Algemeen Log 192

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 193 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 257
 1. Dank u wel dat ik in ieder geval bijna in de top 10 mag staan van een nieuw log. Jaren heb ik er naar toe getraind en nu is het dan zover! Ik wil mijn ouders, buren, familie en weblog collegae bedanken!


  Maak melding

 2. Bericht door 1stcobra, op 31 oktober 2010 om 21:43
  Dank u wel dat ik in ieder geval bijna in de top 10 mag staan van een nieuw log. Jaren heb ik er naar toe getraind en nu is het dan zover! Ik wil mijn ouders, buren, familie en weblog collegae bedanken!

  Meer trainen! Je komt er wel broodje pindakaas wil ook wel eens even helpen zo tegen de 245ste posting, wie is er niet groot mee geworden? :D:D:D


  Maak melding

 3. @Tim, ik hoop dat je dat later ook over je werk zult zeggen, dan ben je een gelukkig mens!! Nou ja, nu goed leren maakt het later al een stuk gemakkelijker
  😉


  Maak melding

 4. Nachtwandeling

  Vergeleken bij die van Amsterdam, doet de kerstverlichting
  van Zwolle wat ieltjes aan. Kennelijk zijn de Amsterdamse
  ondernemers bereid wat dieper in de buidel te tasten dan
  die van Zwolle.

  Ik was vorige week maandag in Amsterdam. Er heerst nog
  steeds een chaos bij het centraal station in verband met de
  aanleg van de Noord-Zuidlijn en ik was voor het eerst van
  mijn leven op de luchthaven Schiphol. Niet om zelf te gaan
  vliegen – ik heb vliegangst – maar om samen met iemand die
  ik ken, een vriendin van haar uit te zwaaien. Zij ging naar
  Bangkok.

  Ik ga hopelijk zelf binnenkort naar Amsterdam verhuizen en
  we zullen zien waar het schip strandt. Zwolle heeft wel iets,
  maar komt toch nog wat tekort. Dat tekort is in Amsterdam
  te vinden. Ik woon nu achtentwintig jaar in Zwolle en dat is
  gewoon genoeg.


  Maak melding

 5. M?ge, klaar voor school Tim?

  Nou hier zakt je broek dus echt vanaf;

  ROTTERDAM – Een aantal passagiers van het onder Nederlandse vlag varende cruiseschip Eurodam van de Holland America Line (HAL) heeft geklaagd over het feit, dat de kapitein van het schip ‘zo nodig’ twee op de oceaan dobberende vissers van een wisse dood moest redden.


  Maak melding

 6. Ja Derk, ik ben er klaar voor.

  Gelukkig heb ik een riem anders zakte hij echt af ja. Dat zijn mensen, die het niets uitmaakt dat er mensen in armoede leven, wij hebben het toch goed? Anders kijk je niet zo aso tegen andere mensenlevens aan.


  Maak melding

 7. Eens QM 8:42 Ze achten hun eigen volgevreten en van verachting nooit humorrijke leven natuurlijk vele malen belangrijker als hulpbehoevenden. Maar uh geen bron; AD? Zijn de roeptoeters om door te varen ook met naam en toenaam te noemen?

  Weer geen ochtendservice?


  Maak melding

 8. Hyves wordt overgenomen door de Telegraaf Media Groep…..jammer, maar dat betekent toch echt dat ik mijn Hyves account op ga heffen. Ik wil niets met die proleten krant te maken hebben!


  Maak melding

 9. ROTTERDAM – Een aantal passagiers van het onder Nederlandse vlag varende cruiseschip Eurodam van de Holland America Line (HAL) heeft geklaagd over het feit, dat de kapitein van het schip ‘zo nodig’ twee op de oceaan dobberende vissers van een wisse dood moest redden.

  Ik ben zo verbaasd over dit artikel, dat ik me niet kan vóórstellen, dat dit alle informatie is…


  Maak melding

 10. @ Eva en PEdV

  Update: vandaag 11:18
  Een aantal passagiers van cruiseschip de Eurodam vonden het belangrijker hun vlucht naar huis te halen dan een zinkende vissersboot op de oceaan te redden. Dat bericht de Telegraaf.
  De Eurodam van de Holland America Line ontdekten enkele dagen geleden ??s nachts midden op zee voor de kust van Florida een zinkende vissersboot met twee opvarenden. Omdat de gewaarschuwde kustwacht niet snel ter plekke kon komen, besloot de kapitein van de Eurodam de vissers zelf te redden.
  Door de reddingsactie arriveerde het cruiseschip later op de eindbestemming Port Everglades, waardoor sommige passagiers hun vlucht naar huis dreigden te missen.
  Toen de Eurodam eenmaal in de haven was, zou chaos zijn ontstaan omdat veel passagiers snel van het schip af wilden. Bij het verlaten van het cruiseschip ontstond volgens ooggetuigen een zeer onprettige sfeer, waarbij diverse opvarenden hun beklag deden dat de Eurodam door de hele actie te laat was afgemeerd. Koffers waren naar hun mening niet snel genoeg voorhanden.
  Anders passagiers spreken schande van het geklaagd. ⤽De crew verdient juist alle lof voor dit optreden. Het is verschrikkelijk dat er mensen zijn die alleen aan zichzelf denken.⤝ De geredde vissers zijn de bemanning van de Eurodam zeer dankbaar.  Maak melding

 11. En dat zijn waarschijnlijk mensen van een generatie die klagen dat de hedendaagse jeugd zo a-sociaal is…….Tuurlijk joh, het zou een schip vol PVV’ers kunnen zijn, die ontberen namelijk hetzelfde; goede manieren en de noodlijdende medemens helpen…..Rare wereld.


  Maak melding

 12. @ Derk,

  Dat bericht de Telegraaf.

  Vrees dat wanneer ze zelf onderweg waren naar een mega-scoop ook niet zouden remmen maar “volle kracht vooruit” zouden kiezen. Ze hebben vandaag Hyves over genomen…..Mijn kinderen toch maar eens een ander sociaal netwerk aanbevelen…..verder zal ik wel niet komen 😉


  Maak melding

 13. Maar ik krijg het vast niet bij mijn kinderen gedaan. De nieuwsvoorziening was er al erg Telegraferig gekleurd zag ik eens. TeleTroepToeTerT lijkt de Nederlandse Silvio B te worden. Maar dan heeft Sivia wel wat meer flair en humor dan Paradijsvogeltje.


  Maak melding

 14. Nieuwe naam voor het SOCIALE netwerk Hyves na de overname door de Telegraaf Media Groep; A-SOCIAAL netwerk Hyves……want ze horen nu bij dezelfde club als Powned en Geen Stijl…..


  Maak melding

 15. Dus omdat ik mijn hyves niet opzeg alleen omdat ze nu bij de telegraaf horen en daar onder ook powned en geen stijl hoort, ben ik asociaal?  Maak melding

 16. Nee Natascha, jij bent niet a-sociaal, ik wil alleen niets met die a-socialen van Geen Stijl en Powned te maken hebben en die vallen onder de TMG. Een ieder is vrij om te doen wat hij of zij wil, Telegraaf is de krant met het hoogste roeptoeter-gehalte. Schelden en zeuren over alles wat in hun ogen allemaal niet klopt of links is en ondertussen wel geld maken met Geen Stijl en Powned (dat laatste is helemaal stuitend, omdat die zender wordt betaald met GEMEENSCHAPSGELD, terwijl het gewoon een commerciële omroep is).


