder Ad de Jong deed dit NK niet mee. Hij zat als heuse frikandellencoryfee wel in de jury.

  Ons aller NOS komt met wat anders De eigenrechtertje-spelers hielden martelingen structureel stil
  :o:o:o


  ⚠️ Meld

 27. Spanning en sfeer:

  ASC ’62 2 – 2 Berkum
  zaterdag 23 oktober 2010 om 14:30 uur
  TWEEDE HELFT
  Bert-Jan Kragt ’17 1 – 0
  Bert-Jan Kragt ’22 2 – 0
  2 – 1 ’24 Marc van der Meulen
  2 – 2 ’52 Onno Tammeling

  ———-Richtinging die dekselse boys van veurzitter Jurry van Keulen!

  Swift ’64 3 – 1 CSV ??28 Eindstand

  SC Lutten 1 – 1 ZAC ZAC WNS

  HTC 0 – 1 Apeldoornse Boys 15:00 uur begonnen

  Dieze West 0 – 0 IJVV 16:00 Daar mogen de lichtmasten aan!


  ⚠️ Meld

 28. Nederlandse vrouwen zoeken het aanrecht weer op.
  Is dat erg?

  Uit het artikel:
  —————
  Gelijkheid man-vrouw in Sri Lanka beter dan in Nederland[/url]

  Nederland duikelt naar 17e plaats op in internationale index van World Economic Forum

  Te weinig werkende vrouwen, te weinig vrouwen op leidinggevende posities en te weinig vrouwen in de politiek. Resultaat als het gaat om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen wordt Nederland verslagen door landen als Lesotho, Sri Lanka en de Filipijnen.

  Dat blijkt uit de Global Gender Gap Index die het World Economic Forum heeft uitgebracht. In 2008 bekleedde Nederland nog de 9e plaats.  ⚠️ Meld

 29. BeeldBuisBode:

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Werken aan de weg nog altijd levensgevaarlijk
  – De gevolgen van de vrijlating van Wesam al D.
  – Zelfmoordgolf onder werknemers France Telecom nog niet gestopt: afgelopen maand weer vijf doden

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Veel rechters in opleiding (RAIO’s) stemmen D66 of GroenLinks, blijkt uit onderzoek van onderwijsinstituut SSR dat rechters opleidt
  – Hoe veilig is bankieren via internet?

  Studio Sport Eredivisie (N1, 22:30)
  Samenvattingen: NEC – FC Groningen, sc Heerenveen – VVV Venlo, De Graafschap
  – Heracles Almelo. Voorbeschouwing: PSV – Feyenoord

  Zembla (N2, 22:35)
  Aflevering: Henk en Ingrid in Spijk. Omdat Zembla vijftien jaar bestaat aansluitend om 23:14 uur
  De nacht van Zembla met de hoogtepunten.

  Studio Sport (N1, 23:15)
  – Turnen: WK, de toestelfinales
  – Korfbal: EK, Nederland – Hongarije
  – Marathonschaatsen: de opening van het seizoen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam
  – Basketbal: Amsterdam – Groningen, de nummer een en twee van de competitie

  Studio Sport (morgen, N1, 13:10)
  – Turnen: rechtstreeks verslag van de toestelfinales tijdens het WK in Rotterdam
  – Overig sportnieuws

  SERIE: Emma (1/4) (Een, 21:15)
  Romola Garai is perfect gecast als de goedbedoelende, maar naieve Emma in deze Jane Austen-adaptatie uit 2009. Emma denkt dat ze een goede koppelaarster is, maar gebrek aan levenservaring speelt haar parten.
  Zie ook VARAgids pagina 37

  DOCU: De nacht van Zembla (N2, 23:14)
  Vanwege het vijftienjarig jubileum komen de beste afleveringen nog eens voorbij: Louis van Gaal; Het geheim van de Aldi; Comazuipen; De macht van de Hells Angels; Gijzeling in Almelo; Sjoemelen met miljoenen; De heilige Ayaan; Wilders, profeet van de angst; De professor en de parkmoord; De Q-koorts epidemie en Vieze ziekenhuizen.

  FILM: The Woman in the Window
  (morgen, Een, 14:05)
  Fijne film noir (1944) van grootmeester Fritz Lang met de immer aangrijpende Edward G. Robinson en de beeldschone Joan Bennett. Saaie professor van middelbare leeftijd (Robinson) valt voor veel jonger schildersmodel (Bennett) en raakt zo verwikkeld in een moordzaak.

  Talkshows
  De gasten aan tafel

  Kassa (N1, 18:55)
  – De belminutendiscussie
  – ANWB druk met telefoontjes
  – Kies de nieuwe cover van Kassa
  – Wat is de beste rollator?
  – KassaJong: studenteam test chocoladerepen

  De wereld draait door (N3, 20:00)
  Compilatie van afgelopen week

  Rondom 10 (N2, 21:10)
  Aflevering: weg met de linkse hobby’s. Bezuinigingen in de kunst- en cultuursector, bittere noodzaak, of doodsteek voor de kunst en cultuur?


  Boeken (morgen, N1, 10:30)
  – Jonathan Franzen over zijn roman Freedom
  – Pia de Jong over haar roman Dieptevrees

  Buitenhof (morgen, N1, 12:10)
  – Het gebutste imago van de rechterlijke macht
  – Het antwoord op de pensioencrisis

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  1.859.000 kijkers zagen gisteren Carlo en Irene uit elkaar spatten van blijdschap tijdens de uitreiking van de Gouden Televizierring 2010 (N1, 20:36). Nog net wat meer mensen gingen zitten voor The voice of Holland (RTL4, 20:34), dat met een kijkcijfer van 2.735.000 het best bekeken programma was


  ⚠️ Meld

 30. Nee Bernard 17:13, iedere Nederlander heeft namelijk alle VRIJHEID om te doen wat ze willen. Vind dat de overheid dat niet perse moet willen sturen….zo komt er toch ook een fix aantal banen vrij? Vrouwen hoeven wat mij betreft écht geen eigenwaarde te verliezen.

  Wel zonde en jammer van het gemeenschapsgeld wat in hun opleiding is getoken. Kwestie van goede afspraken maken in een relatie. Hoeveel geld hebben we bijvoorbeeld nodig en hoeveel hebben we te besteden.
  Alle respect voor de vrouwen die erg veel werken en toch een gezin onder kunnen aansturen. En de vrouw blijft voor mij gelijk aan de man.

