Automobilist rijdt opzettelijk fietser aan

Zwolle – Op dinsdag 26 oktober vond aan de Bloksteeg een aanrijding tussen een fietser en een auto plaats. Ter plaatse bleek een 22-jarige vrouw uit Zwolle door een auto opzettelijk omver te zijn gereden terwijl zij op het fietspad fietste. Hierna stapte de man uit de auto waarop de fietster besloot om er rennend vandoor te gaan, omdat zij het niet vertrouwde, waarna de auto er vandoor ging over het fietspad.

Na de melding van dit incident werd er door de politie direct in de hele regio uitgekeken naar de auto en een soortgelijke auto werd in Deventer bij een tweetal incidenten gezien. Bij een van de incidenten probeerde de man op een parkeerplaats bij het kruispunt Oude Bathmenseweg met de Schipbeekstraat, terwijl hij was uitgestapt, om een voetgangster onder bedreiging van een mes in de auto te trekken en het andere incident betrof een aanrijding. Een tijd hierna werd de auto weer in Zwolle gesignaleerd, waar de bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit Kampen, in het begin van de middag, door de politie kon worden aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Zijn hersens zitten op de verkeerde plaats, dus ontknapen is meer dan nodig. Met een stempel op dat lege hoofd van hem, dan is hij goed herkenbaar en hopelijk flikt die dit nooit meer. En dat komt uit Kampen????


  Maak melding

 2. Had die mafketel dat allemaal op alleen dinsdag geflikt?
  Overigens: is de Bloksteeg niet alleen een fietspad? Als ik lees ‘de vrouw reed op het fietspad’ dan lijkt het net alsof de vrouw op een gewone weg met fietspad erlangs reed, maar als ik opd e kaart kijk dan lijkt het dat de man dus ook op nog een fietspad heeft gereden met zijn auto? Hij mag dus neem ik aan voor meerdere dingen voorkomen nu? (Hoop ik)


  Maak melding

 3. Toch nog niet zo’n gek idee, die strontkar.
  We hebben al meerdere kandidaten en half NL is het er mee eens.

  Veelplegers en ook dit soort ontspoorde mensen verblijven feitelijk in de anonimiteit.
  Geef die mensen ook eens aandacht!
  Misschien knappen ze er van op en hebben we er ook nog minder last van..


  Maak melding

Reageer