  Maak melding

 17. Weet je, even heel eerlijk…

  Ik weet niet hoe het werkt op een vliegveld, maar als je een vlucht mist, moet je dan niet zelf betalen om een volgende vlucht te halen??

  NATUURLIJK gaan mensenlevens voor! Maar iets in mij zou ook wel een beetje balen, hoor! Zeker nu ik een vliegticket niet zo gemakkelijk meer kan betalen…


  Maak melding

 18. Voordat ik een stroom van kritiek krijg…
  1. Ja, ik zou ook willen dat de boot stopt om die mensen te redden als ik aan boord zou zijn!
  2. Ik zou daarna wel een klein beetje balen van de rompslomp en de kosten van een nieuw vliegticket, maar zou wel opgelucht zijn dat die mensenlevens zijn gered!


  Maak melding

 19. Oke dan snap ik m Stadshagenees;)

  Geen idee hoe dat gaat Eva, soms kijk ik s’avonds wel dat programma in Amerika op die luchthavens maar meestal hoeven die mensen niet bij te betalen ofzo en kunnen ze doorgezet worden naar de volgende vlucht maar ja dat gaat meestal over binnenlandse vluchten.


  Maak melding

 20. Zelf 15-20 jaar geleden een ‘razzia’ meegemaakt op de trein luik-parijs…alle mensen met een noord-afrikaans uiterlijk werden door de gendarmerie uit de trein gehaald, gefouilleerd en daarna mochten ze weer terug…tot op de dag van vandaag nooit begrepen waar dat goed voor was en blijkbaar kan niemand mij daar een zinnig antwoord op geven.Waarom de een wel fouilleren en de ander niet???:o


  Maak melding

 21. sorry dick 😉

  Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 22. Hahaha, Tim, je weet niet hoe snél je van dat account af moet…aangezien je niet op een hoop gegooid wil worden met andere telegraaf- sekteleden;D en nog jaaaaarenlang gevraagd of ongevraagd gratis proefexemplaren door de bus krijgt van die ‘wakkere’ krant…bwaaaaaa;D


  Maak melding

 23. BBB-selectie:

  SERIE: Feuten (N3, 21:20)
  De corpsballen van Jiskefet krijgen eindelijk opvolging op tv, in deze nieuwe dramaserie over een studentencorps. Hoofdingrediënten zijn ook hier bier en seks. We zien de novieten tijdens de ontgroening afgebeuld worden door de kampleiding: heftig, maar realistisch. Een beetje zwaar aangezet allemaal, maar wel overtuigend, en met een mooi verhaal.
  Zie ook VARAgids pagina 10 en 49

  Vanavond een “Wereld draait om Mulder” tussen 19.30 en 20.30
  -Dus laat maar

  Ook HollandSport draait om Jan-overkill-Mu maar:
  Holland sport (N3, 20:25)
  Special rond Jan Mulder met verder onder meer:
  – Schrijver Herman Brusselmans
  – Cabaretier, tv-maker en schrijver Kees van Kooten
  – Moeder Annie Mulder
  * Kees en Brusselmans ….. klinkt toch als verwennerij 😀

  mwooo voor als we er nog zin in hebben:

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Cabaretgroep Niet Uit Het Raam (NUHR) over hun voorstelling Het werkt wel
  – Psycholoog Douwe Draaisma schreef Vergeetboek
  – Oud-politicus en programmamaker Marcel van Dam over de dood van zijn vriend Harry Mulisch

  De BBBBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  Veel aandacht voor het overlijden van Harry Mulisch. Hans Beerekamp (NRC Handelsblad): ??Vrijdag meldden verschillende media zelfs tegen de heersende mores in dat het eraan zat te komen. Het voordeel was dat de archieven vast geraadpleegd konden worden, evenals deskundigen. Het Journaal van acht uur (zondag, Nederland 1, 20:00, 2.602.000 kijkers), dat vrijwel geheel over Mulisch ging, bevatte zo veel verschillende getuigenissen dat je ging vermoeden dat sommige al eerder opgenomen waren.??
  ??Op een weekdag zijn er minstens zeven actuele rubrieken, ??s zondags alleen Nieuwsuur (zondag, Nederland 2, 22:00, 601.000 kijkers) en Buitenhof (zondag, Nederland 1, 12:10, 546.000 kijkers). De laatste kon op korte termijn columnist Max Pam mobiliseren en Nieuwsuur kreeg een dik kwartier extra. Ook werd Kunststof TV (zondag, Nederland 2, 17:35, 242.000 kijkers) op het laatste moment omgegooid en een special van Andere tijden vervangen door een herhaling van het mooie, statische en statige portret dat Cherry Duyns in 2008 van Mulisch maakte voor het Uur van de wolf (zondag, Nederland 2, 21:00, 411.000 kijkers). De bezoeken van de schrijver aan de Haarlemse huizen van zijn jeugd werden zonder veel close ups of emoties gefilmd, in een stijl die bij een schrijver als Mulisch hoort.’  Maak melding

 24. Tim jongen, je hebt het weergaloos goedgemaakt :D:D:D

  Anders zou ik in gewetensnood komen met mijn andere website onder de naam 😉

  Ze zijn weer leuk, bedankt!


  Maak melding

 25. Ohhh attentie Koko weer een enquete

  Als je aan de Nederlandse vrouw

  Serieus: tuurlijk niet, wat dacht je aan hoeveel voorwaarden een serieuze enquete moet voldoen. Ze schrijven er gewoon in wat ze willen, nadat ze ff aan de nagellakkende redactie mutsen en youtubende collega’s hebben gevraagd. Altijd leuk zo’n stuk om de toko op te naaien. Een paar maand geleden vonden dezelfde mensen dit nog ‘betutttelend’. Maar wij regelen het zelf wel, daar hebben wij geen advies en zelfgebrouwen, zure analyses voor nodig. Samen….komt ie Wej doet ut samen:D:D:D Ook omdat je samen leeft….Maar als een ander kloven wil scheppen, gaat ie dat maar lekker doen. Als ze maar niet in mijn vaarwater komen.


  Maak melding

 26. Is je wel eens opgevallen hoe mega-rechts de uitslagen van de stellingen van RTL Ontbijtnieuws (via hyves) zijn????

  Alsof alleen Wilders-stemmers, of -sympathisanten die poll invullen…
  Griezelig gewoon!


  Maak melding

 27. Dick jongen wat loop jij die krant toch af te zeiken.
  Van wie weet jij dat ze die nagellakkende redactie mutsen en youtubende collega’s daar voor vragen?
  Volgens mij zijn dat jou woorden en verhalen.

