Laatste 500 kaarten FC Zwolle – FC Twente

Zwolle – Over acht dagen is het zover: de koploper van de Jupiler League neemt het op tegen de koploper van de Eredivisie. De blauw-witten strijden op dinsdag 9 november voor de KNVB-beker tegen landskampioen FC Twente.
Er zijn nog slechts 500 tribunekaarten beschikbaar voor deze wedstrijd, dus wees er snel bij want op = op! Bij de receptie van FC Zwolle kunnen, op vertoon van een legitimatie uit de regio Zwolle twee toegangskaarten gekocht worden. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard ook kaarten bemachtigen via internet en TicketBox.

Groepen

Indien je met een groep de wedstrijd wilt bezoeken, kun je contact opnemen met FC Zwolle via info@fczwolle.nl of via 038 – 453 49 48.

Mis het niet!!
Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik ga niet kijken, maar ik wens Zwolle wel heel veel succes en de supporters een erg leuke wedstrijd! Ik ben FC Utrecht supporter, maar houd ook van mooi voetbal dus dat is wat ik fans van andere clubs ook gun als ze waar dan ook in een stadion gaan kijken. Moet kunnen, toch?


  Maak melding

 2. Ik heb er ook echt zin in P, ik hoop op een mooi strijdlustige wedstrijd, verwacht niet dat we winnen maar als we maar flink strijdend ten onder gaan;)

  Dat moet zeker kunnen stadshagenees!

  @thetijms
  Niet reageren joh dat wil diegene juist graag;)


  Maak melding

Reageer