Inbrekers vallen in put

Zwolle – In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 oktober werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Botterweg. De daders waren overlopen door mensen die in het pand aan het werk waren.

 

politie_logo_4.jpg

Beide inbrekers waren, toen ze op de vlucht sloegen, in een grote put van circa vier meter diep gevallen. Een van hen wist echter hieruit te ontkomen. De ander, een 33-jarige Zwollenaar werd door de brandweer en ambulancepersoneel uit de put getakeld en met een heupfractuur naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Inbrekers vallen in put”

  1. Die arme inbrekers. Normaal gesproken zou zo’n put volgens allerlei normen afgebakend moeten zijn met roodwit tape, waarschuwingsborden in diverse talen… etc. en ’s avonds goed verlicht. Als dat nu niet het geval is, zou ik als inbreker zeker de verantwoordelijke hierover aanspreken en alle schade claimen, zowel materieel en niet-materieel (bijv. inkomensderving).

  2. Bericht door drama, op 28 oktober 2010 om 14:36
    zou ik als inbreker zeker de verantwoordelijke hierover aanspreken en alle schade claimen, zowel materieel en niet-materieel (bijv. inkomensderving).

    Whahahaha hoe verzin je het!

Reacties zijn gesloten.