Voorlichtingsavond Isala klinieken over migraine

Zwolle – Ongeveer 1,8 miljoen Nederlanders heeft last van migraine. Een deel daarvan heeft er zoveel last van dat het van negatieve invloed is op het dagelijks functioneren en bijvoorbeeld het werk.

Maar wat is migraine eigenlijk? Hoe ontstaat het en kun je er wat aan doen? Deze vragen en behandelingsmogelijkheden komen aan bod tijdens de voorlichtingsavond op donderdag 4 november van 19.00 tot 21.30 uur op locatie Weezenlanden in de CB-zaal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via hoofdpijnpolikliniek@isala.nl  of via tel. (038) 424 24 58.

Neuroloog dr. Peter van den Berg geeft informatie over het ontstaan, de symptomen en de behandeling van migraine. Voor de behandeling van migraine wordt gekeken naar leefregels (bijvoorbeeld voeding), medicijnen om de aanval te behandelen en eventueel kuren van medicijnen om minder migraine te krijgen. De Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten is tevens aanwezig en vertelt over de vereniging en de mogelijkheden die de vereniging biedt voor de hoofdpijnpatiënt.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer