Drukke herfstvakantie voor Graaf Sassendonk

Zwolle – Op woensdag en zaterdag konden kinderen van 9 t/m 14 jaar in de herfstvakantie meedoen met de spannende Graaf Sassendonk ontdekkingstocht door Zwolle. Veel kinderen hebben zich opgegeven voor deze tocht en beleefden een spannende middag.

Met zakcomputer, digitale camera en mobiele telefoon gingen diverse groepen op zoek naar het grote geheim van Graaf Sassendonk! Onderweg gingen zij aan de slag met diverse spannende opdrachten. Na een spannend avontuur door de stad ontmaskerden zij het mysterie van Graaf Sassendonk.

In november en december is het geheim van Graaf Sassendonk ook nog te spelen op woensdagen van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdagen van 13.00 – 16.00 uur. Kosten zijn € 11,00 (inclusief 2 consumpties en een leuk Graaf Sassendonk aandenken) De tocht is geschikt voor kids van 9 t/m 14 jaar. Reserveren kan via de website www.graafsassendonk.nl . Nu ook mogelijk voor verjaardagsfeestjes en groepsboekingen. Kijk snel voor meer informatie op: www.graafsassendonk.nl  of bel met 038-4216198

Artikel delen:

Reageer