Het weer: lichte regen

Zwolle – Zondagochtend is het bewolkt en kan er wat lichte regen vallen. De wind waait uit het zuidoosten tot oosten en is zwak tot matig van kracht. Ook in de middag is het bewolkt, maar het is wel op de meeste plekken droog. De temperatuur ligt tussen 12 graden in Groningen en 14 in Zeeland. In nacht naar maandag koelt het af naar 6-9 graden.

30-10-2010_weerfoto_steenstraat.jpg
Steenstraat

Maandag wordt een droge dag met waarschijnlijk veel bewolking. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen west en noord. De temperatuur ligt rond 13 graden. Dinsdag kan er weer wat regen vallen. De zon krijgen we maar weinig te zien en de temperatuur ligt nog steeds rond 13 graden. De wind is weer wat meer aanwezig en waait uit het zuidwesten. De rest van de week houdt het bewolkte herfstweer met af en toe regen aan. Het blijft zacht voor de tijd van het jaar. Sterker nog: de temperatuur loopt later in de week zelfs nog iets op, waardoor de maxima uitkomen rond 15 graden. In de nacht wordt het amper kouder dan 10 graden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. 1. Dit is inderdaad de Steenstraat.

  2. In deze straat bevinden zich o.a.
  een coffeeshop (u weet wel), een
  Chinese kapperszaak (die volgend
  jaar het 10-jarig jubileum viert) en
  een zaak waar de beste patat van
  ZWOLLE wordt verkocht.  Maak melding

 2. 2. In deze straat bevinden zich o.a.
  een coffeeshop (u weet wel), een
  Chinese kapperszaak (die volgend
  jaar het 10-jarig jubileum viert) en
  een zaak waar de beste patat van
  ZWOLLE wordt verkocht.

  Maar de beste zaak van de de steenstraat is het Kroegje.:D


  Maak melding

 3. De speklappen waren beroemd ook daar, smaakten heerlijk na een nechtje doorhalen en de olde Lippe van Zon stond er nog achter de bar of an de deure!


  Maak melding

Reageer