  Weet dat ik in deze dichter bij de SGP dan bij GL zit. Maar daar lig ik zeker niet van wakker. Vind SGP een goed punt hebben dat ze wel eens zouden willen weten wat elke werkende vrouw moet kosten aan subsidies enz. Tegenwoordig laat Geert ook alles uitrekenen!

  Anderzijds zijn de vrouwen die 10-tallen jaren geleden, jarenlang vochten voor gelijke rechten enorme helden: reken maar dat ze veel zo niet héél veel tegen de stroom moesten opvechten.

  Zeer veel respect dus voor werkende vrouwen, hier vlakbij een uitstekend voorbeeld! Maar als een ander gezin andere keuzes maakt met andere argumenten, deze ook graag waarderen. Want de opvoeding is zo belangrijk….er kan niet genoeg warmte en aandacht naar de kinderen gaan. Daar is een gouden maatschappelijk carriere absoluut niet tegen opgewassen.


  ⚠️ Meld

 31. @ PE op topic https://www.weblogzwolle.nl/content/view/19643/55/#comment-163996

  En Risk, Stratego, Toepen, Kwartetten (Zwols Kwartet natuurlijk) Klaverjassen en Hartenjagen….maar Barricade dan? PE, ik ruik een ‘Terug in de tijd-WLZ-kampioenschap’ met een stuk of 10 spelletjes…..w.o. natuurlijk schaken en dammen 😮

  Met een Tafelvoetbalspel zijn dat er 10. (op tijd spelen: lauw Zwols-kwartiertje?)

  Het mooiste is dan: allemaal alle 10 spelletjes spelen. Volgens mij kan nergen remise uit komen, behalve bij Tafelvoetbal (daar 0 punt 1 punt of 2)…..rest allen 1 punt voor winst…..

  En de winnaar wauwwww de winnaar van het eerste WLZ-Open…..

  – de eer
  – de wisselbeker van Olympus
  – een beker ten behoud
  – 10 consumptie bonnen

  Inschrijfgeld: iets van 2 euri….de verdiensten op drank etc gaan mee voor volgend jaar. Maar misschien moet ook nog een zaaltje als “Eben Haëzer” worden betaald? Tim zou een paar uur muziek kunnen regelen?  ⚠️ Meld

 32. Bah, ben vanmiddag echt helemaal zeiknat geregend op het voetbalveld. Enige verwarmende was dat ze met 3-1 gewonnen hebben. Maar wat een bagger weer.


  ⚠️ Meld

 33. SNO

  “Ik wil nu wel weer als voetballer en niet als patiënt worden gezien.” Dat zegt Evander Sno nadat hij op 13 september bij Jong Vitesse/AGOVV werd getroffen door een hartstilstand als gevolg van zware hartritmestoornissen. De Ajacied trappelt van ongeduld om zijn rentree te maken bij Jong Ajax. “Dat kan me niet snel genoeg gebeuren.”

  Afellay kan kiezen, nu nog heel blijven

  Het nieuws dat Ibrahim Afellay zijn contract bij PSV niet gaat verlengen en aan het einde van het seizoen dus transfervrij is, gaat als een lopend vuurtje door de voetbalwereld.
  Metalists Sergei Valyayev (l) probeert Ibrahim Afellay af te stoppen. Waar de interesse van Champions League-winnaar Inter en Europa League-winnaar Atletico Madrid al langer bekend was, heeft nu ook Manchester United interesse in de middenvelder.

  De man die ook zomaar reclame voor “meer ruimte voor varkens zou kunnen maken”

  Het nieuws dat Wayne Rooney vrijdag zijn contract bij Manchester United verlengde, verraste de hele voetbalwereld. Maar gezien zijn nieuwe salaris is het te begrijpen dat de aanvaller besloot nog vijf jaar bij de Mancunians te blijven.

  Wayne Rooney en Alex Ferguson lijken weer vrienden.
  Wayne Rooney Foto: AFP Volgens de Engelse tabloid The Sun, gaat Rooney 250.000 pond met week verdienen. Omgerekend ruim 280.000 euro. Dit komt, inclusief bonussen, neer op een kleine 15 miljoen euro per jaar. Hiermee is Rooney (24) de bestbetaalde voetballer ter wereld.

  De 24-jarige Wayne Rooney.

  Paal redt Bayern en ome Lowie

  Ook uit bij het HSV van Ruud van Nistelrooy en Joris Mathijsen wist het Bayern M?nchen van Louis van Gaal niet te winnen.  ⚠️ Meld

 34. Ingrid laat ik het zo zeggen, ik heb vandaag niet met balken gesjouwd:D

  Nee gekheid, ik vermaak me maar moet momenteel veel plat.
  Ik had gisteren ook graag naar die visser willen komen en was ook de bedoeling maar ging niet lukken.

  Ik ben momenteel bezig met het graveren van glas, dit gaat prima in mijn houding. Ben ook met iets bezig maar daar binnenkort meer over.

  En met jou?


  ⚠️ Meld

 35. @ Plantman; Gaaf Rowwen Heze nummer bij “Spijkers met koppen”
  Net gegoogled: Kwam hier op de moan maar dat was het niet.

  Nee deze, helaas alleen de songtekt:

  Rowwen Heze VLINDER

  Vlinder ligt te slapen op de hei.
  Een lange droom die nam hem mee.
  Er was geen wind, geen nacht, alleen maar deze dag,
  en een grote maan die alles zag.
  Elke boom en elke struik staat stil.
  Een wolk drijft dreigend.
  Alsof ze zeggen wil: Ik hou de waarheid
  tegen, zolang als mij dat lukt.
  Tot het moment dat alles openbreekt.

  Ow vlinder vlieg maar verder als dat gaat.
  De kaars die brand die langs de televisie staat.
  Ow vlinder is een foto aan de muur.
  Droom maar verder, slaap maar door.

  Met de pyjama in een tent.
  Elf jaar, al een grote vent.
  Hoeft niks meer te leren, weet het allemaal allang.
  Alleen het onbekende maakt hem bang.
  Mogen dansen op het droge gras.
  Dezelfde dag als anders, zoals het altijd was.
  Het volle licht, de schemering, de avond als het dimt.
  En een vlinder mee naar boven neemt.

  Ow vlinder vlieg maar verder als dat gaat.
  De kaars die brand die langs de televisie staat.
  Ow vlinder is een foto aan de muur.
  Droom maar verder, slaap maar door.

  Ergens gaat de telefoon.
  Het klinkt anders, harder dan gewoon.
  De hond loopt weg, hij draait zich om
  naar buiten en hij staart naar een dorp dat een geheim bewaart.

