Zwollenaar mishandelt horecamedewerker

Zwolle – Een 19-jarige Zwollenaar is zaterdagmorgenvroeg 30 oktober aangehouden voor mishandeling.

Bij een horecagelegenheid aan de Melkmarkt gaf hij een hij medewerker van een uitgaansgelegenheid een kopstoot. Er was een woordenwisseling tussen beiden ontstaan omdat de Zwollenaar zich niet aan de huisregels hield. Hij werd ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Een algeheel stadsverbod voor een jaar leert ie het wel af..Na een jaar weer de fout in 5 jaar stadsverbod ,,Als zijn vriendjes b.v carnaval vieren mag hij thuis blijven.


  Maak melding

 2. nou die horeca medewerkers van tegenwoordig kunnen er ook wat van. laatst liep ik op de melkmarkt en een horeca medewerker gaf iemand een paar keer een flinke druk, totdat de man viel, maar wat krijgt deze bewuste horeca medewerker dan??? Rood geel groen… ik denk het laatste want dit kan allemaal, en dan kan iedereen zeuren maar de persoon was zeker lastig, dat ze lastig zijn komt omdat de horecamedewerkers hun zoveel laten drinken dat ze wel lastig worden… maar ja je moet toch wat om aan je inkomen te komen….


  Maak melding

 3. @ Marian:

  en dan kan iedereen zeuren maar de persoon was zeker lastig, dat ze lastig zijn komt omdat de horecamedewerkers hun zoveel laten drinken dat ze wel lastig worden…

  …en de eigen verantwoordelijkheid dan?? Je bent toch niet bij mammie die je sjaal dichtknoopt, je muts op zet, je neus afveegt en zorgt dat je niet teveel drinkt??


  Maak melding

Reageer