Het weer: droog

Zwolle – Vrijdag is het meest droog, maar de bewolking heeft nog steeds de overhand. De grootste kans op zon is voor het zuidoosten van het land. De maxima komen morgen uit tussen 13 graden in het noorden en 16 in het zuiden.

29-10-2010_weerfoto_ceintuurbaan.jpg
Ceintuurbaan

Zaterdag wordt het een grijze en regenachtige dag. Pas in de avond wordt het geleidelijk wat droger en klaart het wat op. Er staat zaterdag een meest matige zuiden tot zuidwestenwind. De maxima komen zaterdag uit tussen 13 graden op de Wadden tot mogelijk 16 graden in het zuidoosten. Zondag wordt het een meest droge dag, maar een enkele bui is niet uitgesloten. De wind is zondag zwak uit een zuidoostelijke richting. Het wordt ongeveer 13 graden. Verder is het wisselend bewolkt, met ook kans op enkele zonnige perioden. Na het weekend blijft het licht wisselvallig en vrij zacht voor de tijd van het jaar.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. ik ken gelukkig maar een paar zeikerds. Eéntje ken ik gelukkig niet; juist: diegene die vanmorgen tegen betaling van ??1,= bij de hema z’n permanente eetsessie heeft voortgezet.


    Maak melding

Reageer