  Je roept zo maar wat man.  Maak melding

 28. @Koko… ergens heeft Dick wel een punt, hoor…
  Wie worden namelijk gevraagd voor dit soort enquetes of polls? Ben jij ooit benaderd om iets in te vullen? Ken jij iemand die daar altijd voor gevraagd wordt?
  Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld http://www.vakantiewijzer.nl. Je kan daar een recensie schrijven over je vakantiebestemming. Mijn ervaring is echter, dat VOORAL diegenen met klachten zullen schrijven. Mensen die tevreden zijn, zullen minder snel geneigd zijn om iets op eigen initiatief in te vullen. Dus is de uitkomst van zo’n site gekleurd…


  Maak melding

 29. Qui? Koko….dat afzeiken moet nog beginnen. Je mag gerust lezen wat je wilt…..vind het zelf een beschamend slechte krant die voortdurend provoceert, nono-nieuws als sensatie brengt en je krijgt er de zwartdenkbaarste handen van Koko. En da’s w?l getest. Polietiek commentaar wel eens gelezen? Tjongen jongen wat een indoctrinatie. Rob Hoogland heet die snuiter, sommigen geloven hem ook nog. Hun verregaand geroddel begonnen in de tijd dat roddelen nog gewoon zielig was met Henk-kuif, van de Meijden. Alleen Telesport is goed (met Ajax-inside informatie). Ze kiezen altijd partij voor de populairste rechtse partij. Ja idd, in WO II ook. Wie goed is is de Zwollenaar Bert Dijkstra. Toen ie in De Zwolse schreef heb ik al zijn columns bewaard “over de Vleugels” heetten ze. Heb hem nog eens gebeld en hij had nog nooit gehoord dat zo velen zijn columns bewaarden. Bij de Telegraaf stond ie op de pagina “Storing” maar ik weet niet of ie dat nog doet. Heb ook nog een persoonlijk ding tegen de krant en als ik wel bedenk ik er nog een heleboel. Maar ik wil niet graag lang over zo’n foute krant nadenken.
  Ze boden me hier in het winkelcentrum laatst een gratis exemplaar aan, die heb ik natuurlijk vriendelijk geweigerd.
  Ze noemen dit kabinet niet voor nixxx het “Telegraaf-Kabinet”.


  Maak melding

 30. Bericht door dick, op 1 november 2010 om 18:52
  Qui? Koko….dat afzeiken moet nog beginnen.

  Dick is klaar voor de oppositie :D:D:D D Go Dick!


  Maak melding

 31. @ Derk; Heb al 100 namen gelezen geloof ik. Bruin kwam niet van Joop, die is veel creatiever. Vind van Jole helemaal geen poep praten. Dat die stijllozen hem niet de baas kunnen wil nog niet zeggen dat ie poep praat.

  Wat vind je ervan dat joop hier als enige “site non gratta” is?
  Maar je hebt nu ook weer rechtse sympatieën?


  Maak melding

 32. Nee dick ik vind gs gewoon een site en joop ook. Ik hang nergens aan en ben niet links of rechts dat is wat anderen er van maken omdat die kennelijk ergens voor moeten kiezen, nou dat hoef ik niet! Die van Jole sorry hoor dick maar dat is een JanL*L eerste klas weet zijn eerste tv optreden nog wel zo dat moest wat worden grote woorden op zijn site enzo maar stelde niets voor nog erger als ene M de Hond.


  Maak melding

 33. Eens dus, (1e deel) des te vreemder dat de gematigd progressieve altijd eerlijke onderbouwde site Joop hier geweigerd wordt. Maar niet als meelinkende link dat dan weer niet 😉

  Jij vindt iemand een jan l*l eerste klas, da’s wat anders als dat ie het IS. Hij heeft hele sterke columns geschreven en ik vond hem bij (het helaas verwenen) De leugen regeert erg sterk. Dat de stijllozen de pik op hem heeft pleit ook voor hem….wat een zielig stelletje. Probeer maar eens gebant te worden. Duurde bij mij nog 5 dagen intensief posten. Ben ik eigenlijk best trots op.

  Owww daar komt weet een lap….want van Joop kan nixxx gelinkt worden:
  Telegraaf opent via krant en omroep aanval op Kathleen Ferrier
  Kabinetskrant wil dissident geluid nu al smoren
  De Telegraaf opent vanochtend mediabreed de aanval op Kathleen Ferrier, een van de CDA-kamerleden die openlijk kritiek hebben op de gedoogcoalitie met de PVV. Met louter anonieme bronnen probeert de krant het imago van het met voorkeurstemmen gekozen parlementslid te beschadigen.

  De krant opent de voorpagina met een kop in de gebruikelijke chocoladeletters: ‘CDA’ers zijn Ferrier spuugzat’. Vervolgens worden louter anonieme ‘bronnen’ aangehaald. Zo laat de krant een niet nader genoemd collega CDA-Kamerlid ‘sneren’: “Ze is narcistisch. Ze was extra vroeg in de Kamer in een poging om recht achter Van Haersma Buma te kunnen zitten. Voor de aandacht.”

  Op pagina 3 van de rechtse ochtendkrant wordt de karaktermoord voortgezet. ‘Kathleen Ferrier is ongeleid projectiel’, kopt de krant. Overigens wordt nergens in het artikel inhoudelijke kritiek aangevoerd. Het in rancune gedrenkte verhaal eindigt met:

  Ferrier wekte tijdens de formatie wrevel door steeds haantje-de-voorste te willen zijn bij het uitventen van kritiek op de onderhandelingen met de PVV. Bij gesprekken met de pers onderbrak zij haar mededissident Koppejan regelmatig. Ook nam ze op het live uitgezonden CDA-congres tot ergernis van de partij meer spreektijd dan meer voorname tegenstanders zoals Ab Klink, Ernst Hirsch Ballin en oud-premier Dries van Agt.

  Via de eigen omroep WNL zet de krant de aanval ook op de publieke televisie voort. Daar wordt gesuggereerd dat ze ‘gefrustreerd’ is. ‘Wij stonden met onze oren te klapperen’, zegt de verontwaardigde Telegraaf-commentator Paul Jansen in het programma Ochtendspits. Zijn woorden worden overigens gestoord door het geluid van een mobiele telefoon die de televisie-amateur is vergeten uit te zetten. Jansen zegt met teleurstelling in zijn stem dat het moeilijk is om Ferrier ‘kalt te stellen’ De presentator van het programma, die oogt alsof hij zojuist teruggekeerd is van de leeuwenjacht, stuurt het gesprek verder richting ravijn voor Ferrier.

  * iedereen kan zeggen wat ze willen maar Joop is wel eerlijk en komt al snel met argumenten. Joop draait niet voortdurend.

  ———————————————————————-
  Wat bedoel je eigenlijk met

  klaar voor de oppositie D Go Dick!

  komt nogal knullig over, doe (zoals je zou kunnen weten) niet mee met de debatten in de Kamer. In mijn manier van posten hier zal niet veel veranderen. Misschien minder, ivm tijd anders besteden.

  Telegraaf-journaal


  Maak melding

 34. 😮 Derk ik hoor tante Ton

  ben niet links of rechts

  ik ben recht door zee……..Ja, tante dat hebben we wel gezien. Tot 3
  x toe liegen over haar keuze voor de PSP…..waren die er nog maar: die gebroken geweertjes!


  Maak melding

 35. Nee dick ik ben ook niet recht doorzee ik ben niet links georiënteerd en ook niet rechts, moet jij weten als ik moet kiezen kijk ik wat partijen te bieden hebben en ook nagekomen zijn in het verleden.


  Maak melding

 36. Voor mij is er niet veel te kiezen, aangezien ik de SP in een aantal zaken te extreem vind. Ze zijn al niet meer tegen het koningshuis en tegen Europa. GL is mij ook te extreem met een actieverleden en ondertoon. D’66 vind ik na Van Mierlo (waar ik 1x op stemde een overbodige partij. Volgens mij kun je het ook niet 100% met een partij eens zijn. Of je moet alleen het partijprogramma hebben geschreven. Ben voor “doorgaan en niet stil blijven staan” de wereld draait ook door….draai mee.


  Maak melding

 37. Pasifistisch Socialistische Partij die waren tegen de oorlogen, tegen het overal als “ik weet het beter Natie” inmengen in buitenlandse aangelegenheden. Kijken wat wiki zegt: De koers van de partij werd gekenmerkt door een nadruk op democratie, vredespolitiek (in het bijzonder het verzet tegen kernwapens) en socialistische economische politiek. Gedurende de jaren zeventig werden h*mo- en vrouwenemancipatie en milieu steeds belangrijker voor de partij.
  ————————–
  Pacifisme is de filosofie en praxis waarbij geweldloosheid centraal staat en vrede als belangrijk doel wordt nagestreefd. Iemand die het pacifisme aanhangt, heet een pacifist. Een vredesbeweging kan ingegeven zijn door een principieel pacifisme of door meer praktische overwegingen. Een pacifist is tevens antimilitarist, echter een antimilitarist hoeft niet een pacifist te zijn.

  Vijf argumenten
  Kees Kraaijeveld, filosoof en psycholoog, noemt vijf “klassieke” argumenten voor pacifisme en ontwapening

  1:het valse-hoopargument
  zelfs de meest moderne bewapening en de meest strenge controle biedt alleen in schijn een garantie van veiligheid
  2:het praktische argument
  zelden leidt een oorlog tot het gewenste resultaat. Als een oorlog eenmaal is begonnen is het geweld vaak niet meer te beheersen en treden excessen op.
  3:het economische argument
  bewapening vereist een grote investering van maatschappelijke middelen. Deze middelen zouden ook voor vreedzame doelen kunnen worden aangewend en dan wellicht een groter rendement geven.
  4:het psychologische argument
  “geweld maakt meer kapot dan je lief is”. De traumatische gevolgen van oorlogen zijn zo groot dat deze generaties later nog gevoeld worden. Het is de vraag of deze traumatische gevolgen niet weer de kiem van nieuw geweld in zich dragen.
  5:het morele argument
  Benjamin Franklin zei: “er bestaat geen goede oorlog en er bestaat geen slechte vrede”. Oftewel: oorlog is in zichzelf iets slechts.

  Daarna komt de pasifistische Ghandi….maar daar heb ik ff geen zin meer in.


  Maak melding

 38. ja die filosofie ken ik wel maar toen had je partijen die voor hun kiezers stonden en niet buitenbeeld, geen media commentaar deals met elkaar afsloten


  Maak melding

 39. Maar toen speelde er weer van alles af wat geheim moest blijven, veel meer achterkamertjes politiek. Eens dat de media tegenwoordig veel te veel te vertellen hebben. Als je alleen de onderwerpkeuze al ziet bij de verkiezingsdebatten. Nixxx of nauwelijks iets over milieu en buitenland. Economie kennen we wel: zet 10 economen bij elkaar en ze zeggen allemaal wat anders. Maar we zijn doorvoer land en handelsnatie nr. 1. Had bijvoorbeeld eens gevraagd hoe wij in een Economisch verband met Europa stonden? Meer over het besteedbaar inkomen van de welgestelde medelanders en de mensen die het erg moeilijk hebben? Hoe verder met defensie en of ze de betekenis van defensie wel wisten?
  Over de marktwerking, want daar zit een groot onderscheid tussen VVD en enkele vriendjes en PvdA met enkele gelijkgestemden: laat ons maar kiezen op de antwoorden. We hebben nu al een jaar of 4 een brede maatschappelijk integratie-dialoog. Tuurlijk wilde Geert daar graag grote woorden over uiten….daarmee scoort ie. Maar dat wil niet zeggen dat dat de werkelijkheid is. Pak dan het onderwerp “veilig in NL” etc etc


  Maak melding

 40. Eva ik ben idd wel eens gebeld / gevraagd voor dergelijk onderzoek. Staat ook regelmatig in de krant om daar aan mee te doen.

  Denk ook niet dat in een land met 16 miljoen inwoners de kans bestaat als ze een onderzoek doen onder 1000 mensen dat ze eerst aan jou denken.

  Dick politiek is toch ene grote soap, welke krant er ook over schrijft.

  Trouwens de berichten die ik lees in de telegraaf lees ik ook vaak in andere kranten.


  Maak melding

 41. Ben ik ook bij aangemeld maar 3 onderzoekbureau’s hebben m’n nummer en dat vind ik genoeg.
  Dus verder heb ik ook geen lastige telefoontjes onder het eten en in de avond.
  De Kokofoon niet voor iedereen:D;)


  Maak melding

 42. Ja kan ook maare bij de volkskrant krijg ik 70% korting voor 4 weken, Dick kun je hem hier ophalen als je naar Meppel moet rijden. Delen we de krant ik ben toch vroeg wakker

  Disclaimer: Dick, nee ik weet dat je er niet bent en nee ik neem je niet in de ze*k, dit is mijn humor 😉


  Maak melding

 43. Twee moslims willen een kaartje kopen voor de wedstrijd van Feijenoord, vraagt de kaartverkoper….. Zijn jullie besneden?
  Ja zeggen die gasten dat zijn we.

  Nou dat is dan jammer want we verkopen alleen kaarten aan echte l*llen


  Maak melding

 44. LOL

  Wacht even

  Joke (Oldie but good one)

  There was this businessman who was getting ready to go on a long business trip. He knew his wife was a flirtatious sort, so he thought he’d try to get her something to keep her occupied while he was gone, because he didn’t much like the idea of her screwing someone else.

  So he went to a store that sold sex toys and started looking around. He thought about a life-sized sex doll, but that was too close to another man for him. He was browsing through the dildos, looking for something special to please his wife, and started talking to the old man behind the counter. He explained his situation, the old man “Well, I don’t really know of anything that will do the trick. We have vibrating dildos, special attachments, and so on, but I don’t know of anything that will keep her occupied for weeks, except…” and he stopped.”

  “Except what?”

  “Nothing, nothing.”

  “C’mon, tell me ! I need something!”

  “Well, sir, I don’t usually mention this, but there is the ‘voodoo dick.'”

  “So what’s up with this voodoo dick?” the businessman asked.

  The old man reached under the counter, and pulled out an old wooden box, carved with strange symbols. He opened it, and there lay a very ordinary-looking dildo. The businessman laughed, and said “Big fucking deal. It looks like every other dildo in this shop!”

  “Ahh, but you haven’t seen what it’ll do yet.”

  He pointed to a door and said “Voodoo dick, the door.”

  The voodoo dick rose out of its box, darted over to the door, and started screwing the keyhole. The whole door shook with the vibrations, and a crack developed down the middle. Before the door could split, the old man said

  “Voodoo dick, get back in your box!”

  The voodoo dick stopped, floated back to the box and lay there, quiescent once more.

  Businessman “I’ll take it!”