  Ow vlinder vlieg maar verder, verder als dat gaat.
  De kaars die brand die langs de televisie staat.
  Ow vlinder is een foto aan de muur.
  Droom maar verder, slaap maar door.

  Vlinder ligt te slapen op de hei.
  Een lange droom die nam hem mee.
  Er was geen wind, geen nacht, alleen maar deze dag,
  en een grote maan die alles zag.  ⚠️ Meld

 36. Dick nergens om hoor waar waar lees jij dat het beter gaat.
  Normaal reageer ik hier niet op maar lees jij wel?

  Staat wel dat ik momenteel veel plat moet en veel is dan zo ongeveer 20 uur per dag


  ⚠️ Meld

 37. Koko jongen, aan je bedrijvigheid

  ik vermaak me, maar moet momenteel veel plat. (dat is toch volgens mij al heel lang zo?)
  Ik ben momenteel bezig met het graveren van glas, dit gaat prima in mijn houding. Ben ook met iets bezig maar daar binnenkort meer over.

  Dus e.e.a. kwam positief op mij over.

  Wat bedoel je met: lees jij wel…?

  20 uur is idd allemachtig veel, als positief ingesteld mens had ik al een vaker geluiden meegekregen over “veel plat” maar zie boven in de quote.

  Nou ja HOPEN dan dat het gauw beter gaat. Beterschap kerel!


  ⚠️ Meld

 38. @ Bantega, slot over “wijkagent….bericht” Mijn berichtje bevatte geen enkele leugen. toch dit:
  ————————————————————————
  Beste lezer,

  U heeft gereageerd op een artikel op telegraaf.nl. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en geoordeeld dat uw reactie niet voldoet aan onze huisregels. Uw reactie is niet vrijgegeven voor publicatie op telegraaf.nl. Klik hier om naar het artikel te gaan waarop u heeft gereageerd en probeer het eventueel nogmaals.

  Met vriendelijke groeten,

  Het moderatingteam van telegraaf.nl

  PS. Dit is een automatisch gegenereerd bericht.
  ————————————————-
  2x om 19:21 en 3x om 19:41//// en 19:29 staat er nog wel, als enige.


  ⚠️ Meld

 39. @ Koko, met mij gaat het prima. Als ik zo lees waar je zoal mee bezig bent lijk je mij een handig mannetje. Ben erg benieuwd naar he graveerwerk. En leuk zo’n open einde

  Ben ook met iets bezig maar daar binnenkort meer over.

  Ben erg nieuwsgierig.

  Ondanks dat ik je niet persoonlijk ken weet je ik je bewonder om hoe je met alle tegenslagen omgaat. Daar hebben we het al eens over gehad.


  ⚠️ Meld

 40. Dat is et em juist Assie, ondanks dat je weer naar de bekende weg vraagt zal ik je enkele voorbeelden geven van mijn ervaringen:

  Bij WeblogZwolle mag heel veel volgens de huisregels-ban kan na goede argumenten worden aangepast

  Bij Volkskant mag heel veel volgens de huisregels-ban wordt na goede argumenten aangepast. Zowel bij Opinie als bij Blogs.

  Bij Willem Lucht mag alles: geen bans maar als Willem weer eens erg snel en te lang in de maling wordt genomen wordt écht alles gewist.
  Vaak worden ook onschuldigen gewist (nee, ikzelf hoor daar niet bij)

  Bij ons (3mteam-forum) en Henk Bres bleef alles staan: je krijgt dan wel errug snel trollen die je forum vern**ken

  Telegraaf: lees deze ook maar eens, zwaar onschuldige post die niet eens een waardeoordeel geeft …. was hiervoor (de bewijzen staan hier boven) ietsie pietsie scherper…DE HOEDERS VAN DE VRIJHEID VAN MENING-UITING —MEN REPT NIET VOOR NIXXX OVER EEN TELEGRAAF-KABINET censureren bij de wilde beesten af. Regelmatig ervaring mee. Zwolse dito…..1 van de laatste posters op die roepende agent dus ook! Nog geen voorbeeld van het tegenovergestelde gelezen.

  Stijllozen: correspondentie met hun lang bewaard, volgens mij heb ik het niet meer, alles zou er mogen…ze zijn de DE HOEDERS VAN DE VRIJHEID VAN MENING-UITING —MEN REPT NIET VOOR NIXXX OVER EEN TELEGRAAF-KABINET censureren bij de wilde beesten af. Heb eens 5 dagen (gemiddeld een post of 3, 4 volgehouden, nog geen jaar geleden) je krijgt geen waarschuwing en een schofterige: opgerot en tot nooit weerziens ban.

  Ook uit nieuwsgierigheid, vorig jaar rond Kerst (leek me een leuk moment) op godvoordommem gepost…..het gaat daar heel heftig toe maar geen bans….tenminste niet voor mij: Bravo

  Op sargasso mag alles blijven staan….nixxx wissen en nixxx bans tenminste voor wat ik gepost en gepolst heb. Ze lossen het daar gewoon met hun iq op. Zo was er eens 1 die enkel provocerend roeptoeterde dat hun moslimknuffelaars waren oid….nixxx onderbouwen, nixxx poging tot feiten…..na een aantal dagen had ie genoeg gehad en zag je idereen hem in gedachten uitzwaaien.

  ———————————————————————–

  Mooie verschillen! De overeenkomsten: de zgn rechtse lijntjes hebben korte lijntjes en er valt niet mee te communiceren. De progressieve lijntje hebben vaak De Vrijheid van Meningsuiting als leidraad…..Vandaag weer bewezen. Wat zijn jouw ervaringen?


  ⚠️ Meld

 41. Wat mijn ervaringen zijn dick? Ik post nooit bij de Telegraaf. Zag laatst wel dat bij VK/opinie nogal wat anti-moslims reacties zijn verwijderd.  ⚠️ Meld

 42. Vind SGP een goed punt hebben dat ze wel eens zouden willen weten wat elke werkende vrouw moet kosten aan subsidies enz.

  Laat je dan meteen uitrekenen wat een waterschapsambtenaar aan subsidie kost?:D


  ⚠️ Meld

 43. Laat je dan meteen uitrekenen wat een waterschapsambtenaar aan subsidie kost?

  [/quote]

  of de kosten van een digitaal krantje van een grote stad in het oosten van Nederland


  ⚠️ Meld

 44. @ Assie dus bij 2 van de genoemde draadjes ervaring….geen jarenlange VK-Opinie ervaring….dus eigenlijk trek je mijn VK-opinie ervaring in twijfel. Hoeveel mailswisselingen tussen Henk Mu(met umlaut)ller, de verantwoordelijke daar en mij wil je lezen?

