Meppelerstraatweg gedeeltelijk afgesloten

Zwolle – Verkeer op de Meppelerstraatweg moet volgende week gedurende twee nachten rekening houden met een omleiding vanwege wegwerkzaamheden. De omleiding gaat beide keren via de Lombokstraat en de Floresstraat en wordt aangegeven met borden.

Van maandag 1 november 18.30 uur tot uiterlijk dinsdag 2 november 06.30 uur is de rijbaan van de Meppelerstraatweg voor verkeer richting de Ceintuurbaan afgesloten vanaf de kruising met de Paulus Buysstraat en de Lombokstraat tot aan de kruising met de Caspar Fagelstraat en de Floresstraat. De (korte) omleiding voor verkeer richting de Ceintuurbaan gaat dan via de Lombok- en de Floresstraat. De Meppelerstraatweg is gedurende deze avond en nacht wel te gebruiken voor verkeer uit de richting Ceintuurbaan.

Van woensdag 3 november 18.30 uur tot uiterlijk donderdag 4 november 06.30 uur is de rijbaan van de Meppelerstraatweg voor verkeer dat uit de richting Ceintuurbaan komt afgesloten vanaf de kruising met de Caspar Fagelstraat en de Floresstraat tot aan de kruising met de Paulus Buysstraat en de Lombokstraat. De (korte) omleiding voor verkeer uit de richting van de Ceintuurbaan gaat dan eveneens via de Flores- en de Lombokstraat. De Meppelerstraatweg is gedurende deze avond en nacht wel te gebruiken voor verkeer richting de Ceintuurbaan.

De gedeeltelijke wegafsluiting is nodig omdat voorbereidende werkzaamheden getroffen moeten worden voor de herinrichting van de kruising Meppelerstraatweg-Centuurbaan-Oude Meppelerweg. Daarvoor worden nu al zogenoemde mantelbuizen aangelegd onder de Meppelerstraatweg. In een latere fase kunnen via deze buizen kabels worden verlegd in verband met de aanleg van een tunnel onder de Ceintuurbaan door.

Artikel delen:

Reageer