Win een ultieme kerstavond met Miss Montreal

Zwolle – Een heerlijk drie-gangen-kerstdiner samen met jouw vriend of vriendin, toegang tot de soundcheck én een ontmoeting met Miss Montreal. Dat is de prijs van een hele mooie actie van Hedon rondom het concert dat de Zwolse zangeres geeft op vrijdag 24 december. Op deze kerstavond sluit Miss Montreal haar tour af met een kerstshow in het Zwolse poppodium.

Meedoen doe je door voor 15 november een e-ticket voor het optreden van Miss Montreal te bestellen via www.hedon-zwolle.nl. Mail vervolgens het transactienummer (bestelnummer) dat je ontvangt samen met je naam, adres en telefoonnummer naar info@hedon-zwolle.nl. Uit alle deelnemers worden uiteindelijk 3 winnaars geselecteerd, die op hun beurt zelf mogen weten wie ze meenemen.

Miss Montreal

De singer/songwriter Miss Montreal scoorde met debuutsingle Just A Flirt een 3FM Megahit. Samen met de tweede single This Is My Life was dit de unanieme aanleiding tot het succesvolle zelfgetitelde debuut. Na vele uitverkochte shows, festivals en optredens op radio en tv is nu inmiddels het tweede album uit, getiteld So Anything Else?. Een goed uitgebalanceerd album dat getuigd van een frisse en meer volwassen geluid. Ongetwijfeld wordt het een bijzondere kerstavond met een prachtzangeres aan het werk in thuisstad Zwolle.

MISS MONTREAL
Support: YASMIN
  

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 24 december
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 12,50  

De voorverkoop voor dit concert is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een heerlijk drie-gangen-kerstdiner samen met jouw vriend of vriendin, toegang tot de soundcheck én een ontmoeting met Miss Montreal.

    Jammer wordt het spannend, moet je naar huis ..


    ⚠️ Meld

Reageer