  Je hebt deze ervaring (posts gelezen en plotseling daarna verdwenen) toch wel met of Henk M of de Ombudsman gedeeld?


  ⚠️ Meld

 45. of de kosten van veelvuldig posten door een waterschapsambtenaar in een digitaal krantje van een grote stad in het oosten van Nederland….

  🙂


  ⚠️ Meld

 46. Haha dacht al, ze komt nooit: die geemancipeerde Dame 😉

  Maar uh wat heeft de kwest ie WP-ambtenaren te maken 😮

  Je zult groeien van trots al ik je meldt dat wij een bijzonder lieve, vriendelijke, gedichtjesschrijvende, Drentse local hero-vrouw als Dijkgraaf hebben (van D’66 gewezen gedeputeerde….dat dan weer wel :-*)


  ⚠️ Meld

 47. of de kosten van veelvuldig posten door een waterschapsambtenaar in een digitaal krantje van een grote stad in het oosten van Nederland….

  of de kosten van veelvuldig posten door een waterschapsambtenaar in een digitaal krantje van een grote stad in het oosten van Nederland met inachtneming van de kosten voor redactie, webhosting, admin en MODERATOR voor het algemeen log 😀


  ⚠️ Meld

 48. Trots op je woordkeus dame

  veelvuldig posten door een waterschapsambtenaar in een digitaal krantje van een grote stad in het oosten van Nederland….

  Maar uh, als het werk afkomt zie jij dan een probleem? Ok, mijn paar sjefs ook niet. Weet je nog: maximale vrijheid in alles…..natuurlijk binnen de kaders: is dat ook geen levensdoel voor jou?


  ⚠️ Meld

 49. 23:05 uur was ik er al Dick. Iedereen uiteraard recht op zijn mening, maar ik snap werkelijk niet waarom werkende vrouwen subsidies kosten en werkende mannen niet. Die vrouwen verdienen geld met hun arbied, dragen daarmee bij aan het nationaal inkomen, dragen via de premies bij aan de uitkeringen in dit land en betalen gewoon belasting. Dus over welke subsidies heb je het eigenlijk?


  ⚠️ Meld

 50. Of de kosten van roddelende collega’s op de gang….niet alleen in geld graag ook in opgebouwde ergernis (stiekum nog wel). Of de kosten van rookpauzes? Ken ex-collega’s die bijna de plas en poepmomenten moeten turven om ze te verantwoorden. MarKel en Dame, vinden jullie plezier in je werk, af en toe een gulle lach en sfeer ook niet het belangrijkst in het werk? Heb ik zeker mazzel gehad dat mijn 2 sjefs tot nu toe….dat wel zagen. Denk dat ik nog 1x ergens anders ga werken…..om de sjef daar OOK ZO TE LATEN DENKEN als hij of zij dat al niet doet.


  ⚠️ Meld

 51. Jij googled snel 😮 Een schat van een mens, maar met de vorige Sybe Schaap heb ik pas een interview afspraak gemaakt met een heerlijk gezellige dame van Communicatie…..tja je moet er wat van maken. Zag Sybe’s lachende tronie al weer voor me toen ik belde: wat een toppers!


  ⚠️ Meld

 52. Ik groei overigens helemaal niet van trots dat jouw waterschap wordt aangestuurd door een Dame van D66. We leven niet meer in de jaren 70, 80 van de vorige eeuw. Anno 2010 doen vrouwen het beter dan mannen op de universiteit en op het VWO. Ze werken harder en presteren beter. Ik vind dat echter eerder zorgelijk dan heugelijk. Want waarom is dat zo? Komt dat door het gebrek aan mannelijke leerkrachten op de basisschool? Misschien is de tijd voor een mannenemancipatiebeweging wel aangebroken. Tip voor jou?


  ⚠️ Meld

 53. Dame, werkende vrouwen hebben waarschijnlijk net als niet werkende vrouwen afspraken gemaakt thuis. Jij en ik kunnen wel 10 argumenten voor de ene voorkeur bedenken en ook voor de ander.

  Wij (kan alleen voor mezelf spreken) zijn tevreden met wat we hebben van mijn salaris, waarom wil de overheid mijn vrouw perse laten werken. We hebben ook nog 3 kinderen en mijn vrouw is niet universitair geschoold.

  Wat zijn jouw argumenten om blijkbaar wel te werken?


  ⚠️ Meld

 54. Ok Dame dat D’66 siert je en het zal je niet verbazen dat ik dat regelmatig met haar besproken heb. Overigens is Sybe ook lid van D’66 geweest. Maar Pim Fortuijn stemde CPN en was volgens mij ook lid (bron: Sybe) en tante TON loog gewoon 3x op tv over haar PSP-lidmaatschap. Hoop wel dat je trots bent op de andere kwalificaties die ik Marga toe dichtte?


  ⚠️ Meld

 55. Maar uh, als het werk afkomt zie jij dan een probleem?

  Huh, ik sprak toch nergens over “tijdens werktijd”?
  Overigens zou ik het bij mijn werk wel een probleem vinden; misschien niet eens zozeer vanwege het werk dat niet afkomt (hoewel je ook kunt stellen dat je kennelijk meer aankunt als je vaak andere dingen doet), maar vooral vanwege de imagobevestigende uitstraling die ervan uitgaat.  ⚠️ Meld

 56. Veel belangrijker ook dan pol.voorkeur vind ik.
  Zoals ik (wij) in de vraag waar jij overheen stapt (nadat ik mijn gezinssituatie bloot legde) de financiële-paragraaf ook minder interessant vind.

  Maar in een land dat dweept met vrijheid (met de VVD en PVV in de regering) hoop ik (wij) ook een eigen keuzevrijheid te mogen hebben.


  ⚠️ Meld

 57. Hoop wel dat je trots bent op de andere kwalificaties die ik Marga toe dichtte?

  Ik vind het wel schattig dat jij trots bent op je bestuurder, maar ik zou echt niet weten waarom ík trots op haar zou moeten zijn.


