Ladies’ Circle steunt goede doel tijdens Zwolle Culinair

Zwolle – Ladies’ Circle Zwolle, een internationale serviceclub voor vrouwen, zet zich tijdens Zwolle Culinair actef in voor Intermezzo te Zwolle. De ladies hebben al drie keer eerder een goede samenwerking gehad met de organisatie van Zwolle Culinair, welke dit jaar dan ook weer wordt voortgezet. De organisatie heeft zelf ook al vele goede doelen gesteunt tijdens dit grootse evenement.

Ladies Circle Zwolle waardeert het enorm dat ze weer een warm hart wordt toegedragen om geld bijeen te zamelen voor het serviceproject Intermezzo te Zwolle. Intermezzo is een kleinschalige ontmoetingsplek voor volwassenen en kinderen met kanker, én voor hun familieleden, vrienden en mantelzorgers. De voor Nederland unieke samenwerking met het nabij gelegen ziekenhuis sluit aan bij de behoefte om betere nazorg te bieden in de buurt van een ziekenhuis. Bezoekers kunnen bij Intermezzo tot rust komen, nieuwe energie opdoen en in gesprek gaan met andere lotgenoten.


Intermezzo is gevestigd in Gebouw B (begane grond) aan de Dr. Spanjaardweg 29 te Zwolle. Tijdens Zwolle Culinair verkopen de ladies exclusieve sieraden waarvan de opbrengst volledig naar Intermezzo gaat. Ook kan er gedoneerd worden. De stand van Ladies’ Circle Zwolle is te vinden op ‘de Boulevard" van het Deltion Colllege te Zwolle. Hopelijk kunnen we op uw bijdrage rekenen tijdens deze gezellige dagen van 29 t/m 31 oktober.

Artikel delen:

Reageer