  The old man resisted, saying “it wasn’t for sale”, but he finally surrendered to $700 in cash. The guy took it home to his wife, told her it was a special dildo and that to use it, all she had to do was say…

  “Voodoo dick, my pussy.”

  He left for his trip satisfied that things would be fine while he was gone.

  After he’d been gone a few days, the wife was unbearably horny. She thought of several people who would willingly satisfy her, but then she remembered the voodoo dick. She got it out, and said “Voodoo dick, my pussy!” The voodoo dick shot to her crotch and started pumping. It was great, like nothing she’d ever experienced before.

  After three orgasms, she decided she’d had enough, and tried to pull it out, but it was stuck in her, still thrusting. She tried and tried to get it out, but nothing worked. Her husband had forgot to tell her how to shut it off. So she decided to go to the hospital to see if they could help. She put her clothes on, got in the car and started to drive to the hospital, quivering with every thrust of the dildo On the way, another orgasm nearly made her swerve off the road, and she was pulled over by a policeman. He asked for her license, and then asked how much she’d had to drink. Gasping and twitching, she explained that she hadn’t been drinking, but that a voodoo dick was stuck in her pussy, and wouldn’t stop screwing.

  The officer looked at her for a second, and then said:

  “Yea, right. Voodoo dick, my ass!”


  Maak melding

 45. Bericht door Derk, op 1 november 2010 om 22:20
  Nee Koko maar de verwijten krijg ik wel

  Nou Derk staat niets over in De Telegraaf hoor dus valt nog wel mee:D:D:D


  Maak melding

 46. Dick en ik gaan binnenkort maar eens wat drinken en praten kijk er al naar uit heerlijk gezelschap hoor, weet jij ook of kom je er ook bij?


  Maak melding

 47. Bericht door Koko Hattem, op 1 november 2010 om 22:29
  Derk, waar en wanneer? loat ff weten dan kom ik ook als dat gaat.

  Weet ik niet ik kan niet in dick zijn agenda kijken, en dan moet dick ook nog willen ach we lezen het wel.


  Maak melding

 48. Gebroken geweertjes

  Ik zat op de HBS-A van de Hugo de Groot Scholengemeenschap
  – voorheen de HBS Beeklaan – in Den Haag.
  Ik herinner me nog de grote poster van de PSP die begin jaren
  zeventig was te bewonderen. Het moet een poster zijn geweest
  in het kader van de Tweede Kamer verkiezingen.
  Op de poster stond een blote vrouw en de tekst: “ontwapenend”.
  Ook meen ik me te herinneren dat op de poster een weiland was afgebeeld, waarop een koe stond te grazen.
  Ik heb de partij van Bram van der Lek en Fred van der Spek altijd
  een warm hart toegedragen.


  Maak melding

 49. Nu ik toch bezig ben

  Van 1976 tot en met 1980 heb ik Nederlands Recht gestudeerd
  aan de Universiteit van Utrecht, voorheen de Rijks Universiteit
  Utrecht. Ik heb daar in 1978 mijn kandidaatsdiploma gehaald en
  had zullen afstuderen in de richting bedrijfs- en sociaal economisch
  recht (bser). Wegens ziekte heb ik mijn studie moeten afbreken
  en ben ik niet afgestudeerd.

  Vanochtend werd mijn aandacht getrokken door een artikel op
  internet over het voorlopig getuigenverhoor.

  Ik geef u de link naar dit artikel:

  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/120592/
  Rechter_verhoort_getuigen_in_zaak_Chipshol.html

  Het voorlopig getuigenverhoor is mijns inziens een onmisbaar
  juridisch instrument in een rechtstaat.

  En ik wil u wat verklappen:
  van dit instrument ga ik binnenkort zelf gebruik maken.


  Maak melding

 50. aLoesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 51. Joppuh, wil je er voor het gemak ff bij zetten hoe VAAK een gemiddelde 40- er die psp affiche nou wel niet gezien heeft in z’n leven??? Ik bedoel maar… ze zijn VOORBIJ die jaren 70!!!! aaaaaarrrggghh


  Maak melding

 52. Mooi h?, zo’n koe met hoorns en zonder oormerk;)

  Goedemorgen allen,

  en voor de wat ouderen onder ons: deze week op radio 5 nostalgia: de evergreen top 1000. Kujmooi de hele dag meezingen; van alles wat.


  Maak melding

 53. Maar QM. Deze was voor PEdV, zie zijn eerdere post, ik geef m alleen maar even een geheugensteuntje. Trouwens wàt een poes he? Zo zie je ze gelukkig niet veel meer! Met zo’n bos haar kun je dr wel een bezem van maken!;)


  Maak melding

 54. Sodeju!
  De toon is weer gezet. Dit lokt natuurlijk mooie 18+ opmerkingen uit..;)

  Wat een prachtige vrouw, trouwens…

  Maar wat is PSP eigenlijk?


  Maak melding

 55. Psp was vroeger in Zwolle vrij veel groter dan landelijk,dit kwam hoofdzakelijk doordat Gerrit v d Brug daar de leiding had.De man die na jaren erevoorzitter van ZW Boys is geworden.


  Maak melding

 56. Ik was al even aan het snelschaken op gameknot.

  Hier is het resultaat van een partijtje tegen iemand
  uit een ver land (Australie met twee punten op de e):

  Game started! Time: 5 min + 20 sec
  You are playing white against vertmate
  me: hello australia!
  me: the netherlands are playing against you!
  Game over: you won, vertmate lost (game abandoned)
  vertmate disconnected


  Maak melding

 57. @Joppuh, goeiemorgen kerel en wat ben ik blij dat ik over de PSP begon. Mooie poster en mooi anti-militaristisch gedachtengoed.

  Tim bedankt maar weer: vakwerk. Tevreden concludeer ik dat ik nog amper wat gemist heb. ZwArt is misschien jammer maar ik weet er te weinig van. Iedereen moest ook entree betalen geloof ik. Maar ik dacht dat het niet zo duur was. Anderzijds; als ze hier wel subsidie zouden geven krijg je altijd een presedent werking. Vond Stad als Theater wel goed.

  Dame, jij hebt nog een gebroken geweertje? Kunnen we daar geen replica’s van maken met het logo van Zwolle er op? Vind deze plaat wel bij de PSP passen het is de liefde…niet de haat

  Deze was ook erg sterk
  Beiden in het kader: make love no war


  Maak melding

 58. De Italiaanse premier Silvio Berlusconi weigert af te treden na berichten dat hij een 17-jarig meisje heeft geholpen die feestjes bij hem thuis bezocht. Berlusconi zei dat het beter is “om mooie meisjes leuk te vinden dan om homoseksueel te zijn”.

  Berlusconi is al weken in opspraak omdat hij ’s nachts heeft gebeld naar de politie in Milaan om een jong Marokkaans meisje vrij te krijgen dat eerder een seksfeest bij hem thuis had bezocht. De premier vertelde de politie dat het meisje Ruby, dat van diefstal werd beschuldigd, een nichtje was van president Hosni Mubarak van Egypte.

  De premier vindt de kritische verhalen van kranten en oppositieleden hierover overdreven. Hij zei dat hij niets verkeerds heeft gedaan. “U zult aan het einde zien dat er niets anders is gebeurd dan een uiting van solidariteit door de premier. Ik zou beschaamd zijn als ik het niet had gedaan.”