  ⚠️ Meld

 58. mannenemancipatiebeweging

  Asjeblieft zeg: stoppen met dat geemancipeer. Er is veel goeds uit voortgekomen hoor, maar mogen de bakens weer naar voren? Mogen we weer samen de schouders onder een leefbaar land zetten? Een land waar welzijn belangrijker is dam welvaart? Al is het onlosmakend met elkaar verbonden…..Vind EQ ook minstens even belangrijk als IQ……vind een elektriciën minstens even belangrijk als een manager….
  Ben ook niet van de Amerikaanse prestatiemaatschappij ten koste van alles (ziektekosten bijvoorbeeld) hoorde net op Zembla wat over GEKOZEN rechters in Amerika? Ohhhhh hier niet, asjeblieft niet!


  ⚠️ Meld

 59. 2 dus

  trots bent op je bestuurder

  en je mag het schattig noemen……maar hoop dat ik straks met een andere bestuurder (VVD-er met uhuhuhuh) bedoel ik ga hier niet als enige alles van mezelf blijven vertellen…….bestuurders zijn namelijk ook gewoon mensen die bepaalde dingen goed kunnen. Zijn eigenlijk dom als ze er geen gebruik van maken toch?


  ⚠️ Meld

 60. Nu weet ik nog niet waarom je van mij verwacht dat ik trots ben op jouw bestuurder. Omdat ze een vrouw is? Dat zal voor mij nooit een reden zijn. Het gaat mij om de persoon. Politieke voorkeur maakt me in die zin ook niet uit.


  ⚠️ Meld

 61. Dame 23:49; we hadden het toch niet over mijn werk? Hoop zo lang mogelijk door te blijven werken en kan wel 20 redenen noemen…….maar over 2 banen in 1 gezin.

  Volgens mij anticipeerde jij op mijn mededeling dat ik dichter bij Kees van Staay’s mening zat (hoest mogelijk) dan bij die van Femke voor wat betreft een werkende partner (kan natuurlijk ook h*mo zijn, al weet ik niet of Kees dat wel zo’n tof vooruitzicht vindt :):):))


  ⚠️ Meld

 62. @ Dick, waaruit concludeer jij dat Dame geld wel op nummer 1 zet.
  Zou jij het werk wat jij nu doet, en wat je leuk vind en waarin je veel vrijheden kent voor 500 euro in de maand blijven doen.
  Weet niet precies hou oud jou kinderen nu zijn, maar zodra ze 18 zijn gaat het behoorlijk wat kosten, wanneer ze dan nog schoolgaand zijn.


  ⚠️ Meld

 63. Ben het trouwens met de conclusie van 23:53 eens maar hier moest ik stiekum om lachen

  Nu weet ik nog niet waarom je van mij verwacht dat ik trots ben op jouw bestuurder  ⚠️ Meld

 64. Nou Dick, dan praten we aardig langs elkaar heen. Ik maakte jouw oproep om uit te rekenen wat werkende vrouwen aan subsidies kosten belachelijk door ‘werkende vrouwen’ te vervangen door ‘waterschapsambtenaren’. Dan stel je mij een persoonlijke vraag naar “mijn argumenten om te werken” en als ik antwoord “geld” dan antwoordt je “dacht ik al (…) jij zet geld op 1”.
  Waarom is het kennelijk wel normaal dat jij voor geld werkt en wordt ik als materialist afgeschilderd?


  ⚠️ Meld

 65. Ingrid eens, zijn idd persoonlijke afwegingen. Het zou de regering sieren als ze ons in alle vrijheid die keuzes laten maken. Maar vergeet niet dat vele echt vele landgenoten met z’n 2-en MOETEN blijven werken ivm welvaartsstandaard. Tja, da’s natuurlijk niet mijn probleem. Voor de goede orde en oprecht (zeg ik maar eens ten overvloede) Dame lijkt mij niet zo’n vrouw. Zet ff wat van De Dijk en Burke op zachtjes natuurlijk 😉


  ⚠️ Meld

 66. Maar ken jij iemands privé omstandigheden altijd. Vrouwen werken niet alleen voor de luxe dingen hoor Dick, soms is het gewoon nodig om een gezin draaiende te houden.


  ⚠️ Meld

 67. Dame, ff lezen:

  Nou Dick, dan praten we aardig langs elkaar heen. Ik maakte jouw oproep om uit te rekenen wat werkende vrouwen aan subsidies kosten belachelijk door ‘werkende vrouwen’ te vervangen door ‘waterschapsambtenaren’. Dan stel je mij een persoonlijke vraag naar “mijn argumenten om te werken” en als ik antwoord “geld” dan antwoordt je “dacht ik al (…) jij zet geld op 1”.
  Waarom is het kennelijk wel normaal dat jij voor geld werkt en wordt ik als materialist afgeschilderd?

  zie 0.04 en


  ⚠️ Meld

 68. Ingrid. Dick gaat volgens mij van de (overigens verkeerde) vooronderstelling uit dat ik een werkende partner ben en geen werkende kostwinner. De eerste mogen kennelijk niet voor het geld werken en de tweede wel, want die moeten wel.
  Er zijn genoeg vrouwen die wel moeten werken omdat hun partner te weinig verdient om van rond te komen, of omdat ze geen partner hebben of omdat ze geen werkende partner hebben.
  En we profiteren met ons allen ervan omdat de werkenden gezamenlijk de uitkeringen van de niet-werkenden opbrengen. Dankzij de grote toename van werkende vrouwen is de verhouding werkenden en niet-werkenden nog niet zo erg gewijzigd als op grond van vergrijzing verwacht mag worden.


  ⚠️ Meld

 69. Dit

  Bericht door Dame, op 24 oktober 2010 om 00:02
  aanvulling: ik las niet dat je het over werkende partners had; je spreekt over werkende vrouwen.

  Later kom ik daar op terug oa

  Volgens mij anticipeerde jij op mijn mededeling dat ik dichter bij Kees van Staay’s mening zat (hoest mogelijk) dan bij die van Femke voor wat betreft een werkende partner (kan natuurlijk ook h*mo zijn, al weet ik niet of Kees dat wel zo’n tof vooruitzicht vindt )

  Wel goed lezen dame! 😉 Maar onder 4 ogen praat beter en dan zijn er minder kans op misverstanden.


  ⚠️ Meld

 70. Chantal gister….ja ik heb het gelezen…..dan: ieder heeft zijn eigen —-HEEL GAAF SNIFJE—- humor! :D:D:D

  Chantal is de toppert onder de BN-ers momenteel in NL, iemand andere kandidaten, mannen mag ook!


