Dronken Zwollenaar vast na agressie tegen portier

Zwolle – In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 oktober werd aan de Jufferenwal een portier vast gegrepen door een jonge man . De man zou daarna in de richting van het Maagjesbolwerk zijn gelopen. De man, een 20-jarige Zwollenaar, werd even verderop aangetroffen.

De man was direct opstandig en vervelend en gaf geen gehoor aan een oproep van de politie om te stoppen met bellen. Na meerdere oproepen hiertoe werd door de politie geprobeerd om de telefoon van de man te pakken om het bellen te stoppen. Hierop verzette de man zich waarna hij onder controle werd gebracht en aangehouden. De man was zichtbaar onder invloed en werd ter ontnuchtering ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Klein beetje uitlokken van de politie zelf, als de politie nou gewacht zou hebben tot hij klaar was met bellen, was er misschien niets aan de hand geweest? Ik zal ook boos worden als ze mijn telefoon uit me handen proberen te halen…?

    En sinds waneer kan de politie vorderen om een telefoon gesprek te beeindigen?


    Maak melding

  2. @ Evert, ik denk dat dat kan op het moment dat je aan gesproken wordt omdat je verdacht word van een “misdrijf”en in dit geval was hem al een paar keer gevraagd het gesrek te beïndigen. Hij wist zelf best waarom hij staande was gehouden.


    Maak melding

Reageer