Familieconcert de Vuurvogel

Zwolle – Op zondag 14 november a.s. zullen traditiegetrouw alle ensembles van Stichting de Vuurvogel van zich laten horen in het jaarlijkse Familieconcert. In dit Familieconcert voor jong en oud zullen meer dan 170 jonge musici zich flitsend presenteren.  


Hoewel het totale ledenaantal al weer is gestegen, is de organisatie er in geslaagd om al deze musici binnen één concert zonder pauze de revue te laten passeren. Naast een breed muzikaal programma kan het publiek tevens kennis maken met de nieuwe dirigent van Fluitensemble Toverfluit, Marian Rauh.
De ensemble’s die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Fluitensemble Toverfluit, Koorschool Konstantijn, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 83 leden en hoopt in de zomer van 2011 een tournee naar Zuid-Frankrijk te maken.


Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 14 november in de Broerenkerk om 14.30 uur; de zaal is om 14.00 uur open voor het publiek. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via de leden op de repetities en vanaf 13.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nl

Artikel delen:

Reageer