  ⚠️ Meld

 71. Tevreden zijn met wat je hebt is het allebelangrijkste. Maar soms moet je wel eens wat.
  En blijkbaar heb jij nog niet zo vaak bij de hand gehad dat kiezen niet altijd tot de mogelijkheden behoord/


  ⚠️ Meld

 72. Ingrid: eens! Vertel nixxx meer over mijn persoonlijke situatie. Er zijn namelijk bitter weinig mensen die dat ook doen. Ben opgevoed dat je terugkrijgt wat je geeft en dat klopt zo:

  haat
  liefde
  informatie (oa in een gesprek)
  vriendschap
  etc


  ⚠️ Meld

 73. Dame 0:12…ik ga zo kijken had nog wat onder de knop over een ander onderwerp…wilde youp nog kopieëren en lezen dan kijk ik ff. Dit had ik nog over de televisierring:

  Ow foutje nu “ik voel het aan ONS water”: vergeven!

  Chantal gister….ja ik heb het gelezen…..dan: ieder heeft zijn eigen —-HEEL GAAF SNIFJE—- humor! :D:D:D

  Chantal is de toppert onder de BN-ers momenteel in NL, iemand andere kandidaten, mannen mag ook!


  ⚠️ Meld

 74. YOUPIEEEEE

  Klantenservice

  De details zal ik u besparen, maar het gaat om een maandenlang probleem dat onze zoon, een aardige student, met T-Mobile had. Een zaak waarin hij overigens volkomen gelijk had. Dat vond ik niet alleen, maar dat vond ook T-Mobile. Ze konden het probleem alleen niet zomaar oplossen. Waarom niet? Omdat ze het niet konden oplossen. Maar het was toch hun fout? Klopt, maar de helpdeskmevrouw kon hem niet oplossen. Terwijl dat in een handomdraai kon. Inderdaad, maar daarvoor had zij niet de bevoegdheid. Dat moest schriftelijk. Binnen zes weken kreeg onze zoon dan antwoord. Of hij dan iemand anders van T-Mobile kon spreken? Nee! Waarom niet? Omdat dat niet ging! En kon de mevrouw het door T-Mobile veroorzaakte probleem niet aan iemand voorleggen en dat die dan terug zou bellen?

  Nee, T-Mobile belt nooit terug. Kafka in de polder. Mijn vrouw heeft er nog een ochtend aan besteed en werd met dezelfde kluiten hetzelfde riet in gestuurd. Drie mobieltjes heb ik zelf geduldig hangend in de wachtrij leeg gebeld, kreeg hetzelfde begrip van de mevrouw, ook weer het grootste gelijk overigens en de mededeling dat het helaas schriftelijk moest worden afgehandeld. Uiteindelijk gedaan, mijn zoon heeft nog een week in een winkel op zijn beurt mogen wachten om de laatste details te regelen en afgelopen woensdag zou na zes weken zijn nieuwe toestel komen. Hij naar de winkel, uurtje op zijn beurt wachten en toen????toen klopte het weer niet! Weer een fout van T-Mobile. Sorry overigens. Maar de man kon zijn fout niet herstellen.

  Binnen dit Sovjetsysteem was hij niet bij machte om??.. Ik besloot om een hoog iemand bij T-Mobile te bellen, maar dat was dom gedacht. Die krijg je gewoon niet aan de lijn. De receptioniste van het hoofdkantoor heeft op straffe dat ze met een gesaboteerde parachute uit een Belgisch vliegtuig moet springen belooft dat ze geen ontevreden klanten doorverbindt. Ik moest weer een brief schrijven en zou binnen zes weken???? Genoeg, dacht ik en uitte mijn ongenoegen boos op Twitter. Nou is mijn account aldaar geen zeikerig onderonsje met vrienden, maar ik word gevolgd door meer dan veertigduizend mensen, die mijn probleem onmiddellijk herkenden omdat ze zelf ook allemaal in een zo??n soort conflict zijn verwikkeld met Ziggo, Eneco, UPC of een andere onbereikbare T-Mobile.

  Mijn berichtjes werden een vrolijke olievlek en binnen een half uur kreeg ik een aardige meneer van T-Mobile aan de lijn. Wat het probleem was? Maar problemen waren er toch om opgelost te worden? Daarbij had ik volledig gelijk. Alle fouten waren inderdaad gemaakt door T-Mobile. Sorry, sorry, sorry!!!! Had u maar eerder gebeld! Onze zoon kon onmiddellijk naar de winkel gaan om zijn nieuwe toestel op te halen, zijn oude contract werd daar ter plekke verscheurd en hij mocht met kerst twee weken skiën met de familie van de hoogste baas van T-Mobile Nederland. Onze zoon blij, mijn vrouw verbijsterd en ik vooral vrolijk verbolgen. Twee maanden bonkte onze zoon op de machteloze T-Mobilevesting, werd van kastjes naar muren en terug het woud in gestuurd,

  sloeg wanhoopskreten uit tegen medewerkers die hem telkens gelijk gaven, maar helaas niks voor hem konden doen en op het moment dat zijn kwade, beetje bekende vader tegen 40.000 landgenoten twittert dat het geduld op is en hij T-Mobile vrolijk doch beschaafd gaat slopen op het internet, belt het bedrijf in een geur van angstdiarree stotterend dat alles geregeld is. Ondertussen ben ik een soort nationaal meldpunt van de helpdeskterreur geworden en ik proef ook dat het geduld op is. Men is het spuugzat. Klantenservice betekent klantenservice ofwel: service aan klanten! En dat begint niet met een uurtje hangen terwijl je naar zaaddodende muzak moet luisteren. Om over het machteloze vervolg maar te zwijgen. Revolutie? Wat mij betreft wel. Hoe?

  Nog even geen idee, maar voorlopig raad ik iedereen aan om te beginnen met de nuchtere mededeling dat je eigenlijk Youp heet. En nogmaals: niet alleen tegen T-Mobile, maar echt tegen allemaal! We zijn begonnen!  ⚠️ Meld

 75. Idd Youp, hand op mijn hart: de service naar de (ingezetenen heet dat bij ons) is al 25 jaar bij 2 waterschappen en een zuiveringsschap uitstekend geweest en dan zijn wij nog wel ambtenaren….en dit klopt zo:

  maar helaas niks voor hem konden doen en op het moment dat zijn kwade, beetje bekende vader tegen 40.000 landgenoten twittert dat het geduld op is en hij T-Mobile vrolijk doch beschaafd gaat slopen op het internet, belt het bedrijf in een geur van angstdiarree stotterend dat alles geregeld is.

  Gewoon slechte ervaringen op het www zetten!!!


