Beursvloer Zwolle in Sportcentrum van Landstede

Zwolle – De vijfde editie van Beursvloer Zwolle zal plaatsvinden op woensdag 9 maart 2011 bij het fonkelnieuwe Sportcentrum van Landstede aan de Hogeland 10. Aanmelden kan vanaf 1 november 2010.

beursvloer.jpg

De doelstelling van Beursvloer Zwolle is om in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen contacten en samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te bevorderen. Op 9 maart 2011 wordt bij het Landstede Sportcentrum een ouderwetse effectenbeurs nagebootst met aan de ene kant Zwolse ondernemers als aanbieders en Zwolse maatschappelijke organisaties als vragers. Na de gong is het de bedoeling dat er in anderhalf uur zoveel mogelijk deals/matches tot stand worden gebracht.

Aanbod/vraag
Wat wordt er nu precies verhandeld op Beursvloer Zwolle? Welnu, het kan gaan om allerlei zaken van computers tot organisatieadvies, van een compleet aangelegde tuin tot 40 klussers en van advertentieruimte tot opslagruimte. De ideale match is als beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen.

Met gesloten beurzen..
Alle handel op de Beursvloer is met gesloten beurzen dus er wordt gehandeld in producten, diensten en kennis.

Organisatie
Beursvloer Zwolle wordt uitgevoerd door de Vrijwilligercentrale Zwolle, MKB IJssel-Vecht, en de Kamer van Koophandel Oost Nederland. Beursvloer Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Zwolle.

Aanmelden verplicht!
Zowel vragers als aanbieders moeten zich van tevoren aanmelden middels het desbetreffende aanmeldingsformulier dat te downloaden is van deze website of op te vragen bij onderstaand adres. Omdat er een evenwicht moet zijn tussen vraag en aanbod kan het zijn dat er wordt gewerkt met een wachtlijst. De volgorde van aanmelding is dan bepalend.

Artikel delen:

Reageer