Meezingavond in De Weijenbelt

Zwolle – Op zaterdag 6 november a.s. organiseert Zalencentrum De Weijenbelt in Zwolle samen met Dance Classics Events een fantastische feestavond, gevuld met muziek, spel en entertainment. Dit themafeest, genaamd “Het gevoel van…” is een geweldige meezingavond, bekend van TV.

Erik Inkelaar van De Weijenbelt: “Het Gevoel Van…” is een veel bekeken TV programma geweest. Het lijkt erg veel op het spelprogramma “Ik Hou Van Holland” dat nu vaak te zien is. Samen met Dance Classics Events, die dit thema door heel Nederland naar de bekende zalen brengt, organiseren wij dit voor de zesde keer in Zwolle. Het thema biedt voor elk wat wils. Wij hopen dan ook dat het gezellig druk gaat worden. De entree bedraagt slechts € 5,00, de feestavond begint om 21.30 uur en duurt tot 02.00 uur. Toegang vanaf 18 jaar. Zalencentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82 Zwolle. Tijdens dit themafeest zijn er ook nog prijzen te winnen. Hoe en op welke wijze? Laat je verrassen. Het belooft in ieder geval spectaculair te worden.” Kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Dance classics events.. Patrick Nobbenhuis jij zou toch Boogie 2 Nite vanavond doen bij Diff dancemasters? maar dat gaat niet door waarom niet geen belangstelling voor ….


    Maak melding

  2. Gezellig, Willem komt vast niet, is ook nooit op de 30+-avonden en bij de Salverda-lopen. Oh ja 1x geloof ik. Maar Willem is best ok hoor. Ga jij wel? Ben je wel eens bij SH-festival en andere Stadshaagse feestjes geweest? 30-plussen in De Weijenbelt?


    Maak melding

Reageer