  ⚠️ Meld

 76. Nee Dick in dit geval gaat het volgens mij niet om de privé zaken van iemand. Maar om aanname’s, dat vrouwen werken om een luxe leven te kunnen bekostigen.


  ⚠️ Meld

 77. Die Tim Akkermans zingt best goed en heeft leuke tekst!

  @ Ingrid. over mij neem ik aan? Dick—-waarom vraag je dat niet rechtstreeks?

  gaat volgens mij van de (overigens verkeerde) vooronderstelling uit dat ik een werkende partner ben en geen werkende kostwinner. De eerste mogen kennelijk niet voor het geld werken en de tweede wel, want die moeten wel.
  Er zijn genoeg vrouwen die wel moeten werken omdat hun partner te weinig verdient om van rond te komen, of omdat ze geen partner hebben of omdat ze geen werkende partner hebben.
  En we profiteren met ons allen ervan omdat de werkenden gezamenlijk de uitkeringen van de niet-werkenden opbrengen. Dankzij de grote toename van werkende vrouwen is de verhouding werkenden en niet-werkenden nog niet zo erg gewijzigd als op grond van vergrijzing verwacht mag worden.

  Dame je verondesteld dat ik van een verkeerde verondestelling uitga:

  Dick gaat volgens mij van de (overigens verkeerde) vooronderstelling uit

  Toch maar verder lezen maar zo snel mogelijk want dit is met een ander over mij maken via een verondestelling dat ik van een verkeerde verondestelling uitga….eerst ff wat drinken.


  ⚠️ Meld

 78. Vond het eerste stuk van het lied van Tom niet echt geweldig klinken. Maar had even later het id dat dit meer te maken had met de geluidskwaliteit.


  ⚠️ Meld

 79. Met de sonate van Bernard op de achtergrond (inderdaad heel mooi), nog een keer rechtstreeks naar Dick. Dick, door je manier van – naar de bekende weg – vragen (“dame waarom werk jij?) en reageren (“jij zet geld op 1”), wek je op zijn minst de indruk dat je denkt dat ik voor de extraatjes werk. Ik leef net zoals jij, maar dan met omgedraaide rollen. Van mij mag iedereen zelf weten hoe die leeft. Er is best iets voor te zeggen dat een van de partners thuiswerkt (is overigens stuk zwaarder dan op kantoor). Levert iig minder stress op. Als mensen andere keuzes maken, is dat ook goed.
  Vraagje aan Bernard: kun je uit de toon van deze posting opmaken dat ik ondertussen naar Beethoven’s sonate luisterde?


  ⚠️ Meld

 80. Ok slot van Dame:

  Er zijn genoeg vrouwen die wel moeten werken omdat hun partner te weinig verdient om van rond te komen, of omdat ze geen partner hebben of omdat ze geen werkende partner hebben.

  Klopt en er zijn misschien nog wel meer voorbeelden.

  En we profiteren met ons allen ervan omdat de werkenden gezamenlijk de uitkeringen van de niet-werkenden opbrengen. Dankzij de grote toename van werkende vrouwen is de verhouding werkenden en niet-werkenden nog niet zo erg gewijzigd als op grond van vergrijzing verwacht mag worden.

  Die Kees van Staay was dus tijdens de campagne in een heerlijke discussie met Femke gewikkeld. Zat in de auto en genoot van het 2-gevecht. Vond (probeer natuurlijk oprecht te zijn) dat Kees zeker niet had verloren. Gewonnen zelfs op feitenkennis. Toen bleek dat er heel veel verkeerde aannames zijn over

  – wat gezinnen met kostwerkers er via de belasting beter van worden
  – wat gezinnen met 2 verdieners er beter van worden (1 ervan was natuurlijk de gigantische subsidie op 2 verdieners)…….en hoeveel bedrijfjes er ook beter van worden en dat je nu je ouders, die een cursus moeten volgen, moet betalen voor opvang van hun eigen kleinkinderen etc…….maar helaas weet ik de argumenten niet meer: te lang geleden.

  Wel komt er natuurlijk veel meer in de staatskas door die werkenden. Maar wat (en dat mag dan niet afgevraagd worden!) als er straks veel werkelozen zijn die dat werk ook hadden kunnen doen? Hadden we misschien ook niet zoveel Oostblokmensen nodig gehad.

  Dit is denk ik ook het grootste punt van verschil (of het enige ;)) dat ik met de PvdA heb. En gezien mijn sociale insteek en …..bruggenbouwende (ja Assie) insteek is dit zeker geen onoverkomelijk punt. Begrip doet veel en ik begrijp de stellingen.


  ⚠️ Meld

 81. maar helaas weet ik de argumenten niet meer: te lang geleden.

  Is niet zo moeilijk. GL wil de zogenaamde ‘aanrechtsubsidie’ afschaffen. Dit is echter geen subsidie, maar is de algemene heffingsvrije voet voor de niet-werkende partner. Het standpunt van GL is eigenlijk gek, omdat ze altijd uitgaan van een individu. Als deze vrouwen geen baan zouden kunnen vinden, zouden ze dus toch gewoon in anamerking moeten komen voor een uitkering. Dat is echter niet zo. Noch komt deze groep (NUG-er geheten, niet uitkeringsgerechtigden) in aanmerking voor allerlei trainingen van UWV.
  Daarnaast betaalt een kostwinner met een inkomen van 60.000 veel meer belasting dan twee partners met hezelfde inkomen. Die twee partners genieten daarnaast ook nog van subsidies op kinderdagverblijven en andere overblijf, als zij kinderen hebben etc.


  ⚠️ Meld

 82. Wat ik wilde posten:

  Ik begrijp nieuwe Aletta wel om niet te durven posten…

  Bericht door ingrid, op 24 oktober 2010 om 00:07
  Nee ken haar niet maar als er een kort rijtje is dan denk ik hé vers bloed klets lekker mee.

  Zo laat op de avond zou ik ook schrikken van zo’n reactie…
  Hahahahaha…
  Zeker zo vlakbij Haloween…. De draculafilms zullen wel weer hun intrede maken…


  ⚠️ Meld

 83. Simon Carmiggelt schreef ooit:
  Kleine kinderen zijn leuk,maar weet jij waar die grote lammelingen vandaan komen.waarop Jan Cremer zei:
  je komt alleen,je leeft alleen en je sterft alleen.


  ⚠️ Meld

 84. En mijn favoriete tegeltje dat bij mijn oma op het toilet hing:

  “Denk niet bij het laatste vel….
  … wie na mij komt, die redt het wel!!!”

