Coole Piet Diego show naar Zwolle

Zwolle – Binnenkort is het zover, zodra Sinterklaas weer in ons land is heeft de coolste en beroemdste piet van Nederland – Coole Piet Diego – zijn eigen show, reizend door heel het land. De show genaamd ‘Coole Piet Diego en de stemmendief’ is een hilarische kindershow, met de bekende liedjes en hits, waarbij de kleintjes actief betrokken worden. Op 17 november is de voorstelling te bezoeken in IJsselhallen Zwolle.

In deze unieke familieshow gaat Coole Piet Diego de strijd aan met de stemmendief Boris en zijn domme hulpje Joris. De dief steelt van alle pieten hun stem. Coole Piet Diego moet dit stoppen voordat Sinterklaas ook straks zijn stem kwijt is. Het lukt hem om Boris te pakken, maar hoe krijgen de pieten hun stem nu terug? Tickets voor deze voorstelling bedragen € 20,- waarvan een gedeelte ten gunste is voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Hiermee steunt deze kaartverkoop de bouw en de ontwikkeling van het bijzondere en goede werk dat het Kinderfonds in heel ons land verricht voor de families van ernstig zieke kinderen. De kaartverkoop verloopt via de enige officiële, erkende verkooporganisaties Ticketpoint.nl, de ticketpoint verkooppunten en de Free Recordshops.

Coole Piet Diego heeft  vorig jaar zijn meest coole hits verzameld op één album. Uiteraard stond ook de single ‘Waar is de pakjesboot’, de titelsong van de succesvolle bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’ erop.

De film was het vervolg op de succesvolle film ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’ van vorig jaar, die meer dan 250.000 bezoekers trok. Op dit album staan, naast de hits uit de deze film, ook het duet ‘Verliefd’ met Patricia Paay en liedjes met Djumbo en Sjon&Sjeffrie.

Ook keerde de coolste Piet van Nederland dit jaar weer terug in de bekende hitserie ‘De Club van Sinterklaas’, die verhuisde van Jetix naar RTL 4. Om deze reden heeft Diego al zijn nummer 1-hits uit De Club voor deze cd in een nieuw jasje gestoken.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. De kaartverkoop verloopt via de enige officiële, erkende verkooporganisaties Ticketpoint.nl…

  Beetje rare toevoeging dat het de enige officiële, erkende verkooporganisatie zou zijn. Ik dacht altijd dat Ticketservice.nl de enige officiële is…

  Hier ook nog mensen die vinden dat we geen zwarte pieten, maar ook blauwe, gele en paarse pieten moeten hebben?


  Maak melding

 2. Dan kan je beter naar het grote Sinterklaasfeest gaan in de Landstede op 28 november! Ik hoorde dat daar een groot feest georganiseerd is met oa Herni van Velzen en Harm Wolters. In de voorverkoop kaartje maar 7,50  Maak melding

 3. Bericht door ArjanK, op 25 oktober 2010 om 08:54
  Dan kan je beter naar het grote Sinterklaasfeest gaan in de Landstede op 28 november

  Dat ligt eraan wat je wilt;)

  @ Plantje, mijn pieten zouden gewoon zwart moeten zijn.


  Maak melding

 4. Hier ook nog mensen die vinden dat we geen zwarte pieten, maar ook blauwe, gele en paarse Pieten moeten hebben?

  Kinderen zien geen verschil. Er zijn weleens testjes gedaan met een Zwarte Sint en Witte Pieten, maar dat maakt kinderen niets uit. Dat was deze week ook duidelijk toen (kleine) kinderen gevraagd werden naar die poster van de ‘horror’ Sint. “ik vind ‘m wel leuk” oid, waren veelgehoorde kreten.
  In de loop der jaren is het karakter van Sint en Piet ook veranderd van de boeman (in de zak mee naar Spanje om tot pepernoten vermalen te worden) tot aardige oom. Dus van mij mag Piet alle kleuren van de regenboog hebben, en zwart mag dus ook.


  Maak melding

Reageer