Evaluatie Festival ZwArt

Zwolle – Maandagavond wordt de evaluatie van festival ZwArt in de meningvormende ronde van het Raadsplein besproken. Met de raad was namelijk afgesproken om in 2010 na afloop van drie edities het festival te evalueren. Vanaf ongeveer 19.40 uur kunt u HIER het debat volgen.

De onafhankelijke Commissie Stimulering Producties Podiumkunsten heeft het festival inhoudelijk beoordeeld Namens de Commissie was de voorzitter, mevrouw Margreet Teunissen bij de informatieve bespreking aanwezig. De festivalleiding was vertegenwoordigd door Ingrid Docter, Niek van der Sprong en Bart Huydts. Geconstateerd werd dat het festival de afgelopen jaren is geroeid en zich heeft ontwikkeld tot een uniek festival met meerwaarde voor Zwolle. De woordvoeders van de fracties stelden veel kritische vragen waarop een reactie volgde van zowel de insprekers als de wethouder. Voor de toekomst van het festival heeft het college drie scenario’s overwogen. De subsidie voortzetten, stoppen of beperken. Het college stelt voor om onder voorwaarden de subsidie de komende vier jaar voort te zetten (scenario 1). De debatvraag is of de raad zich kan vinden in de keuze van het college.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Maar Internet Explorer is ZO 2008! 🙁
  En ik zou niet eens weten waar ik die vandaan zou moeten halen…

  On-topic: dan maar bankhangen, ik lees de conclusies wel hier op WZ. Ik ben benieuwd of de raad zich kan vinden in de keuze van het college. 🙂


  Maak melding

 2. In Opera ook al niet tsssssssssssssss

  deze functie wordt niet ondersteund door uw browser.
  Hiervoor dient u gebruik te maken van Internet Explorer

  Hoeveel geld gaat er wel niet om in de ICT bij de gemeente? Meer als dat geld naar zWaRt lijkt me aanfluiting!  Maak melding

 3. Mee eens Derk. En bovendien hoeft het niet veel te kosten, wij als Stichting Internetmedia Zwolle hebben afgelopen maart laten zien dat live-videobeelden zeer doeltreffend cross-platform aangeboden kunnen worden.
  Als ze dit ook in dit geval hadden gedaan, dan zou ik het debat gemakkelijk op mijn computers, telefoon en TV kunnen volgen, net als alle andere moderne videocasts.

  Dus mochten de aanbieders, developers, van bovenstaande videobeelden meelezen: http://www.wowzamedia.com/. Kost je niets (gratis licentie voor ontwikkelaars), en draait op alle hardware. Succes en tot de volgende keer…

  Wat betreft het debat: zijn ze al begonnen en hoe staat het ervoor momenteel?


  Maak melding

 4. Dankjewel Derk. Maar inmiddels heb ik de boel al om zeep geholpen. Als ik de site heel snel herlaad voordat die melding komt, kan ik via het rechtermuisknopmenu op Play klikken en dan verschijnt de video. Mijn computer is dus niet te nieuw, maar die site te oud. Ik hoop dat die site gemaakt is door een stagiaire en niet door een bedrijf welke er geld voor heeft gevraagd.


  Maak melding

Reageer