Gestolen bestelbus in brand gestoken

Zwolle – Op donderdagavond 28 oktober om 21.15 uur werd aan de Zalneweg (Wijthmenerplas) een bestelbus aangetroffen die in brand stond. De brand werd door de brandweer geblust.

De politie is op zoek naar getuigen die de bus hebben zien rijden in de omgeving van de Wijthmenerplas of gezien hebben dat de bus aan de Zalneweg werd geplaatst. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of u kunt uw melding anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De bus bleek op dinsdag 19 oktober gestolen vanaf het Gemaalpad. Vermoedelijk werd de bus in brand gestoken. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Vorig bericht:

Diefstal bestelbus
Getuigenoproep

Zwolle, 22-10-2010

Op dinsdag 19 oktober tussen 14:25 en 14:45 werd er aan het Gemaalpad een bedrijfsbus  gestolen. Twee getuigen hadden een rode Volkswagen Golf gezien die mogelijk betrokken was geweest bij de diefstal. Het kenteken van de Volkswagen Golf is echter niet bekend. De politie is daarom nog op zoek naar verdere getuigen van dit voorval. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Als u anoniem uw melding wilt doorgeven, neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Jammer dat dit soort berichten vaak zo karig zijn qua informatie.:(
  Of is daar een reden voor?

  De bus betreft een VW Transporter, kleur wit, model 2008.(RTVOost)
  Normaliter voorzien van het logo Hemink Groep:


  Maak melding

 2. Aan de brenger.
  Wat voor zin heeft het uit te kijken naar een “bestelbus”.
  Als de politie graag de burger betrekt bij onderzoek zou het wel handig zijn dat ze meer bruikbare informatie openbaren.
  Zo ver het feit dat toelaat, uiteraard.


  Maak melding

 3. En ik vind dat Dieze gelijk heeft, breng dan helemaal niets want met deze info kun je de politie zeker niet helpen. Maar goed dat is tegenwoordig de communicatie van de politie.


  Maak melding

Reageer