Couturier Monique Collignon doceert aan Deltion

Zwolle – Op woensdag 3 november geeft de Nederlandse topontwerper Monique Collignon een masterclass aan modestudenten van Deltion. De dag begint met een lezing over de passie voor haar vak. ’s Middags geeft Monique een groep studenten een workshop mouleren in het modeatelier op de Deltioncampus.

Monique Collignon bezoekt Deltion in het kader van het Deltion Fashion Gala, dat volgend jaar op vrijdag 25 maart plaatsvindt op de Deltioncampus. Tijdens deze avond houdt zij haar première van de voorjaarscollectie. Naast de show van Monique, verschijnen er ook creaties van Deltionmodestudenten op de catwalk.

Het Deltion Fashion Gala is een samenwerking tussen Deltion en organisatiebureau Plan Effect. Het gala biedt rond de 90 Deltionstudenten een mooie werkervaring op de campus: podiumtechniek, horeca, beveiliging, luchtvaartdienstverlening en mode.

Monique Collignon is een van Nederlands topontwerpers. Als geen ander weet zij hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet: sexy, gedurfd maar toch chic. Haar ontwerpen moeten daarom altijd aansluiten bij de persoonlijkheid van een cliënte. De clientèle die Monique Collignon aanspreekt met haar haute couture collecties zijn zelfbewuste, gedistingeerde vrouwen. Geen trendvolgers, maar vrouwen die midden in het leven staan. In 2010 won Monique de Dutch Designer of the Year Award.

Artikel delen:

Reageer