Zwolse Warme Winter Wandeling

Zwolle – Proef de gezellige sfeer van de stad Zwolle met de Warme Winter Wandeling. Tijdens de koude winterdagen kunt u op 9, 10 en 11 december genieten van een speciale winterse stadswandeling door de Zwolse binnenstad, aangeboden door VVV Zwolle.

warme20winter20wandeling20tip20november202010.jpg

Tijdens de wandeling, die om 16:00 uur start en ruim twee uur duurt, krijgt u veel te zien, te proeven en te beleven. U brengt een bezoek aan het Stedelijk Museum, waarbij u de 16e-eeuwse keuken bezichtigt en verrast zal worden met interessante verhalen en feitjes. U krijgt een korte rondleiding door het Vrouwenhuis, een bijzonder museum in het hart van Zwolle. In de unieke Librije winkel, van de eigenaars van 3 sterren restaurant ‘De Librije’, ontvangt u onder andere een lekkere versnapering. Om tussen het wandelen door op te warmen, geniet u van een heerlijke kop koffie of Blauwvinger thee, aangeboden door ’t Konkeltje. Tevens brengt u een bezoek aan het kleinste restaurant van Zwolle, De Mandarijn, waar u een unieke emailleverzameling kunt bewonderen. Hier krijgt u een voorproefje van de Zwolse mosterdsoep.

De Zwolse Warme Winter Wandeling wordt gehouden op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 december en start om 16:00 uur. Voor slechts € 9,95 per persoon loopt u de wandeling, inclusief stadsgids, entree locaties en hapjes en drankjes. Per dag kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de wandeling, waarbij er in twee groepen van maximaal 20 personen wordt gelopen. De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek een warme jas aan en geef u nu op voor de wandeling bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Markt 20, tel: 038-4216198. Gereserveerde kaartjes dienen de dag van de wandeling voor 15:45 uur opgehaald te worden bij de VVV winkel, uiteraard kunt u de kaartjes ook eerder ophalen. Kijk voor meer inspirerende ideeën over wat u kunt doen in Zwolle op de website www.overijsseltrips.nl .

Artikel delen:

Reageer