  Homoseksueel

  “Zoals altijd, werk ik zonder onderbreking. En als ik soms eens een mooi meisje in haar gezicht kijk, is het beter om mooie meisjes leuk te vinden dan om homoseksueel te zijn”, zei de 74-jarige premier op een motorbeurs in Milaan. “U kunt geheel gerust zijn over de regering. De regering heeft nog steeds een meerderheid en is van plan te regeren tot het einde van de ambtstermijn.”

  Het meisje Ruby, wier echte naam Karima El Mahrou is, had 7000 euro gekregen van Berlusconi nadat ze twee feestjes in een van zijn woningen had bezocht. Ze ontkent dat zij zelf seks heeft gehad met Berlusconi. Het meisje is inmiddels achttien jaar.
  —–
  Eigenlijk best jammer dat ie geen h*mo is. Sivio zou niet vloeken met Geer & Goor, Albert V en die sterrenkijker op 1 sloep. Maar ik denk dat die ouders van dat meisje van 17 hem een stuk minder komisch vinden. Lastig leven lijkt me, met zoveel grootheidswaanzin.  Maak melding

 59. BeeldBuisBode (was idd erg rustig Koko)

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Dieren laten verhongeren in de Oostvaardersplassen?
  – Congresverkiezingen in de VS
  – Nederland heeft nu ook een conservatieve ‘Tea Party’
  – Zuid-Limburg loopt leeg

  Studio sport: UEFA Champions League SV Werder Bremen – FC Twente (N3, 20:15)
  Voorbeschouwing met om 20:41 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Minister Leers wil Irakese asielzoekers blijven uitzetten
  – ‘De paus moet hard optreden tegen misbruik’

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Filosoof Rob Riemen: ‘PVV is fascistische beweging’
  – Amerikanen naar de stembus
  – Athene overspoeld door asielzoekers
  – Reconstructie miljoenenfraude bij kunstfonds
  Sportjournaal in Nieuwsuur
  – Volleybal: Nederland??Kenia, WK vrouwen
  – Honkbal: de World Series
  – Voetbal: samenvatting van Werder Bremen??
  FC Twente en vooruitblik op Auxerre??Ajax

  ===============================================================================================
  SPORT: Champions League: SV Werder Bremen – FC Twente (N3, 20:15)
  Laatste kans voor FC Twente op een tweede ronde in de Champions League. Een gelijkspel uit bij Werder Bremen zou al knap zijn, maar eigenlijk moeten de Tukkers winnen. Twee weken geleden bleef Twente steken op 1-1, nadat oud-Twente-speler Arnoutovic de gelijkmaker voor Bremen maakte.
  ================================================================================================
  CULINAIR: Plat préferé (Canvas, 20:40)
  Culinaire reportageserie waarin steeds een beroemdheid en zijn/haar favoriete gerechten centraal staan. Vandaag is dat Hollywood-acteur Marlon Brando. Hotdogs waren zijn lievelingskostje; de culinaire speurtocht door de VS leidt dan ook langs veel junkfood. Ook komt er een aantal sterren voorbij.

  OORLOG: Niets is zwart-wit (Canvas, 22:05)
  Originele nieuwe serie over de Eerste Wereldoorlog waarin feit en fictie op ingenieuze worden vermengd. Het idee is dat steeds het verhaal van één persoon centraal staat. Dat verhaal wordt verteld aan de hand van authentieke beelden in combinatie met voice-overs van acteurs. De eerste aflevering draait om Gaston, grenadier in het Belgische leger.

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Ruim één op de vier mensen wordt getroffen door hersenletsel
  – Te gast: Joke Bruijs, wier moeder aan de gevolgen van een herseninfarct overleed

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafeldame: Halina Reijn
  – Freek Vonk en Jeroen Krabbé over de nieuwe serie van National Geographic: Great migrations
  – Regisseur Dick Maas over zijn horrorfilm Sint

  Madiwodovrijdagshow (N1, 23:00)
  Vervalt in verband met Champions League-voetbal

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Dion Graus (PVV) in debat over Oostvaardersplassen – Femke Halsema (GroenLinks) over rechts populisme
  – Journalist Jeroen Smit over de essentie van succesvol leiderschap
  – Journalist Charles Groenhuijsen

  ********************************************************************************************************************

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  In Dokument: Een ei voor later (maandag, Nederland 2, 22:55, 164.000 kijkers) vertelt Marieke Schellart over haar kinderwens. Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant): ??Met de camera ging Schellart op zoek naar een kans in het gevecht tegen de biologische klok. Die blijkt te bestaan: vitrificatie, het invriezen van eicellen om ze later te gebruiken.?? (…) ??Mama had meer begrip: “Ik zou het meteen doen. Wie doe je er kwaad mee?” In elk geval CDA-politica Janneke Schermers, die de ontwikkeling ??volstrekt onnatuurlijk?? vindt, en aan het NOS-Journaal (maandag, Nederland 1, 20:00, 1.898.000 kijkers) beloofde er alles aan te doen om die te stoppen. Marieke tegen de camera: “Maar hoe natuurlijk is ons leven eigenlijk nog? Voor mij voelt het juist onnatuurlijk om kinderloos te blijven.”??
  Hans Beerekamp (NRC Handelsblad): ??Programma??s over kunst en cultuur zijn verbannen naar de uithoeken van de zendschema??s, waar ze weinig kwaad kunnen. Op prime time zit nog wel Opium, waar vaak wordt gekozen voor toegankelijke onderwerpen als cabaret, musical en popmuziek. Zondagavond laat debuteerde een kunstprogramma dat een tegengestelde strategie volgt. R.E.L: Romeyn en Lamoree (zondag, 23:00, Nederland 2, 112.000 kijkers) bestaat uit in hippe stijl gemonteerde reportages, waarin Michiel Romeyn (voorheen Jiskefet) en Jhim Lamoree (voomalig kunstredacteur van HP/De Tijd) kunstenaars en hun werk inspecteren.??
  (WD)  Maak melding

 60. Bericht door Joppuh, op 2 november 2010 om 10:17
  En dan had je de PPR, Politieke Partij Radicalen, geloof dat ze allebei in de SP zijn opgegaan!

  Het is inmiddels al weer even geleden, maar de PSP, PPR, EVP (Evangelische Volkspartij, afsplitsing uit CDA) en CPN (Communistische Partij Nederland) zijn alle opgegaan in GroenLinks. De SP is een afsplitsing van de KEN ML (Kommunistische Eenheidsbeweging Nederland, marxistisch-leninistisch), een nogal sektarische club uit vooral de Rotterdamse haven.


  Maak melding

 61. Iemand al een sms gehad?

  Politie IJsselland gebruikt sms voor openstaande boetes
  Zwolle, 01-11-2010 ⤢ Het team Arrestantenzorg en Justitiële Ondersteuning (AJO) van de politie IJsselland gaat, bij wijze van pilot, personen met nog niet betaalde boetes een sms sturen om hen te attenderen op de openstaande boete. Deze personen krijgen alsnog de kans om hun boete op het politiebureau te komen betalen en kunnen daarmee voorkomen dat zij aangehouden worden.

