Rugbyclub Zwolle zoekt jeugdleden

Zwolle – De Jeugdafdeling van Rugbyclub Zwolle wil groeien om continuïteit van de club te garanderen. Hiervoor heeft de club in het Cluster Oost samenwerking gezocht. Er doen verschillende rugbyverenigingen mee uit Almelo, Enschede,  Deventer, Wageningen, Apeldoorn, Oldenzaal. Door deze samenwerking kunnen er verschillende teams ingeschreven worden. Het doel is natuurlijk als club jeugdteams in te kunnen schrijven en als dit mogelijk is zal Rugbyclub Zwolle dit ook zeker doen.

Jeugdrugby begint vanaf 6 jaar dit geldt voor jongens en meisjes. Jongens en meisjes spelen t/m de junioren samen. Voor de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar (turven, benjamins, mini’s) is geen competitie maar worden gezamenlijke training en speeldagen georganiseerd de verenigingen of door de NRB de Nederlandese Rugby Bond. Zogenoemde TBM dagen. Vanaf Cubs (13 en 14jaar) wordt er competitie gespeeld. Dit geldt ook voor Junioren ( 15 en 16 jaar) en Colts (17 en 18 jaar). Rugbyclub Zwolle wil graag de jeugd uitbreiden met jongeren uit Zwolle en omgeving en hebben voor belangstellenden een aantal data’s gepland voor rugbyclinics voor alle leeftijd groepen.

Deze data’s zijn de volgende zondagen:

5 december 2010
16 januari 2011
30 maart 2011

Deze data zijn gepland op de speeldagen van de senioren vooraf de wedstijden  zodat er na de clinic gekeken kan worden naar een wedstijd van senioren uit de 3de of 4de klasse. Je kunt jezelf of u kunt uw kind hier aanmelden voor deze clinics.

Zodra er voldoende belangstelling is zullen er trainingen ingepland worden op de trainingsdagen dinsdag en donderdag.

De Jeugdcommissie

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer