Het weer: onstuimig

Zwolle – Zondag volgt nog een onstuimige herfstdag. Er vallen verspreid over het land buien, al zullen de kustprovincies de meeste buien krijgen. De wind draait naar het noordwesten en is weer flink aangetrokken. Boven land opnieuw matig tot vrij krachtig. Langs de (noord)kust een harde tot lokaal stormachtige wind. Ook vandaag zijn er windstoten mogelijk, dan tot ruim 80 of 90 km/u. De temperatuur haalt opnieuw maar net de 10 graden. In de namiddag en avond neemt de wind weer in kracht af.

24-10-2010_weerfoto__oude_ijsselbrug_.jpg
Oude IJsselbrug

Maandag hebben we met een noordwestelijke aanvoer verspreid over de dag losse buien vanaf de Noordzee. Met een koele bovenlucht over het relatief warme water van de Noordzee vormen dan in hoog tempo buien. Het wordt ongeveer 10 graden en de wind zwakt gedurende de dag af. De rest van de komende week is het niet zo herfstachtig als dit weekend, maar het blijft wel wisselvallig. De temperaturen lopen daarbij ook iets op.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. En dan heb je ook nog vakantie >:( Mijn bikkel-dochter is naar de Zwarte Markt (heeft misschien ook nog wel les van je) De 2 jaar oudere heb je misschien ook wel les gegeven is met een stelletje maten waar hetzelfde voor geld naar Mokum……Hou zelf ook van dat herfstweer….en het heerlijke thuiskomen daarna 😀

    Elke jaargetijde heeft (uh…positief) haar charme. Maar nu kun jij je toch ook lekker tegen WF aan schurken?


    ⚠️ Meld

Reageer