Het weer: vrij zacht

Zwolle – Maandag blijven de mist en lage bewolking ons lang parten spelen. Uiteindelijk zal er ook wel wat ruimte voor de zon ontstaan, maar veel is het niet. De temperatuur is vergelijkbaar met zondag, ongeveer een graad of 12.

31-10-2010_weerfoto__radewijnsstraat_.jpg
Radewijnstraat

Dinsdag trekt er een storing over het land. Het is de hele dag overwegend bewolkt en vanuit het westen gaat het regenen. De middagtemperatuur ligt nog steeds rond 13 graden. Boven land staat een matige zuiden- tot zuidwestenwind, kracht 3 tot 4. Aan de kust is de wind vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Ook woensdag is het een bewolkte en regenachtige dag. In de ochtend regent het licht, maar woensdagmiddag neemt de neerslagintensiteit toe. Van tijd tot tijd kan het stevig doorregenen. De temperaturen komen uit rond 13 graden. Daarbij staat er ook een stevige zuidwestenwind. Boven land is de wind matig, kracht 4. Aan de kust is de wind vrij krachtig tot krachtig, kracht 5 tot 6. In het Waddengebied is een harde wind, kracht 7, mogelijk.

Ook donderdag en vrijdag houdt het herfstweer nog aan. Storingen trekken van west naar oost over het land en ook de wind is daarbij flink aanwezig. Daarbij komen we wel in koudere lucht terecht, waardoor ook de middagtemperaturen zullen teruglopen.

Artikel delen:

Reageer