  Als kleine ukkepuk heb ik zeer vaak met veel verwondering naar die tekst gekeken…


  ⚠️ Meld

 85. En mijn zelf bedachte en veel gebruikte uitdrukking:
  “Wat voor de één een gekneusde pink is, is voor de ander een gebroken been”.


  ⚠️ Meld

 86. AJAX speelde een uur met 10 man, Steek er geblesseerd af. Vermeer is al geblesseerd: toch nog 2-2 (na 2-0) :D:D:D

  Zullen we nu dan eindelijk!?!?! Blind ‘Date’ gemist!

  Zal echter wel geblesseerd zijn:
  Martin Jol heeft de volgende Ajacieden geselecteerd voor Excelsior – Ajax:
  —-
  Maarten Stekelenburg
  Jeroen Verhoeven
  —-
  Gregory van der Wiel
  Toby Alderweireld
  Jan Vertonghen
  Vurnon Anita
  Eyong Enoh
  Miralem Sulejmani
  Christian Eriksen
  Mounir El Hamdaoui
  Siem de Jong
  Urby Emanuelson
  André Ooijer
  Luis Suarez
  Rasmus Lindgren
  Teemu Tainio
  Demy de Zeeuw
  Mido

  Vandaag:

  Ajax niet verder dan 2-2 bij Excelsior:
  Ajax is op Woudestein niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. Na de eerste helft keken de Amsterdammers al tegen een 2-0 achterstand aan. El Hamdaoui en Vertonghen voorkwamen een nederlaag. Vurnon Anita ging met een rode kaart van het veld. Lees hier de hoogtepunten van de wedstrijd.
  90+6. Wegereef fluit voor het einde van de wedstrijd.

  Woensdag komt Heerenveen!! :o:o:o

  Vraag eens aan Jol waar Blind jr. is?! Kan zo snel nixxx vinden op ’t www. Maar zeker NU (rood voor Anita) wij willen deze zeer sterke verdediger al een hele tijd zien spelen!!!  ⚠️ Meld

 87. Oh en de stand bij PSV_Feijenoord, wat gebeurd daar.
  @ Dick, naar de Zwarte markt. Een heerlijk uitstapje vind ik dat, zal wel met tassen vol kleding terug komen.:)


  ⚠️ Meld

 88. Ooit gaat de zon weer schijnen Joppuh :'( Feijenoorder ben je niet voor de lol, dat zit in je hart en daar blijf je trots op, for better and for worse! They’ll never walk alone, klinkt raar maar daar kunnen ze bij bepaalde clubs nog van leren;)

  Sterkte Joppuh!


  ⚠️ Meld

 89. @ Ingid, kan ze er mee om leren gaan; ze heeft sinds kort kledinggeld. Ben er een paar keer geweest. Vind er nixxx aan. Maar smaken verschillen en het gezelschap was uitstekend 😉


  ⚠️ Meld

 90. Zo staan wij ook in ’t leven Natas Je loopt nooit alleen Live gespeeld op onze bruiloft door Chain. Dit spreelt ons ook erg aan, beetje eraan verwand Rob van Daal – We benne op de wereld
  Gezellige zangert onze Rob.

  Alle Feyenoorders sterkte met deze mokerslag, zal nog wel ff nadreunen. Maar om nu al Mario en of Leo eruit te kicken. Erg duur; geduld hebben, het komt vanzelf weer. Slijpen en poleisen aan die jeugopleiding. Er moet toch genoeg talent rondlopen in de regio Rotterdam. Succes, Feyenoord hoord erbij en niet Roda. (met alle respect).


  ⚠️ Meld

 91. Na afloop van de afgang in Eindhoven heeft trainer Mario Been bij de Feyenoord-spelers zijn positie ter discussie gesteld. De Rotterdammers verloren met 10-0 van PSV, na een ruststand van 2-0.

  ”Als jullie willen dat ik ga, dan vertrek ik”, zei Been na afloop tegen zijn spelers.  ⚠️ Meld

 92. Ik vind dat Mario moet blijven!! Ik heb me vreselijk geergerd aan de instelling van de spelers vanmiddag, dit kan en mag nooit weer gebeuren!! Er zijn hele gezinnen die vreselijk hard werken om voor het gezin seizoenkaarten te kunnen kopen, waar dus ook alles voor moet wijken en dan kom je kijken naar die slappe hap, regelrechte schande!!

  Wat je zegt Dick! Ik zei vanmiddag tegen me broertje (is sinds ong een jaar ineens helemaal ajax geworden) die er wel een beetje de lol van in zag dat 9 van de 10 ajacied dit echt niet leuk vind! Tenminste, op den duur zal het niet meer leuk zijn.

  Bericht door Marcello, op 24 oktober 2010 om 17:51
  Ik zie buiten mensen Feyenoord shirts bij de vuilnis doen. Wat’s gebeurd?

  Dit is dus wat ik bedoel, dit zijn geen supporters vind ik!!


  ⚠️ Meld

 93. Ik vind dat Mario moet opstappen en de eer aan zichzelf houden, en voor de beleidsbepallers in het Maasgebouw heb ik de volgende voor mijn doen genuanceerde vraag:
  Ik huil als sinds Jorien met pek en veren werd weggejaagd door de huidige kliek. Wat heeft hij misdaan en wat is er beter geworden sindsdien??? Gudde , die zegt “Kan een keer gebeuren”” ????? Ik geloof niet wat ik zie lees en hoor, we zijn sportief en financieel volkomen FAILLIET!!!!! Gudde & Jacobs en alle ander lakeien (KERKUM van WELL) bedankt!!! Ik ben zo verschrikkelijk kwaad, bijna 57 jaar en dan dit moeten meemaken, nogmaals bedankt stelletje …..!!!


  ⚠️ Meld

 94. Ben heel benieuwd wat de spelers van Feyenoord van hun eigen spel vonden?
  Misschien dat ook zij het boetekleed eens kunnen aan trekken.  ⚠️ Meld

 95. licht het weer aan de trainer???Joppuh heeft gelijk lees zijn bericht nog maar eens goed.Toen is er iets goed mis gegaan Jammer jongens maar altijd je club blijven steunen.Volgend jaar een uitverkocht Lange Leegte


  ⚠️ Meld

 96. Ingrid, de droom is zeer serieus is, maar we moeten daarvoor even wachten totdat ons meissie alle dagen naar school gaat

  Ze is toch net 3 geworden, lijkt mij het juiste moment om te beginnen met je te oriënteren.


  ⚠️ Meld

Reageer