  Met ingang van 10 oktober is Politie IJsselland deze pilot gestart waarbij mensen, waarvan het GSM-nummer bekend is, een sms-bericht krijgen. Hierin wordt aangegeven dat men aanhouding kan voorkomen door alsnog de boete te betalen aan het politiebureau. In het sms??je wordt verwezen naar het telefoonnummer 0900-8844 voor meer informatie. Ook kan er per sms gereageerd worden. Inmiddels heeft AJO ongeveer 35 sms??jes verstuurd en heeft iets minder dan de helft van deze personen zich al gemeld om hun boete te betalen.

  Het team AJO is belast met het innen van geldboetes. Personen die een boete hebben opgelegd gekregen van de rechtbank en deze niet betalen, kunnen rekenen op een bezoekje van dit team. Wanneer de boete vervolgens alsnog niet betaald wordt, wordt de betrokkene aangehouden en meegenomen om de vervangende hechtenis te ondergaan.


  Maak melding

 62. @Koko, blijf op de voor jou bekende vaaroutes en wijk er niet teveel van af (hé, leuk eilandje..NEE dus) dan gaat alles prima! :);):D felicita!


  Maak melding

 63. Goede morgen allen!
  De n8-dienst zit er bijna weer op. Heb het gevoel of ik de marathon van NewYork heb gelopen, lekker druk geweest en …..de tijd voorbij gevlogen.
  Als ik vanmiddag mn bed uit stap begint het weer schemerig te worden.
  “t Is dat ik niet gevoelig ben voor depressies. ( en dat terwijl de blaadjes massaal van de bomen vallen)
  Een bak tl-lampen doet wonderen op de werkvloer 🙂


  Maak melding

 64. Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 65. ’s leuk QM:

  Vraagt de juf op de eerste schooldag naar het beroep van de papa’s van de kids. Je kent dat wel; bakker, fietsenmaker en nog wat andere beroepen passeren de revue. En dan is natuurlijk Jantje aan de beurt. Hij antwoordt: “Juf, mijn vader is paaldanser in een homobar.” Dat is even schrikken voor de juf en snel gaat ze over op een ander onderwerp. Na schooltijd moet Jantje even nablijven en onder 4 ogen vraagt de juf aan hem of dat echt waar is, waarop hij antwoordt: “Natuurlijk niet juf, maar ik kan toch moeilijk vertellen dat hij keeper van Feyenoord is!”

  Maak er wat mooist van mensen….we hakken al weer bij kats door de weekl heen 😀


  Maak melding

 66. QM, Natascha heeft geen tunnelvisie. Beschikt over een brede en genuanceerde kijk op het leven: kan daar wel tegen. Er zou hier meer humor moeten worden geplant.


  Maak melding

 67. @ingrid was jij dit?
  De oplossing voor bezuinigen
  Laten we onze bejaarden in de gevangenis zetten en de criminelen in een verpleeghuis!
  Op deze manier hebben de bejaarden toegang tot douches, hobby’s, en wandelingetjes.
  Ze krijgen dan ongelimiteerd gratis medicijnen, medische ?? en tandheelkundige behandelingen, rolstoelen enz.
  Bovendien krijgen ze geld in plaats van te moeten betalen.

  Ze worden constant via videocamera??s in de gaten gehouden dus ze kunnen direct geholpen worden als ze vallen of hulp nodig hebben.
  Hun beddengoed wordt twee maal per week gewassen en al hun kleding wordt gewassen en gestreken naar hen terug gebracht.
  Een surveillant checkt elke 20 minuten hoe het met ze gaat en brengt maaltijden en hapjes naar hun cel.
  Ze kunnen familiebezoek ontvangen in een vertrek dat speciaal hiervoor ontworpen is.

  Ze hebben toegang tot een bibliotheek, de sportzaal, ??n geestelijke raadgever, het zwembad en mogen een opleiding volgen.
  Eenvoudige kleding, schoenen, slippers en hulp zijn gratis voorhanden .
  Privékamers voor allen met een tuin waar oefeningen gedaan kunnen worden.

  Elke bejaarde heeft de beschikking over een computer, ??n TV, ??n radio en dagelijkse telefoongesprekken.

  Een bestuur met managers is aangesteld om klachten in behandeling te nemen en de surveillanten moeten zich aan een strenge code hoe de bejaarden te behandelen, houden.
  Terwijl aan de andere kant??

  De criminelen koud eten krijgen, en alleen worden gelaten zonder dat er naar ze omgekeken wordt. De lichten gaan om negen uur ??s avonds uit en douchen kan eens per week.

  Ze wonen in een kleine kamer, betalen hiervoor per maand en hebben geen enkele hoop er ooit nog uit te komen..

  Deze mop is gepubliceerd op: 23/08/2010 en is ingezonden door Ingrid.

  Bron; klik[/url]


  Maak melding

 68. @ Derk , nee dat was ik niet vind er wel de humor van het verhaal. Lijkt zelfs herkenbaar. Maar met het nieuwe kabinet keert alles ten goede:)


  Maak melding

 69. De klop op het raam

  Wilt u, als u bij mij tegen het raam klopt,
  daarvoor – bij voorkeur – de wijsvinger
  van de rechterhand gebruiken?

  Deze wijsvinger dient licht naar binnen,
  (ik zeg het er maar voor alle zekerheid bij)
  gebogen te zijn.

  Ik ben van mening, dat dit de enig juiste
  manier is, om fatsoenlijk bij iemand tegen
  het raam te kloppen.


  Maak melding

 70. De weddenschap

  Inleiding
  Sint wist niet wat hij Jantje moest geven,
  want hij stond te beven.

  Eerste hoofdstuk
  Hier schiet me zo gauw niets te binnen.

  Tweede hoofdstuk
  Niet vergeten de verhaallijn in de gaten te houden.

  Derde hoofdstuk
  Tsja, wat nu?

  Vierde hoofdstuk
  Dat moet genoeg zijn.


  Maak melding

 71. gedicht voor

  Een duffe dominee uit lekkerkerk
  Sprak: Gemeente dit is geen werk
  Ik sta hier te preken als een pastoor
  Maar krijg van jullie geen gehoor
  Een toiletjuffrouw riep uit de gang
  dominee,ik luister wees maar niet bang
  alleen U staat niet in Uw kerk noch die van de pastoor
  Maar U staat bij mij in het toilet te plassen hoor


  Maak melding

 72. @ Eva; komt hier vanavond iemand die backstage was bij het laatste piratenfestival….ze wil wat met die foto’s en dat schijnt de dochter des huizes te kunnen. Ze staat er met alle zonnebankbruine en opgedofte muppets op. Maar goed, als zij het maar leuk heeft gehad. Ben er zelf niet: Godenzonen kijken 😀


  Maak melding

 73. Cutuursubsidie loopt gevaar
  Van RTV Oost

  Gemeenten in Overijssel die besluiten geen subsidie meer te geven aan festivals of andere culturele evenementen moeten zich realiseren dat daarmee ook de provinciale subsidie stopt.

  Dat zegt gedeputeerde Buursink van provincie Overijssel. In Overijssel krijgen vier grote festivals financiële steun van de provincie. Ook het Zwolse festival Zwart hoort daarbij. De gemeenteraad van Zwolle is van plan de subsidie voor Zwart te stoppen.  Maak melding

 74. staan ze weer met de beide beentjes op de grond! Wel prima dat Ajax een keer voor hun broek krijgen. Mochten ze niet verder komen in de champ.lique, heeft dit veel financiele gevolgen.


