Lagerhuisdebat over chronisch zieken

Zwolle – In de week van de chronisch zieken vindt op dinsdag 9 november in het Stadhuis een Lagerhuisdebat plaats. Doel hiervan is het bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekenden met een arbeidshandicap. Met als motto: Laten wij het over werk hebben! Mensen met een arbeidshandicap zijn vaak zeer gemotiveerde werknemers.

Werkgevers kunnen gebruikmaken van verschillende regelingen om een chronisch zieke werknemer in dienst te nemen en te houden. Toch weten werkgevers en chronisch zieken elkaar nog weinig te vinden. Het Lagerhuisdebat wil hier verandering in brengen. Het Lagerhuisdebat, dat duurt van 17.30 tot 20.00 uur, belooft een bijzondere avond te worden. Aan de hand van stellingen gaan werkgevers, chronisch zieke werknemers, politici en begeleidende instanties uit de regio met elkaar in gesprek.

Wilt u zich aanmelden voor dit debat? Belt u dan naar 06 – 53756427. Of stuur een e-mail met uw gegevens naar wb.zwolle@uwv.nl, onder vermelding van ‘deelname Lagerhuisdebat’. Geeft u daarbij ook aan of u deelneemt als werkgever, werkzoekende of begeleidende instantie. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 november aanstaande. Voor een broodje en de afsluitende borrel wordt gezorgd.

Artikel delen:

Reageer