Drukkerij Zalsman neemt Thieme MediaCenter over

Zwolle – Drukkerij Zalsman neemt Thieme MediaCenter Zwolle over per 1 november en gaat verder onder de naam Zalsman Zwolle B.V. Toen een doorstart van de Thieme groep faalde, toonde Zalsman belangstelling voor het bedrijf aan de Hessenpoort in Zwolle.

Met deze overname maakt Zalsman haar groeiambities waar en versterkt zij haar positie om de continuïteit te waarborgen. Hugo Verlind, directeur van Zalsman Kampen, ziet daarnaast kans om naast de bestaande offset activiteiten ook warehousing, logistiek en fulfillment uit te breiden. Het beleid focust zich de komende jaren op kwaliteits- en colourmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam drukwerk. In 2010 ontving hofleverancier Zalsman al diverse certificeringen op dit gebied.

Door de overname blijven 35 arbeidsplaatsen behouden. Hiermee komt er een einde aan de onzekerheid voor de werknemers en de klanten van Thieme MediaCenter. Met vestigingen in Zwolle, Kampen, Groningen en Ruurlo telt Zalsman nu 150 medewerkers en bedient relaties in binnen- en buitenland.

Artikel delen:

Reageer