  Maak melding

 75. Mijn zoon is anti-Ajax en zei hetzelfde als hr/mw FC Twente. Wat ik me echter afvraag is of het voor het Nederlandse voetbal wel zo gunstig is dat Ajax verliest. Ik snap dat het voor de binnenlandse voetbalverhoudingen fijn is als de “arrogante” Ajaxieden op hun lazer krijgen, maar ik kan me ook voorstellen dat een gebrek aan financiën uiteindelijk ook nadelig is voor het Nederlandse voetbal. Er zijn er al zo veel bijna failliet. Er is vast wel een ‘bondscoach’ online die daar een mening over heeft.


  Maak melding

 76. Als er al zo veel bijna failliet zijn dan mogen ze wat mij betreft het hele betaalde voetbal wel failliet verklaren. Dan kunnen de verzekeringspremies misschien ook wel omlaag door al dat gesponsor. Het voetbalspel gaat daar niet door verloren.


  Maak melding

 77. Bericht door Fc Twente, op 3 november 2010 om 22:42
  Mochten ze niet verder komen in de champ.lique, heeft dit veel financiele gevolgen.

  En dat hoeft mij van dan ook weer niet, financiele gevolgen zijn niet oke!


  Maak melding

 78. Dame daar heb je gelijk in je kunt nationaal wel tegen een club zijn en voor een een andere ,maar als een Nederlandse club tegen een buitenlandse club speelt ben je toch voor Nederland al was het alleen maar om de punten waardoor je volgend jaar weer met meer ned clubs mee mag doen.


  Maak melding

 79. en de techniek stelt ons in staat om buitenspel, doelpunt, zuivere speeltijd te registreren. Maar vooral niet doen, terwijl de “belangen” met de dag groter worden gemaakt.


  Maak melding

 80. Het doelpunt was buitenspel, maar dat is niet de oorzaak van deze nederlaag. Ajax speelde als los zand, totaal geen bereidheid tot knokken voor elkaar en misplaatste arrogantie. Dat laatste leren ze maar niet af daar. Twente is Ajax op alle fronten voorbij gestreefd, zij hebben afgelopen dinsdag een geweldig resultaat behaald door met de juiste wedstrijdinstelling deze wedstrijd in te gaan en wel alles voor elkaar over te hebben. Het kan dus wel, maar dan moet je wel willen.


  Maak melding

 81. We zeiden al tegenelkaar (AJAX-fans) laat ze maar uitkijken as zondag! Den Haag is in vorm.

  Buitenspel had ie idd moeten zien. Maar 1 geroutineerd mannetje had ook in de buurt van de bal moeten blijven om zijn verdedigers hun positie in te laten nemen….zo vlak voor tijd. 2 goeie voetballertjes bij Auxerre: die kleine middenvelderT en die aanvaller.

  ——

  Jammer, FC Twente

  Wel prima dat Ajax een keer voor hun broek krijgen.

  Zegt veel over jou! Vrees dat Twente, die dinsdag terecht en machtig mooi (2x gejuigd!) wonnen…..het in Zwolle nog moeilijk krijgen. Hoezo jammer? Jammer dat je een buitenlandse ploeg meer gunst als Ajax. Ook ivm punten voor de komende jaren.

  Erg? Nee hoor, in de voetballerij lopen zoveel dombo’s


  Maak melding

 82. Bericht door ja-tja, op 4 november 2010 om 10:14
  @fc twente

  pas maar op…. dinsdag

  Wij zijn niet bang voor Enschede ;):P

  Maar als ze zo spelen als tegen Bremen, moeten we wel heeeeeel erg oppassen😉


  Maak melding

 83. :D:D:D Tim: Loesje is geweldig…..bij deze krijg jij Nena van mij Pff mooie meid ook Nena

  Wij krijgen volgende week 2 mensen via school uit Kloppenburg/Duitsland. Een jongen en een meisje. Het meisje lijkt op de foto wel wat op haar….we hebben de 2 al Peek en Cloppenburg gedoopt 😉


  Maak melding

 84. Wichert, gisteravond gingen er nog wat namen voor de reunie van 2011 door de kamer. Maar die had ik ook op het papier voor het Olde Zakk’n Tournooi staan.

  * Heb je dat papier nog of is dat al bij die reunie-club?

  * Waar zou ik event. vergeten namen nog kwijt kunnen?

  Begreep dat Luut Kroes nu zelf het aanspreekpunt communicatie is.


  Maak melding

 85. Bericht door dick, op 3 november 2010 om 17:38
  @ Eva; komt hier vanavond iemand die backstage was bij het laatste piratenfestival….ze wil wat met die foto’s en dat schijnt de dochter des huizes te kunnen. Ze staat er met alle zonnebankbruine en opgedofte muppets op. Maar goed, als zij het maar leuk heeft gehad. Ben er zelf niet: Godenzonen kijken

  Piratenfestival was geweldig leuk, heb ik begrepen. Helaas was ik er zelf ook niet bij. Ik kan niet tegen die massa’s mensen die gaan hossen… een pietsie claustrofobisch…


  Maak melding

 86. @ Eva, hier

  Ik kan niet tegen die massa’s mensen die gaan hossen… een pietsie claustrofobisch…

  heeft mijn dame thuis ook last van. Over grote groepen gesproken…..ff een nieuwe post.


  Maak melding

 87. Hans van Eijsden; gave foto’s (jij alleen volgens mij :o) in dat boekje over Bevrijdingsfestival 2009….die ik bij de tandarts zag liggen. Misschien is ie sponsor?


  Maak melding

 88. Graag opgemerkt Hans; Je bent maar een nijverig mannetje, de hele dag tussen de mooie vrouwen. Hier de boel achter de schermen regelen en nog tijd voor dat soort klussen vinden. Netjes.


  Maak melding

 89. Bericht door dick, op 4 november 2010 om 13:43
  Natas heb je nu een kaartje over? de jongste wil eigenlijk ook met met Kloppenburg mannetje naar FC-Twente.

  Over niet Dick, maar ik kan met mijn kaart nog wel kaarten halen, dus mocht het nodig zijn, geef ff seintje! Let wel, alleen nog kaarten voor ME tribune te koop he!


  Maak melding

 90. Oh Natascha, dat zou mooi zijn; bedankt voor het aanbod. Ach, erbij zijn is het belangrijkst voor hum. Maar die ME-tribune is toch achter het doel aan de BQ-kant?


  Maak melding

 91. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 92. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 93. Bericht door Marcel, op 5 november 2010 om 07:20
  Vanavond 21.30u Nederland 1
  Ik vertrek; met Gerard van Dooremolen

  Zo vanuit een voorstukje te zien is hij in een beste t*r*ngbende terecht gekomen!


  Maak melding

 94. Ik ben iig erg benieuwd en ga zeker kijken! Misschien was ie als wethouder niet zo denderend maar als mens vond ik m wel leuk (niet dat ik hem zo goed ken, integendeel eigenlijk)


  Maak melding

 95. Bijna alweer 250 postings… zul je zien… ik heb vanmiddag een afspraak… dat als ik terugkom, Log 193 alweer is geopenbaard…

  Story of my life.


  Maak melding

Reageer