Bezoekerspas parkeren Zwolle mogelijk via internet

Zwolle – Zwollenaren kunnen vanaf 1 november 2010 gratis hun bezoekerspas voor een gemeentelijke parkeerplaats aan- en afmelden via de website www.zwolle.nl/bezoekerspas. De mogelijkheid om per telefoon aan en af te melden via 0900 996 55 31 (10 cent per minuut) blijft bestaan. Tot op heden vroegen ruim drieduizend bewoners in vergunninghoudersgebieden een pas aan voor hun bezoekers.

Op de website kan iedereen met een bezoekerspas inloggen met het pasnummer en de pincode. Men kan de pas direct aan- en afmelden en tevens kiezen voor een tijdstip in de toekomst, tot maximaal een week vooruit. Naast het aan- en afmelden van de bezoekerspas is het mogelijk om het huidige saldo in te zien en de gebruikshistorie te raadplegen. Bovendien kunnen bewoners van de sectoren 1, 2, 5, 9 en 12 (Binnenstad, Kamperpoort, Dieze en Assendorp) die een bezoekerspas nodig hebben een aanvraagformulier via de site downloaden.

Bezoekerspas

Bewoners van de binnenstad kunnen sinds de zomer gedurende een proefperiode van één jaar van een bezoekerspas gebruik maken waarmee bezoek maximaal zes uur per week kan parkeren op plaatsen voor vergunninghouders. De pas kost € 10,70 voor één jaar. Met de pas kunnen bezoekers van de bewoners in de binnenstad uitsluitend op plaatsen van vergunninghouders parkeren.

Bewoners in de vergunninghoudersgebieden Kamperpoort, Dieze en Assendorp kunnen voor hun bezoek een bezoekerspas aanschaffen. De bezoekerspas kost eveneens € 10,70 per jaar. Bezoekers van deze bewoners kunnen per week maximaal voor 16 uur op de pas parkeren op betaald parkeerplaatsen zonder te hoeven betalen bij de betaalautomaat.

Artikel delen:

Reageer