Zwolse Nacht van de Nacht

Zwolle – Milieuraad Zwolle organiseert met medewerking van o.a. Thales, IVN, KNNV, jeugdcircus Pavarini, Bureaujan, Landstede, gemeente Zwolle De Zwolse Nacht van de Nacht op zaterdag 30 oktober van 19.00-22.00 uur in Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 5.

nacht.jpg

Er zijn binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud: Voorstelling Nacht van de Verbeelding, zintuigenpad op de tast, en nachtverhalen. Sfeervol nachtterras bij- en schemeren in- het Earthship, sterrenkijken en informatie over sterrenhemel "Een reis door het heelal", presentaties en uitleg nachtdieren, zoals uilen en nachtvlinders. Speciale nachtcircusshow: o.a, met vuurfakkels, steltlopers, kleurige ballen, diabolo’s, nachtconcert barokcello- Gerda Marijs en een presentatie nachtvriendelijke verlichting. Speciale opening: 19.00 uur door Rana Berends, namens gemeente Zwolle.

De Nacht van de Nacht wil bijdragen aan het behoud van de donkere nacht. Dit gebeurt door het laten ervaren van de schoonheid van het donker, via interessante en leuke activiteiten, door aandacht te vragen voor de nadelige gevolgen van lichtvervuiling voor mens en natuur, en te wijzen op alternatieven voor overdadig licht. Tot ziens bij de Zwolse Nacht van de Nacht!

Informatie: Milieuraad Zwolle, 4982618, info@milieuraadzwolle.nl

Meer informatie: www.milieuraadzwolle.nl en www.nachtvandenacht.nl

Artikel delen:

Reageer