Golden Earring komt weer naar Zwolle

Zwolle – Op 26 maart 2011 vereert de legendarische rockformatie Golden Earring de IJsselhallen Zwolle met een bezoek. De enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll staan als vanouds garant voor een wervelend concert.

Het concert in de IJsselhallen Zwolle is volledig elektrisch, dus zal het er stevig aan toe gaan. Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ’Another 45 miles’, ’Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en When The Lady Smiles’ zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek. Het concert van Golden Earring wordt voorafgegaan door een support act. Voorverkoop: Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service via 0900-3001250 (45cpm), de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de Uitshop van het Zwols Uitburo gesitueerd in de VVV winkel, locatie Hoofdwacht, Grote Markt en de receptie van IJsselhallen Zwolle (ma-vr 09.00–16.00). De entreeprijs bedraagt 25 euro (excl. servicekosten).

Datum: : 26 maart 2011
Zaal open : 19.30 uur
Aanvang : 20.30 uur
Entreeprijs voorverkoop : €.25,00 (excl. servicekosten)

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Kaarten bij de grotere postkantoren??? Hebben we eigenlijk nog wel een postkantoor in Zwolle? Ik ken eigenlijk alleen nog maar van kleine balies in kleinere winkels en postbussen in een supermarkt.


  Maak melding

 2. Hebben we naar geluisterd Dick.
  Na Ten Years after, steve harley, (afgelopen week) de komende tijd: Cuby, Wishbone Ash, Nazareth, Brainbox en Fischer Z. Meer onderweg in Hedon


  Maak melding

 3. Hé Anne R.; grote klasse, luisterde de gemeenteraad maar zo naar de inwoners als de koningen van de muziek in Zwolle naar hun potentiële klanten! Cuby, de Nazareth die zong dat Liefde pijn kan doen😮

  Fischer Z Zet of Zeeeee was altijd zo’n mooie discussie. Wil ik ook wel heen, nu maar eens kijken of ik die luie WVF-vrienden zo ver kan krijgen 😉 Gelukkig zijn er nog wel meer opties. Die vriendin waar we morgen mee gaan Reuniën, Plantje zal ook wel eens gaan en jij natuurlijk Anne!?

  Bedankt. En tot ziens….oh ja morgen die 3 punten niet vergeten!


  Maak melding

Reageer